Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Friday, May 22, 2009 7:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Buna seara iubitele meleeeeeeeeee!!!!!!!!

yes yes yes yes yes yes yes yes yes

Nici nu va dati seama ce bine imi pare sa va scriu aici!!!

Vreau sa va intreb ceva: e normal sa am niste dureri usoare, asa, cam ca la CM, mai precis o jena, in burtica??? Ca eu simt "ceva". Nu prea pot defini...Si simt aproape permanent...uff
Aaaaa...si sunt tare somnoroasa tot timpul.

Astazi mi-a fost foarte rau dupa ce am luat Utrogestanul, am avut niste ameteli cu o senzatie de lesin...Groaznic!!! Dar asa frumoooooooooooooooooooooos!!!coeur coeur coeur coeur

Andi&Mariuca
Scris: Friday, May 22, 2009 8:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Inger, Cute pupici pupici

Lenus, arati minunat. iar Tudorel este atat de finut, Doamne, parca ar fi fetita! atata energie pozitiva transmiteti si atata fericire! sunteti minunati!computerlove hearts

Bulinuta, felicitari! sa pui si un ticker cu sarcina, sa te urmarim mai bine. cat priveste durerile de burta sa stii ca si eu am avut, chiar pana relativ recent. pot avea multe cauze insa de regula, daca nu sunt insotite de sangerari, sunt normale. iar somnolenta este absolut normala. eu ma sfarseam in picioare de somn. odihneste-te cat poti!
kali
Scris: Friday, May 22, 2009 8:03 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Bulinutza, da, sunt normale durerile de burtica, insa stii si tu ca trebuie sa te menajezi. Ai grija cu Utrogestanul... sa nu conduci. Si mie imi dadea stari aiurea de tot.
Somnolenta e si ea normala in primul trimestru. Profita, ca apoi urmeaza o perioada energica... si apoi iar te molesesti din cauza ca nu poti dormi.

Edit: Asteptam tickerul, sa te putem pune in listuta.
Aaaaa, entuziasmul tau imi aminteste de Liz.coeur
Andi&Mariuca
Scris: Friday, May 22, 2009 8:13 PM
Nivel

Bulinutza, dar iei cumva Utrogestan pe cale orala? pentru ca asa da niste stari de greata si de voma nasoale, scrie si pe prospect. si eu am luat, in doua ture dar ginecologul mi le-a prescris cu administrare intravaginala, o tura 200mg dimineata si inca 200 seara iar a doua tura 300 mg seara. stiu ca se recomanda administrarea intravaginala daca cea pe cale orala produce discomfort. poate iti schimba medicul schema de tratament?
bulinutza
Scris: Friday, May 22, 2009 8:16 PM
Nivel

Waaaaaaaaaai ce ma bucur ca sunt normale...yes
Eu sunt tare sperecioasa si am sa va terorizez, dar va rog sa ma rabdati...sarcina mea e obtinuta atat de greu si mi-e atat de frica sa nu se intample ceva...
Incerc sa ma menajez dar sa nu exagerez...Dr nu mi-a dat nicio restrictie, deocamdata...sic
Sarcina e muuuuuuuuuuuuuuuuuult prea mica...

Mi-as face tiker, dar mi se pare ciudat...In primul rand ca stiu sigur ca bebe are acum 11 zile coeur coeur coeur si mi s-ar parea ciudat sa vad tikerul de 3-4 saptamani...Si in al doilea rand fiindca inca NU CRED CA E ADEVARAT!!!!:018: :018: :018:

Mai astept beta de marti si daca totul e ok, promit sa fac un tiker marti...coeur coeur coeur

P.S. Andismom, eu iau utrogestanul in cantitati industriale hohot hohot hohot
Adica: 2 intravaginal si 1 oral dimineatza si seara si 2 intravaginal la pranz, deci in total 8 ovule/zi. Problema este ca atunci cand nu pot sta 2 ore in pat dupa ce le iau (asa am indicatia de la the doctorsic), le pot lua oral. Si asta e a treia oara cand le iau oral si a doua oara cand ma ia cu lesin si ameteala groaznica...Si maine iar le iau oral ca am avion exact la ora la care trebuie sa le iau...
Eiii..dar de maine ajung acasa si stau cumintzica in patuc cele 2 ore necesare...PROMIT!!!

