|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Stefy, ma bucur mult de tot ca totul la voi este in regula, ca sunteti sanatosi si mai ales ca sunteti si baietei. numele ales de voi este foarte frumos. pupici ptr toti trei si pentru Dani adica unul |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| multumesc Fluturash! vorbele voastre fac bine la ...psihic! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Stefy, felicitari pentru baietel! Fluturas, atat de repede s-a intors? Banuiesc ca mai are timp de tumbe si salturi... Oana, te-as ajuta la nume, dar, tu stii ca daca aveam baiat, aveam si eu o mare problema cu asta... Mie Vladut imi place! Banuiesc ca daca ii alegeti un nume englezesc ca first name nu vor mai fi confuzii, iar Vladut va fi doar al vostru! Iar Eduard suna bine in combinatie cu Vlad! Si... au invatat americanii ca pe cumnata mea o cheama Crenguta, de ce nu ar invata si englezii de Vlad? |

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Asa e , aveti dreptate ! Vom vedea ..... Anca , il astept mai devreme pentru ca asa mi se tot spune, ca daca primul a venit la 37 saptamani, atunci sa ma astept si la al doilea la fel ! Anabella, arati tare bine Si ce aranjata esti ! Tocuri .... eu sunt la opincute de muuult deja !
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pe aici, numai vesti bune!!!
Pupam toate burticile, mai mari sau mai mici!Sa va mearga bine, dragelor! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Oana, poate ca nu este o regula! dar oricum, deja ai varsta ok pentru o nastere asa ca... sa vina Bursucel, nu? abia astept sa te vad si pe tine cu doi puiuti in brate!
Miri, |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Miri, Madalina, am emotii multe, dar sper sa trec cu bine si sa fim sanatoase si noi si voi! Anabella, ce mult imi plac tinutele tale! Esti superba, burtico! ... Eu am purtat numai papuci plati toata sarcina. Asa m-am simtit eu bine. Stefy, felicitari pentru burtica albastra! Sarcina usoara in continuare si baietel sanatos si frumos! Ticker-ul cu varsta sarcinii l-ai facut bine, dar nu l-ai postat unde trebuie. Intra la "profilul meu", la "semnatura" si acolo copii codul de la ticker. Gasesti asta in bara de sus. Pupici! Fluturas dragalas, ma bucur ca bebe e cat se poate de ok si stii ca am spus si eu acum vreo 2 saptamani ca ma confrunt cu acele contractii nedureroase. La mine au fost doar pe perioada cat m-am agitat cu organizarea de Paste. Acum deocamdata vad ca nu mai am. La ultimul eco la care am fost, cel la sapt 27 si la mine era bebelina cu capul in jos, dar mi-a spus dna doctor ca inca se mai intoarce. Acum o simt in toata regula cum se rasuceste prin burtica mea, de imi taie respiratia si chiar e mai tot timpul cu capusorul in jos si piciorusele in stomacul, ficatul, coastele mele. Mai imi da de furca cateodata, dar imi e atat de draga! Te pup!
Pupici la burtici si sarcina usoara la fiecare in parte!
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumesc Lizuca mea scumpa!!! |

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Fluturas, si eu am contractii! Si ma sperii putin, nu zic! Dar iau No-spa si stau cuminte! Cum fac efort, cum incep! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Anabella,vai da frumoasa esti! |

Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Anabella, ce aranjata esti! Si tocuri...Wow! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| Multumesc dragele mele de incurajari dar emotiile cresc... Vineri n-a reusit sa ma vada dr mea ca a plecat la bucuresti de dimineata dar maine ma duc la control la maternitate... Am mari emotii mai ales ca ma asteptam sa se intample mai devreme...caci la baiat a fost mai devreme cu 5 zile fata de data probabila dar...
Si m-am saturat sa ma sune prietenele, rudele sa ma tot intrebe daca am nascut...ooooffff.... Va pup pe toate !
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Anabella burtica creste asa de frumos, tu radiezi si esti tare frumoasa si moderna
Pup dulce toate buticutele cu un pupicel dulce si special pe burticile voastre frumoase |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Dora, nu te mai necaji gandestete mai bine la bebelusa, fa-ti planuri, gandeste-te la alte lucruri si timpul o sa treaca mai repede. pup burticuta dragalasa
pup toate burticile si trimit sa aveti un somnic bun |
|
|
|