Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stefy
Scris: Monday, May 4, 2009 12:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
buna burtici mari si mici pupangel angel angel liz asi timpul trece repede si cand nici nu iti imaginezi o sa fi cea mai fericita mamica pup dulce ce ai tu in burtica mic si dulcepupici pupici pupici PUP PE FIECARE IN PARTE MADA,CUTE,LIZ,OANA,MAMI DE RIK,ANDISMOM SI VA DORESC LA TOATA LUMEA SARCINA USOARA IN CONTINUAREcampfire campfire campfire computerlove computerlove computerlove
Ana
Scris: Monday, May 4, 2009 12:19 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Kiki wrote:
Rabdare, dragelor, rabdare! pupici pupici Ce va faceti cand AMR-ul se reduce la cateva zile? Sa va vad atunci sic
ras ras ras ras ras

Stefy...multumim..si multa sanatate!!!!
Kiki
Scris: Monday, May 4, 2009 12:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Vei fi, Liz, si inca ce vorbareatza. Numai ca rabdarea va fi putina si vei fi putin cam suparacioasa si mofturoasa. Dar, si asteptarea asta se va sfarsi la un moment dat. ras pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, May 4, 2009 1:21 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Eu, una, de-abia astept! Acum stiu exact ce ma asteapta, asa ca sunt pregatita sufleteste! Ce-o fi o fi, oricum trece si eu raman cu mandrete de fata! Ea sa fie sanatoasa, ca in rest...yes
Ah! Unde mai pui ca deschidem lista de "pariuri": e blonda cu ochi albastri sau bruneta si creata????ras sic
katy_lumika
Scris: Monday, May 4, 2009 1:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Dora, felicitari pentru micutamajoreta
Refacere usoaraflower
Mada&Alexia
Scris: Monday, May 4, 2009 2:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Dora felicitari ptr fetita sanatoasa si frumoasas, pupici si insanatosire grabnica.

Pup burticile LIz, Stefy, Oana, ANDISMOM, Mami de rik, cute, pe toate.

Fluturas ce-o mai face?
Ana
Scris: Monday, May 4, 2009 3:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
Chiar Fluturas????
oare cum este???
sper ca totul ok!!!!
simion madalina pupici multumim de salutari si pupici!!!pupici pupici pupici
Kiki
Scris: Monday, May 4, 2009 3:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Eu, una, de-abia astept! Acum stiu exact ce ma asteapta, asa ca sunt pregatita sufleteste! Ce-o fi o fi, oricum trece si eu raman cu mandrete de fata! Ea sa fie sanatoasa, ca in rest...yes
Ah! Unde mai pui ca deschidem lista de "pariuri": e blonda cu ochi albastri sau bruneta si creata????ras sic

Ma bag si eu la pariu. Bruneta si creata. sic
Maria & Mario
Scris: Monday, May 4, 2009 5:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Gagici , eu urmeeeez ! alcool furisat steag

Dora , bine ai venit , printesa mica ! mami, sa ne arati si noua comoara ! sa ne povestesti cum a fost !

Liz , Lenus , Andismom, Anabella , Fluturas ...... gagici ! Cam asa de viteaza sunt acum : :cusca: :frown: Asta e !

Bursucel a fost cuminte aproape tot week end -ul . Aseara am facut o criza de toata frumusetea , cu plansete , contractii , m-am speriat bine de tot si i-am bagat in griji pe restul ( vreo 10 persoane ) , care tot intrebau : Gata ? vine ? Mergem la spital ? si eu dai plans ! ceee Bine ca am reusit sa ma calmez si sa adorm ! Macar acum suntem acasa ... pregatiti de noua aditie ! bebic Va anunt daca intervine ceva ! bis

Burticutelor , sarcina usoara in continuare ! thankyou
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, May 4, 2009 5:51 PM
Nivel

Kiki, te trec pe lista!ras
Oana, hai, curaj! Cine o sa aiba mandrete de baiat????
dora27
Scris: Monday, May 4, 2009 5:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/14/2008
Va multumesc mult ptr urarile voastre calde!! La cat de tare ma dor niste masele chiar aveam nevoie de cuvintele voaastre frumoase...Poze inca nu am pus dar promit sa pun...n-am reusit sa descarc din aparat...
Va pup si va doresc sarcini usoare in continuare si bebici sanatosi!pupici pupici pupici
Anelise
Scris: Monday, May 4, 2009 6:04 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Dora, multa sanatate si tie si bebelusei. angel Abia astept sa o vedem! bounce pupici pupici Pup pariu ca e scumpica foc! coeur angel
Oanaaaaa, ai venit!!! computerlove Dar mami ce-ai patit tu de te-ai speriat? pale Noi suntem aici, si ne gandim la voi si iti trimitem imbratisari si mii de pupici dulci pentru o burtica scumpa si un Bursucel dragalas! iloveyou iloveyou iloveyou Bine ca ai reusit sa te calmezi si sunt cu ochii pe tine, iubita! coeur pupici pupici pupici Hai, Oana! majoreta majoreta majoreta Curaj! computerlove coeur
kali
Scris: Monday, May 4, 2009 6:24 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Onutule, bine ai revenit... in 2!
Te pup si-ti trimit un camp de floricele pentru incurajare.floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2 floare2
Maria & Mario
Scris: Monday, May 4, 2009 6:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Sunteti niste dulci ! Multumesc !
Eu ma inscriu la incurajari de genul : Curaj gaina, ca te tai ! hohot alcool computerlove computerlove computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, May 4, 2009 6:31 PM
Nivel

Oana, eu iti doresc sa te calmezi! Bursucel o sa fie un finut, ai sa vezi!pupici pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.