Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Sunday, April 19, 2009 8:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Pasti fericit, burtici dragi!!!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
evita
Scris: Sunday, April 19, 2009 9:08 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
HRISTOS A INVIAT!
Afrodita, felicitari pentru burtica si sarcina usoara!pupici
Burticutelor multa sanatate si sarcina usoara!pupici pupici
raly
Scris: Sunday, April 19, 2009 9:10 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Paste Fericit burticilor!computerlove computerlove computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, April 19, 2009 9:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
burtici si numai, de pe la cate saptamani ati inceput sa purtati haine de gravidute? cand au inceput sa va jeneze hainele normale?

eu am primit niste pantaloni cu burtica foarte frumosi si ma gandeam sa ii port pentru ca deja ma deranjeaza tot ce este strans pe burta. din vreo 20 de perechi de pantaloni (normali) pe care ii am in dulap, numai vreo 3 mai merg pentru ca erau mai largi in talie dar si ei ma enerveaza...

pe la cate saptamani a inceput se vada burtica?coeur mie mi se pare ca se vede la mine...discret, dar se vede!yes
Fluturas
Scris: Sunday, April 19, 2009 2:57 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
anca,eu abea acum la 20 saptamani am inceput sa port haine de gravida.mai am si acum pantaloni normali in care incap,dar la bluze e mai nasol ca sunt cu burtica afara,asa ca am preferat cele de graviduta sa o ascund
dora27
Scris: Sunday, April 19, 2009 4:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/14/2008
Sarbatori fericite la toate burticile!!!
Pe mine a cam inceput sa ma doara burta si spatele cam de o jumatate de ora ...oare...???
Mi-e tare frica,am emotii mari mai ales ca e pastele si...moasa pe care o stiu e plecata din localitate...dar...cum o vrea Dumnezeu...
vanina
Scris: Sunday, April 19, 2009 5:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Dar cum te doare? Mult succes! yes pupici
AdrianaC
Scris: Sunday, April 19, 2009 7:16 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Sarbatori fericite burticilor si sarcini usoare !

Andismom, abia acum am vazut si eu tickerul tau !!! Felicitari si sa fie intr-un ceas bun computerlove computerlove pupici pupici

Afrodita, sarcina usoara si tie si felicitari !!!

Sa va mai spun ca si pe mine m-a apucat iarasi dorul, dupa ce imi luasem gandul? ras. Acum, daca tot am ajuns la greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata cu Andrei, mai ca ma mai bate un gand. Pe de alta parte insa... e asa de bine cu copiii mari !!! Am si eu ceva mai mult timp pentru mine si ma inteleg altfel cu ei !uff
teea09
Scris: Sunday, April 19, 2009 8:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Gravidutelor va urez PASTE FERICIT computerlove computerlove computerlove

Hristos a inviat !!!

NAstere usoara tuturor si copilasi minunati, sanatosi si mancaciosi pupici coeur iloveyou
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, April 19, 2009 8:32 PM
Nivel

butterfly wrote:
anca,eu abea acum la 20 saptamani am inceput sa port haine de gravida.mai am si acum pantaloni normali in care incap,dar la bluze e mai nasol ca sunt cu burtica afara,asa ca am preferat cele de graviduta sa o ascund

oooo,abia acum ai inceput sa schimbi hainele? pai si nu te deranjau pantalonii in talie, pe burta? pe mine orice ma strange. nu ma simt confortabil. am si multe fuste pe care nu le mai pot purta tot din cauza asta...
oricum,Helga, tu de fel esti mult mai subtire decat mine si cu siguranta ca nu ti-a crescut burtica foarte repede. eu am ramas si cu niste "suplimente" de la primul "locuitor" al burticii sic si acum vad ca se expandeaza mai repede. e firesc, zic eu, sa ma stranga hainele mai repede.

Adriana, multumesc de urari!
Fluturas
Scris: Sunday, April 19, 2009 10:38 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Andismom wrote:

oooo,abia acum ai inceput sa schimbi hainele? pai si nu te deranjau pantalonii in talie, pe burta? pe mine orice ma strange. nu ma simt confortabil. am si multe fuste pe care nu le mai pot purta tot din cauza asta...
oricum,Helga, tu de fel esti mult mai subtire decat mine si cu siguranta ca nu ti-a crescut burtica foarte repede. eu am ramas si cu niste "suplimente" de la primul "locuitor" al burticii sic si acum vad ca se expandeaza mai repede. e firesc, zic eu, sa ma stranga hainele mai repede.

