|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Miri wrote:Anca, un pupic special pentru tine, sa suporti mai usor" gauritul" fundului.
multumesc, este chiar activitatea mea preferata asta! o sa ma gandesc ca imi faci tu injectiile, nu mama...are mana cam grea! dar bine ca are cine sa imi faca! am niste prieteni doctori care s-au oferit iarasi sa ma gaureasca daca nu are cine sa imi faca injectiile...deh, oamenii sunt pasionati de asta! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Anca,santatae multa....sper din tot sufletul sa treaca criza de rinichi...cat despre gauritul fundului,stiu si eu cum e ....urmeaza tratamentul medicului si totul o sa fie bine! Anabella,felicitari mami ....ce nume frumos ati ales! Liz, ! Pup dulce fiecare graviduta in parte....sarcini usoare in continuare,dragele mele! |

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Anabella felicitari pentru flacaias!!!!! Foarte frumos si numele ales!!!! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Buna dimineata, burtici! |
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Anabella , sincere felicitari pentru burtica bleu. Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara in continuare. Anca, iti doresc multa, multa sanatate, optimism si...vei vedea ca durerile vor disparea. Sarcina cere multe sacrificii, dar la final cred ca se merita. Un zambet de la copilasi si uiti de toate. Pupici grasi de la noi. Tuturor gravidutelor, va doresc numai bine! |

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Felicitari Anabella pentru micutul Flavio Foarte frumos numele ales
Va pup gravidutelor pe fiecare burtica in parte |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Buna dimineata, Lenus! Ma bucur ca e totul cat se poate de bine cu micuta Ioana! Te pupic! Anca, sanatate multa, burtico, si zic si eu ca fetele, nu cred ca ti-ar strica ceva zile de concediu sa stai si tu nitel in pat si sa te odihnesti. Madalina, plimbari placute si sarcina usoara in continuare!
Anabellaaaaaaaaa, Felicitaaaaaarrriiiiii mami de doi baietei!!! Sa fiti cu totii sanatosi, sarcina usoara pe mai departe si bebel sanatos si vesel! Te pup dulce!
Ely, Kali, Sami, Deea, Laura, Teea, multumim tuturor pentru urari si gandurile bune! ..... Pupici la burticutele dragi de la o alta burticuta!!! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Neatza, burticilor! Anca, multa sanatate! Anabella, felicitari pentru baietel! O zi frumoasa si numai bine! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| 'Neata va spun si eu ! Si va doresc o zi frumoasaaa ! Anca , te simti mai binisor ? Burticutelor, ce faceti ? Ceva vesti de la Dora ? A nascut ? |

| Oana, Kiki, Liz, Laura, Deea, Lenus multumesc, sunt mai bine. raul cu durerea a trecut dupa primele injectii . am fost si la birou, sunt ok. acum stau intinsa putin pentru ca am obosit.
voi cum sunteti? |

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Burticutze dragi va pup pe fiecare in parte. Aveti grija de voi. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumesc mult fetele!!!! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Anca, ma bucur tare mult ca te simti mai bine. Asta conteaza cel mai mult acum! Te pup! Oana, distractie placuta in weekend si asteptam pozici cu burtica de Bursucel! Eu sunt bine. Aceleasi problemute: oboseala, durere de mijloc, de picioare etc. In sfarsit azi noapte am descoperit o pozitie ceva mai confortabila de somn si a fost prima oara dupa mult timp, cand nu m-am mai trezit cu durere de spate, doar cu o amorteala a muschilor inghinali.
Pup toate burticile, cu mic cu mare si sarcina usoara la fiecare in parte de la o alta burtica care nu are stare! |

| multumesc Liz! si eu ma bucur ca ai reusit sa dormi bine! stiu cat de incomod si de neplacut este sa ai burtica asa mare si sa nu te poti odihni. eu tin minte ca cele mai crunte dureri le-am mancat spre finalul sarcinii, cred ca dupa 33 saptamani. atat de tare ma apasa Andrei pe bazin incat la fiecare pas aveam senzatia ca iese si il scap pe jos... imi era chiar frica sa nu cumva sa scap copilul... si bineinteles, nelipsitele dureri de spate, de burta, ce mai...de toate!
burtici ce mai faceti? pe unde ati umblat? slaba activitatea pe aici... mici si gratare de 1 mai? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| Fetelor am nascut luni pe 27 aprilie o minune de fetita careia i-am pus numele Raisa-Elena...Mi-e cam greu sa stau la calculator ptr ca am fost taiata cam mult ca sa iasa bebelusa si de-abia mi-au scos azi atele...In rest bebelusa mea a avut 3000g,a avut scor apgar 9 si joi am iesit din spital... Va pup pe toate si aveti grija de minunile voastre din burtici si din afara lor |
|
|
|