Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mada&Alexia
Scris: Friday, April 24, 2009 4:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Stefy, ma bucur mult de tot ca totul la voi este in regula, ca sunteti sanatosi si mai ales ca sunteti si baietei.yes yes yes yes yes yes
numele ales de voi este foarte frumos. pupici ptr toti trei si pentru Dani adica unulpupici pupici pupici pupici pupici
Andi&Mariuca
Scris: Friday, April 24, 2009 4:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
multumesc Fluturash! pupici vorbele voastre fac bine la ...psihic!computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, April 24, 2009 4:55 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Stefy, felicitari pentru baietel!
Fluturas, atat de repede s-a intors? Banuiesc ca mai are timp de tumbe si salturi...
Oana, te-as ajuta la nume, dar, tu stii ca daca aveam baiat, aveam si eu o mare problema cu asta... Mie Vladut imi place! Banuiesc ca daca ii alegeti un nume englezesc ca first name nu vor mai fi confuzii, iar Vladut va fi doar al vostru! Iar Eduard suna bine in combinatie cu Vlad! Si... au invatat americanii ca pe cumnata mea o cheama Crenguta, de ce nu ar invata si englezii de Vlad?
Maria & Mario
Scris: Friday, April 24, 2009 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Asa e , aveti dreptate ! Vom vedea .....
Anca , il astept mai devreme pentru ca asa mi se tot spune, ca daca primul a venit la 37 saptamani, atunci sa ma astept si la al doilea la fel !
Anabella, arati tare bine Si ce aranjata esti ! ras Tocuri .... eu sunt la opincute de muuult deja !

grup
Miri
Scris: Friday, April 24, 2009 5:13 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Pe aici, numai vesti bune!!!yes yes yes

Pupam toate burticile, mai mari sau mai mici!Sa va mearga bine, dragelor!computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Friday, April 24, 2009 5:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Oana, poate ca nu este o regula! dar oricum, deja ai varsta ok pentru o nastere asa ca... sa vina Bursucel, nu? abia astept sa te vad si pe tine cu doi puiuti in brate! yes

Miri, pupici
Anelise
Scris: Friday, April 24, 2009 7:22 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Miri, pupici angel
Madalina, am emotii multe, dar sper sa trec cu bine si sa fim sanatoase si noi si voi! pupici angel
Anabella, ce mult imi plac tinutele tale! love Esti superba, burtico! computerlove pupici pupici ... Eu am purtat numai papuci plati toata sarcina. Asa m-am simtit eu bine.
Stefy, felicitari pentru burtica albastra! dance Sarcina usoara in continuare si baietel sanatos si frumos! pupici angel Ticker-ul cu varsta sarcinii l-ai facut bine, dar nu l-ai postat unde trebuie. Intra la "profilul meu", la "semnatura" si acolo copii codul de la ticker. Gasesti asta in bara de sus. Pupici! pupici
Fluturas dragalas, ma bucur ca bebe e cat se poate de ok angel si stii ca am spus si eu acum vreo 2 saptamani ca ma confrunt cu acele contractii nedureroase. La mine au fost doar pe perioada cat m-am agitat cu organizarea de Paste. Acum deocamdata vad ca nu mai am. angel La ultimul eco la care am fost, cel la sapt 27 si la mine era bebelina cu capul in jos, dar mi-a spus dna doctor ca inca se mai intoarce. Acum o simt in toata regula cum se rasuceste prin burtica mea, de imi taie respiratia si chiar e mai tot timpul cu capusorul in jos si piciorusele in stomacul, ficatul, coastele mele. ras Mai imi da de furca cateodata, dar imi e atat de draga! coeur Te pup! pupici pupici

gravida Pupici la burtici si sarcina usoara la fiecare in parte! pupici pupici pupici
Ana
Scris: Friday, April 24, 2009 7:48 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multumesc Lizuca mea scumpa!!!iloveyou iloveyou iloveyou
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, April 24, 2009 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Fluturas, si eu am contractii! Si ma sperii putin, nu zic! Dar iau No-spa si stau cuminte! Cum fac efort, cum incep!
raly
Scris: Friday, April 24, 2009 10:26 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Anabella,vai da frumoasa esti!computerlove computerlove
Ana
Scris: Friday, April 24, 2009 10:51 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
computerlove computerlove computerlove
Kiki
Scris: Saturday, April 25, 2009 12:17 AM
Nivel

Anabella, ce aranjata esti! Si tocuri...Wow! coeur coeur
dora27
Scris: Sunday, April 26, 2009 7:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/14/2008
Multumesc dragele mele de incurajari dar emotiile cresc...
Vineri n-a reusit sa ma vada dr mea ca a plecat la bucuresti de dimineata dar maine ma duc la control la maternitate...sic
Am mari emotii mai ales ca ma asteptam sa se intample mai devreme...caci la baiat a fost mai devreme cu 5 zile fata de data probabila dar...

Si m-am saturat sa ma sune prietenele, rudele sa ma tot intrebe daca am nascut...ooooffff....
Va pup pe toate !
pupici pupici pupici pupici
teea09
Scris: Sunday, April 26, 2009 8:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Anabella burtica creste asa de frumos, tu radiezi si esti tare frumoasa si moderna love pupici computerlove

Pup dulce toate buticutele cu un pupicel dulce si special pe burticile voastre frumoase pupici pupici pupici
Mada&Alexia
Scris: Sunday, April 26, 2009 8:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Dora, nu te mai necaji gandestete mai bine la bebelusa, fa-ti planuri, gandeste-te la alte lucruri si timpul o sa treaca mai repede. pup burticuta dragalasapupici pupici

pup toate burticile si trimit flowers
sa aveti un somnic bun
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.