Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cute draga mea sa nu te mai aud cu hipo,esti o burticutza minunata,extrem de frumoasa! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| cUTE CAT DE SCUMPA SI FINUTZA POTI FI!!! SI SA NU TE MAI AUD CA ESTI HIPO....ESTI FFF FRUMOASA MAMII!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Cute esti minunata!!!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Lenus,esti asa o gravidutza frumoasa si lasa ca vine bebelusa de nu-i povestesc ca are un mami hipopotan si ai sa vezi ca nici ea nu te crede!
Oana,mami ce sa-i faci asa-i cu burtica de barbatel.Si eu eram patrata de nu mai puteam sa ma misc ce sa-i faci ce nu rabdam noi ca sa ne vedem baietzeii!
Andismon,pe tine chiar nu te cred pina nu si te vad! Fluturas,un pupic maree pe burtica de la mine!
Toate sunteti frumoase si speciale ! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| o sa ma trag si eu in poza si o sa ma arat.
ce fac burticile azi?
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu doooorm... Ah! Si am o intrebare: vi s-a intamplat sa simtiti in burtica, mult deasupra bebelusului ceva ca un soi de carcel? Parca am oase in burta... Am sentimentul, atunci cand ma misc, ca rup un os si apoi imi dau seama ca Ioana e mult mai jos si ca nu e niciun pericol. La 14 am intalnire 3D si 4D cu minunea mea mica! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Cute ,te asteptam cu vesti si poze de la eco |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Cute draga ce hipopotam vezi tu ca? eu nu l vad....Arati super mami.Frumoasa si implinita.
Burtici dragi sarcina usoara in continuare si relax va rog. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Anca , eu sunt in priza de dimineata : spal , gatesc , intind rufe , prin gradina pigulit la flor, maturat etc etc .... De duminica ma simt perfect , fara niic un fel de probleme, dureri etc ..... si .... ma rog sa ma tina Dumneeu asa pana nasc ! Maine am intalnire iar cu midwife ! Va doresc si voua starea mea !!!! Lenus, asteptam foto de la intalnirea cu Ioana ! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Lenus, esti absolut superba. Si, crede-ma, nu e cu titlu de compliment. Asteptam vesti dupa ce te intorci de la echo.
Oana, ma bucur ca moralul si starea fizica sunt atat de bune... Sa te auzim tot asa! Dar totusi, ia-o mai usor cu treburile...
Anca, vrem pozeee... |
|
| Oana,midwife vine la tine acasa la intalnire? ea o sa te asiste la nastere? stiu ca e putin altfel decar in Ro,poate ne spui asa in mare cate ceva.cate ecografii faci pe parcursul sarcinii? |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Asadar... Ioana a ramas Ioana. Definitiv! E o scumpa... A ras tot timpul, s-a miscat, s-a jucat si... e leita Tudor!!!!!!! Asa ca, adio! creata! Cum am iesit de la doctor, tusti! la magazinele de copii si am cumparat lucruri roz!!! Ma rog, alb cu roz, dar... intelegeti voi! Radiez!!!!!
 Se vede ca rade, nu? |
|
| Cute,se vede mi s-a facut pielea arici de emotie cat poate fi de dragutaaa ce nasuc mititel are |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Lenus, da, se vede cum rade, draga de ea... Ma bucur mult pentru voi! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Cat de emotionant |
|
|