Andi&Mariuca
Scris: Friday, May 22, 2009 8:22 PM
Nivel

eu te inteleg perfect. si eu am avut temeri si ma gandeam ca e prea devreme sa spun sau sa ma laud. asa ca take your time, cum se zice. cand te vei simti tu ok, fa un ticker.

cat priveste intrebarile si temerile, crede-ma sunt stari absolut firesti. corpul tau va trece printr-o furtuna hormonala si vei suferi o gramada de modificari fizice, emotionale, hormonale etc. nu te impacienta, noi suntem aici ca sa te ajutam, sa te ascultam si, daca stim, sa iti lamurim intrebarile. sunt convinsa ca ai un medic bun si probabil ca aveti o relatie speciala. foloseste-te de faptul ca te poate ajuta raspunzandu-ti la intrebari si nu ezita sa il intrebi ce te framanta.

bulinutza
Scris: Friday, May 22, 2009 9:27 PM
Nivel

Anca , multumesc mult de raspuns...
Vreau sa te mai intreb ceva: Tu luai Utrogestanul la ore fixe? Si stateai in pat 2 ore dupe ce-l puneai???
Eu il iau aprox la ore fixe si incerc sa stau dar tot curge si ma tot gandesc ca pierd hormon pretios..ras
Anelise
Scris: Friday, May 22, 2009 10:06 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Bulinutza, hai ca ma bag si eu in discutie. sic Am luat si eu Utrogestan pana prin saptamana 16, dar eu luam doar doua pastilute intravaginal si le puneam seara inainte de culcare. Nu mi s-au prescris oral ca-mi zicea dna doctor ca fiind in perioada greturilor, sa nu le dau afara. Nu l-am luat la ora fixa si mai curgea putin si la mine. Asta constatam dimineata. angel
Cred ca e normal sa ai ameteli si stari de somnolenta, mai ales de la cantitatea atat de mare de pastilute. Stai linistita! pupici O sa fie bine. Te pupic si ma bucur nespus ca, in sfarsit, esti la burtici!!! coeur pupici pupici
monachris05
Scris: Friday, May 22, 2009 11:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Uauuuuuuuuuuuuu...ma bucur sa aflu ca avem o noua burticuta printre noi.... Bulinutza...felicitari si sarcina usoara si fara probleme. Te inteleg cand spui ca ai temeri si intrebari, este si normal, daca esti mai ales la prima sarcina (asa este, nu? sa nu fac vreo greseala), dar suntem multe aici care vom incerca sa iti raspundem la toate intrebarile, dar mai ales medicul tau te va ajuta pe perioada sarcinii.

Cute, te invidiez si eu pt decolteu...la mine la Christian a venit putintel de decolteu, dar a plecat...dupa ce am terminat cu alaptatul. Sa vedem acum, a doua oara, poate va si ramane....

Andismom, vroiam sa te intreb, am vazut ca la ticker spune ca esti insarcinata in 14 weeks...si scrii "minunea noastra roz"...cum de stii ca e fetita?

S.ELENA
Scris: Friday, May 22, 2009 11:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Cute esti superba!!!!!love love love
Iar Tudor e atat de gingas si atat de mandru de surioara lui din burtica!!!!!love love

pupici pupici pupici coeur coeur coeur

Bulinutza, iti urez si aici sa ai o sarcina usoara, fara probleme si pui sanatosi si cuminti!!!!!
majoreta majoreta majoreta pupici computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, May 23, 2009 7:28 AM
Nivel

bulinutza wrote:
Anca , multumesc mult de raspuns...
Vreau sa te mai intreb ceva: Tu luai Utrogestanul la ore fixe? Si stateai in pat 2 ore dupe ce-l puneai???
Eu il iau aprox la ore fixe si incerc sa stau dar tot curge si ma tot gandesc ca pierd hormon pretios..ras

Bulinutza, eu il luam la 12 ore cand luam de doua ori pe zi. ma rog, mai mult sau mai putin la 12 ore. incercam sa respect intevalul orar cu maximum o ora diferenta. seara este foarte simplu pentru ca te pui in pat. dimineata si eu aveam un mic "reflux" de la ele dar este normal. orice ovul are o cantitate care se scurge afara, asa ca nu e nici o problema. eu stiu ca ele se absorb in cam 1-2 ore de la administrare. oricum, odata introdus in locul cu pricina sic incepe sa se topeasca si nu se poate scurge foarte usor afara. cantitatea care se absoarbe este mai mare decat cea care se pierde.
dimineata, eu ma trezeam, cam la 12 ore dupa cel de seara (sa zicem 7) si mai stateam cam 0 jumatate de ora, maximum o ora in pat. mai mult nu aveam cum.

eu zic sa nu iti faci probleme pentru ca si daca se pierde putin din el, nu e nici o problema.

daca faci un tratament atat de complex si medicul a recomandat repaos la pat cate 2 ore dupa fiecare administrare, oare nu poti lua un medical?