Adriana, multumesc de urari!

nu ma deranjau pantalonii in talie,i-am schimbat abea cand ma strangeau deja la talie,si acum abea ma mai cuprinde.fustele le-am mai ridicat putin,dar acum burta e deja marisoara si nu le mai pot ridica.acum sunt in perioada cea mai rea.nu e atat de cald incat sa umblu cu tricou si bani pe haine mai grosute nu as mai da,ca nu se stie cat mai tine vremea asta asa.
subtirica....nu stiu comparativ cu tine,dar subtirica nu sunt,la cele 75 kg cu care am inceput sarcina.si eu ramasesem cu burta de la celelalte sarcini si chiar cu kg,dar ma uitam chiar zilele astea la o poza cand eram insarcinata cu darius si mi s-a parut ca nu am burta mai mare ca atunci la 20 saptamani.adevarul e ca imi doream prea mult sa nu imi creasca burta prea tare si nici multe kg sa nu iau si cred ca Doamne-Doamne al meu m-a ascultat
Andi&Mariuca
Scris: Monday, April 20, 2009 7:30 AM
Nivel

butterfly wrote:

nu ma deranjau pantalonii in talie,i-am schimbat abea cand ma strangeau deja la talie,si acum abea ma mai cuprinde.fustele le-am mai ridicat putin,dar acum burta e deja marisoara si nu le mai pot ridica.acum sunt in perioada cea mai rea.nu e atat de cald incat sa umblu cu tricou si bani pe haine mai grosute nu as mai da,ca nu se stie cat mai tine vremea asta asa.
subtirica....nu stiu comparativ cu tine,dar subtirica nu sunt,la cele 75 kg cu care am inceput sarcina.si eu ramasesem cu burta de la celelalte sarcini si chiar cu kg,dar ma uitam chiar zilele astea la o poza cand eram insarcinata cu darius si mi s-a parut ca nu am burta mai mare ca atunci la 20 saptamani.adevarul e ca imi doream prea mult sa nu imi creasca burta prea tare si nici multe kg sa nu iau si cred ca Doamne-Doamne al meu m-a ascultat

ehe...cand aveam eu 75 kg....alcool la inceputul sarcinii cu Andrei...acum am plecat cu 12 in plus la drum...hainoroc dar, nah, noi sa fim sanatosi, in special bebe.coeur
leut
Scris: Monday, April 20, 2009 9:15 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
dora27 wrote:
Sarbatori fericite la toate burticile!!!
Pe mine a cam inceput sa ma doara burta si spatele cam de o jumatate de ora ...oare...???
Mi-e tare frica,am emotii mari mai ales ca e pastele si...moasa pe care o stiu e plecata din localitate...dar...cum o vrea Dumnezeu...

Doraaaaaaaaaaaa...vin la tine la spital...azi?pupici ras
Sarcini usoare fetelor!
Anca, la mine s-a vazut bine pe la cinci - sase luni. Vecinele de bloc nici nu credeau ca sunt insarcinata, iar cand m-au vazut cu bb au ramas uimite. Hainute de gravida tot pe-atunci am inceput sa port desi pantalonii mi-au venit pana in ultima luna...Nu-ti fa griji cu kg, eu am slabit in trei saptamani sase kg...desi mananc bine.
pupici
Maria & Mario
Scris: Monday, April 20, 2009 11:18 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Dora , sa ne spui ce si cum ! Doamne ajuta ! Ne gandim la voi !
Anca , eu , comparand prima sarcina cu a doua ..... sunt dubla la burtica ! La Maria nu am purtat haine de gravida, blugii normali in cadeau de pe mine si ii incheiam jos, sub burtica. Acum .... deja am schimbat 3 perechi de pantaloni de gravida . Nici eu nu suport nimik pe burta. Norocul meu e ca s-a incalzit si stau doar in colanti , dar nu ridicati , ii tin sub burta si tricouri mari sau rochii de vara ! Ia sa ni te arati si tu si ..... apropo, restul burticilor, cand va vedem si noi ? ras majoreta topai

Sarcina usoara , gagici ! cool
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, April 20, 2009 12:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Dora, asteptam vesti! facem galerie?
Anca, si eu am purtat pana acum pantalonii pe care ii purtam in mod normal, dar am slabit in sarcina asta. Acum am trecut la bluze lungi. Imi caut blugi de graviduta, dar cu talie joasa, ca pe burtica nu suport nimic.
Primavara, hipopotamii ies la soare...ras

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.