Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hipopotam , hm ? Poate subnutrit doar ! ca tu arati absolut superb ! Slabatura ce esti ! Gata , nu ma mai joc cu voi ! Lenus, arati bestial ! Felicitari !!!!! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Cute,esti asa dulce si finuta |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| Salut burticutelor si nu numai!! Tot acasa sunt cred ca a fost o alarma falsa...dar ma simt tare obosita si parca mi se pare ca mai e o vesnicie pana o sa-mi tin bebelusa in brate... M
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Lenuuuuuuuuuuuuuuus...esti superba, fata! Care, ce ziceai...hipo? Asa graviduta... Esti frumoasa-frumoasa...ti-am mai zis! Dora...mai ai putintel asa ca odihna! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Lenus,ce vorbesti tu de hipopotam,esti superba.... dora,las ca iasa bebe de acolo,daca nu azi,intr-o zi tot iasa |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mai, daca voi toate spuneti ca e bine... poate am eu o problema, dar eu chiar ma vad cat Casa Poporului! Mi-ati ridicat moralul, ingropat sub fripturi, drob, salate boeuf si alte bunataturi... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ce burticoase frumoase!!!! |
|
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cute_baby_of_mine wrote:Mai, daca voi toate spuneti ca e bine... poate am eu o problema, dar eu chiar ma vad cat Casa Poporului! Mi-ati ridicat moralul, ingropat sub fripturi, drob, salate boeuf si alte bunataturi... asa ma simt si eu,asa ca te inteleg,si uite de asta e bine sa punem poze cu burticile noastre cat mai des,ca fetele de pe forum se pricep atat de bine sa ne ridice moralul |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Lenus, cat de frumoasa esti!!! ar trebui sa faci si tu o sedinta foto.. cu tine. Iti sta bine graviduta |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Cute, hipopotamul era ascuns dupa tine, sau era pitit in iarba, sau poate in spatele bancii? Daca nu as stii ca esti cu burtica, m-as gandi ca esti putin balonata. Dora, ai putina rabdare , mami, acusica apare si printesa! Sarcina usoara gravidutelor! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Afrodita, felicitari!!! Cute, arati superb!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Lenus, ce mamica burticoasa frumoasa esti tu! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Lenus, |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Leuto, tu esti subtire, lasa ca te stiu eu live! normal ca s-a vazut tarziu ca esti gravida. de regula, la persoanele mai slabute se vede mai tarziu.
Oana, am crezut ca numai eu sunt cu piticii pe burta de nu ma pot incheia cu nimic ce nu e ori peste ea cu mult, ori foarte larg...si mi se pare ca mi-a crescut burtica foarte repede... la Andrei tin minte ca abia pe la 14 saptamani se ghicea ceva... oricum, eu nu imi doresc decat sa fie bebe bine, nu conteaza cat de mare va fi burta. cat despre poze, da, ok, promit, o sa fac zilele astea.
Cute, ce bine ca te-au sapunit fetele putin... eu cand te aud cu hipopotamul si cand o mai aud si pe Oana cu balena sau cum zicea ea...imi vine sa va trag de urechi, nu de alta dar arati atat de bine si nu aveti chiar nici un motiv sa va plangeti. nu o spun din curtoazie ci pentru ca mi se pare ca asta este adevarul. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Cute arati minunat
Dora iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine |
|
|