|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| buna burtici mari si mici pup liz asi timpul trece repede si cand nici nu iti imaginezi o sa fi cea mai fericita mamica pup dulce ce ai tu in burtica mic si dulce PUP PE FIECARE IN PARTE MADA,CUTE,LIZ,OANA,MAMI DE RIK,ANDISMOM SI VA DORESC LA TOATA LUMEA SARCINA USOARA IN CONTINUARE |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Kiki wrote:Rabdare, dragelor, rabdare!  Ce va faceti cand AMR-ul se reduce la cateva zile? Sa va vad atunci
Stefy...multumim..si multa sanatate!!!! |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vei fi, Liz, si inca ce vorbareatza. Numai ca rabdarea va fi putina si vei fi putin cam suparacioasa si mofturoasa. Dar, si asteptarea asta se va sfarsi la un moment dat. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu, una, de-abia astept! Acum stiu exact ce ma asteapta, asa ca sunt pregatita sufleteste! Ce-o fi o fi, oricum trece si eu raman cu mandrete de fata! Ea sa fie sanatoasa, ca in rest... Ah! Unde mai pui ca deschidem lista de "pariuri": e blonda cu ochi albastri sau bruneta si creata???? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Dora, felicitari pentru micuta Refacere usoara |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Dora felicitari ptr fetita sanatoasa si frumoasas, pupici si insanatosire grabnica.
Pup burticile LIz, Stefy, Oana, ANDISMOM, Mami de rik, cute, pe toate. Fluturas ce-o mai face? |

Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Chiar Fluturas???? oare cum este??? sper ca totul ok!!!! simion madalina pupici multumim de salutari si pupici!!! |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cute_baby_of_mine wrote:Eu, una, de-abia astept! Acum stiu exact ce ma asteapta, asa ca sunt pregatita sufleteste! Ce-o fi o fi, oricum trece si eu raman cu mandrete de fata! Ea sa fie sanatoasa, ca in rest... Ah! Unde mai pui ca deschidem lista de "pariuri": e blonda cu ochi albastri sau bruneta si creata????
Ma bag si eu la pariu. Bruneta si creata. |

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Gagici , eu urmeeeez !
Dora , bine ai venit , printesa mica ! mami, sa ne arati si noua comoara ! sa ne povestesti cum a fost !
Liz , Lenus , Andismom, Anabella , Fluturas ...... gagici ! Cam asa de viteaza sunt acum : :cusca: :frown: Asta e !
Bursucel a fost cuminte aproape tot week end -ul . Aseara am facut o criza de toata frumusetea , cu plansete , contractii , m-am speriat bine de tot si i-am bagat in griji pe restul ( vreo 10 persoane ) , care tot intrebau : Gata ? vine ? Mergem la spital ? si eu dai plans ! Bine ca am reusit sa ma calmez si sa adorm ! Macar acum suntem acasa ... pregatiti de noua aditie ! Va anunt daca intervine ceva !
Burticutelor , sarcina usoara in continuare ! |

| Kiki, te trec pe lista! Oana, hai, curaj! Cine o sa aiba mandrete de baiat???? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| Va multumesc mult ptr urarile voastre calde!! La cat de tare ma dor niste masele chiar aveam nevoie de cuvintele voaastre frumoase...Poze inca nu am pus dar promit sa pun...n-am reusit sa descarc din aparat... Va pup si va doresc sarcini usoare in continuare si bebici sanatosi! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Dora, multa sanatate si tie si bebelusei. Abia astept sa o vedem! Pup pariu ca e scumpica foc! Oanaaaaa, ai venit!!! Dar mami ce-ai patit tu de te-ai speriat? Noi suntem aici, si ne gandim la voi si iti trimitem imbratisari si mii de pupici dulci pentru o burtica scumpa si un Bursucel dragalas! Bine ca ai reusit sa te calmezi si sunt cu ochii pe tine, iubita! Hai, Oana! Curaj! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Onutule, bine ai revenit... in 2! Te pup si-ti trimit un camp de floricele pentru incurajare. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sunteti niste dulci ! Multumesc ! Eu ma inscriu la incurajari de genul : Curaj gaina, ca te tai ! |
|

| Oana, eu iti doresc sa te calmezi! Bursucel o sa fie un finut, ai sa vezi! |
|
|
|