Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Friday, April 17, 2009 1:57 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
De aici am plecat.

Dora27

Oana (Maria & mami)

Liz

Simion Madalina

Fluturash

Lenus

Mely

Anca

Mami de Rick

Monique

Andismom

Afrodita Elena

img

Ultima actualizare: 17.04.2009, 22:17

Afrodita, sarcina usoara, sanatate si numai bine.

Sarcina usoara tuturor burticilor!!!
Maria & Mario
Scris: Friday, April 17, 2009 2:05 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Hehe , burtica noua . Bine ai venit ! thumright
Mada&Alexia
Scris: Friday, April 17, 2009 5:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Afrodita, o burticuta noua, sa va dea Dumnezeu un bebelus sanatos si o sarcina usoara.

pupicei mititei de la noi la toate burticutelepupici pupici pupici pupici pupici
Anelise
Scris: Friday, April 17, 2009 6:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
Afrodita, bun venit in club! dance Felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos! yes pupici pupici
Rody, multumim! pupici angel
Stefy, capul sus! angel Odihna si repaus la pat, daca asa a zis medicul si ai incredere ca va fi bine. Si eu am mai auzit de cazuri din astea si a fost totul bine. Nu te panica, asculta doar medicul si fa intocmai cum ti se recomanda. pupici pupici angel
Anca, Mada, Koko, Sami multumesc pentru sfaturi. pupici pupici pupici Nu ma plang nici o clipa, doar ca intrebam sa stiu si eu cu ce ma confrunt. oare Burtica nu ma doare absolut deloc, doar ca uneori se mai intareste, ma tine jos cand ma aplec sau daca ridic ceva si ma cam omoara spatele de vreo cateva zile, asta incepand de dimineata, din clipa in care ma dau jos din pat. Jos la sale, mai exact. sic Asta este! ras Mergem inainte cu mare bucurie in suflet pentru ca visez cu ochii deschisi la marea intalnire cu bebelina mea cea scumpa! coeur coeur coeur

computerlove pupici pupici Va pupacesc pe toate, sarcina usoara la fiecare graviduta scumpa, bebei sanatosi si voiosi si nasteri cat mai usoare la toata lumea! majoreta angel Sarbatori Fericite, dragele mele burtici!!! iloveyou coeur pupici pupici

Andi&Mariuca
Scris: Friday, April 17, 2009 8:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006

mai eu de ce nu imi vad tickerul aici? Daca acea 'Anca' ar trebui sa fiu eu, atunci cu siguranta este gresit tickerul. daca nu.... nu inteleg de ce nu sunt pe lista?
Laura
Scris: Friday, April 17, 2009 9:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
afrodita_elena, bine ai revenit printre gravidute! yes dance hearts Sa fie intr-un ceas bun! angel pupici floare2 Sarcina usoara, lipsita de griji! flowers flowers flowers
Anca, sigur problema cu tickerul se va rezolva in curand angel Sper ca te simti mai bine si nu mai ai greturi. Pupicuti dulci pupici pupici pupici computerlove
Kiki
Scris: Friday, April 17, 2009 9:17 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Anca, am corectat eu postarea Alinei. pupici
Andi&Mariuca
Scris: Friday, April 17, 2009 9:33 PM
Nivel

multumesc Cris!angel
numai ca e a doua oara cand nu apar pe nici o lista...

Laura, multumesc de gandurile tale bune. sunt mai bine, per total. uneori mai cu greata, alteori fara...
Fluturas
Scris: Friday, April 17, 2009 10:57 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
afrodita,felicitari si sarcina usoara
gravidutelor,va pupacesc si va doresc sarbatori fericite si o sarcina usoara in continuare...noi suntem bine,nu mai am timp de forum.cum darius a fost in vacanta,stam mult pe afara,vor si ei la desene si uite asa nu mai am timp de calculator.bebe e bine,misca bine acolo in burtica,deja am inceput sa simt miscarile acelea intense de mi se taie respiratia,si zilele astea si durerile de care vorbea liz la picioare.in plus mi-e drag de darius care ieri mi-a imbratisat burtica si a spus"bebe mic,hai odata afara".sunt happydance
raly
Scris: Friday, April 17, 2009 11:10 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Afroditayes yes yes felicitariii!yes yes si sarcina usoara!computerlove computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, April 18, 2009 12:48 PM
Nivel

Afrodita, felicitari si sarcina usoara!angel
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, April 18, 2009 4:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Sarbatori fericite, burtici!angel pupici pupici pupici pupici
Ana
Scris: Saturday, April 18, 2009 4:33 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Sarbatori fericite!!!
pupici pupici pupici LIZ,CUTE,FLUTURAS,ANDISMOM...SI RESTUL GRAVIDUTZELOR,ASPIRANTE SI MAMICI!!!computerlove computerlove
Alina
Scris: Saturday, April 18, 2009 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Andismom wrote:

mai eu de ce nu imi vad tickerul aici? Daca acea 'Anca' ar trebui sa fiu eu, atunci cu siguranta este gresit tickerul. daca nu.... nu inteleg de ce nu sunt pe lista?

Anca, imi cer scuze, nu a fost cu intentie.computerlove

Kiki wrote:
Anca, am corectat eu postarea Alinei. pupici

computerlove computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, April 19, 2009 8:09 AM
Nivel

Hristos a inviat!
Va doresc un Paste fericit, linistit si imbelsugat alaturi de familie si toti cei dragi! Fie ca lumina invierii sa ne aduca linistea, pacea si sanatatea de care avem cu totii nevoie!

va imbratisez cu drag pe toate!computerlove

Alina, nu e nici o problema, nu ma gandisem ca cineva ma omnite intentionat. pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.