Mona, noi am aflat pe la 12 saptamni si ceva ca este fetita. ecografic se vede. nu stiu cum se procedeaza la voi dar pe aici, daca copilasul are pozitie buna, medicul "vede" bine si ecograful este performant, se poate vedea sexul copilasului de pe la 12 saptamani de sarcina. si la Andrei tot pe la 12 saptamani am aflat.coeur coeur coeur
AdrianaC
Scris: Saturday, May 23, 2009 7:56 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Felicitari celor 2 burtici noi intrate in clubul gravidutelor !
Bulinutza, Mona - sa fie intr-un ceas bun si sa aveti o sarcina usoara ! newclap newclap newclap

Cute, arati extraordinar ! Felicitari !

campfire
bulinutza
Scris: Saturday, May 23, 2009 8:12 AM
Nivel

Andismom wrote:

Bulinutza, eu il luam la 12 ore cand luam de doua ori pe zi. ma rog, mai mult sau mai putin la 12 ore. incercam sa respect intevalul orar cu maximum o ora diferenta. seara este foarte simplu pentru ca te pui in pat. dimineata si eu aveam un mic "reflux" de la ele dar este normal. orice ovul are o cantitate care se scurge afara, asa ca nu e nici o problema. eu stiu ca ele se absorb in cam 1-2 ore de la administrare. oricum, odata introdus in locul cu pricina sic incepe sa se topeasca si nu se poate scurge foarte usor afara. cantitatea care se absoarbe este mai mare decat cea care se pierde.
dimineata, eu ma trezeam, cam la 12 ore dupa cel de seara (sa zicem 7) si mai stateam cam 0 jumatate de ora, maximum o ora in pat. mai mult nu aveam cum.

eu zic sa nu iti faci probleme pentru ca si daca se pierde putin din el, nu e nici o problema.

daca faci un tratament atat de complex si medicul a recomandat repaos la pat cate 2 ore dupa fiecare administrare, oare nu poti lua un medical?

Multumesc frumos de raspuns, Anca...M-am mai linistit...
In legatura cu concediul nu pot sa-mi iau fiindca nu prea are cine sa-mi tina orele la Facultate. Dar programul meu acolo e destul de lejer, iar acum incep seminariile, examenele practice si imediat intra studentii in sesiune si eu in VACANTA 3 luni...Deci cred ca va fi totul bine...yes yes yes

Lizuca...si eu ma bucur enoooooooooooooooooooooooorm ca te-am mai "prins" aici...acum eu te-am prins de un picior, sper ca Ana sa-l prinda pe celalat luna asta...Mai sunt 5 saptamani, nu????? Pana pleci tu, vreau sa spun...
hohot hohot hohot ...Ana mai are timp sa-ti ia locul...Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Adriana, Elena, va multumesc frumos pt urari...computerlove computerlove computerlove

Mona, iti multumesc si tie mult pt "primire".
Ma bucur ca te "revad" aici, imi era dor de tine si de bebe Cristian pupici pupici pupici
Da, eu sunt la prima sarcina si e o sarcina obtinuta foarte greiu, dupa mult timp si de aceea sunt un pic stresata!!!

Va pup pe toate!
computerlove computerlove computerlove

Fluturas
Scris: Saturday, May 23, 2009 9:50 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
bulinutza,iti doresc si eu o sarcina usoara,fara temeri prea mari,fara probleme..si cu bebe sau bebei sanatosi
legat de temeri sunt normale,eu am avut cateva si acum,a treia sarcina..asa ca...
si durerei de burta am avut,deci si ales sunt normale,nu iti fa probleme

Liz,acum m-am uitat la lista,daca pleci tu dintre noi...ramanem acolo 4 fete in cap...toate apropiate la saptamani si cred ca ne facem galerie una la cealalta sa vedem care naste prima
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, May 23, 2009 11:43 AM
Nivel

Bulinutza, iti doresc sanatate, sarcina usoara si bine fixata acolo, la caldurica. plus, cat mai curand odihna si leneveala cat mai multa!pupici

eu am dureri de rinichi din nou! imi vine sa urlu de nervi!banghead mda, scapasem de greturi, de lesin, de tensiune mica si aproape si de tuse. trebuia sa vina altceva!!!!banghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.