Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| De aici am plecat.
Dora27

Oana (Maria & mami)

Liz

Simion Madalina

Fluturash

Lenus

Mely

Anca

Mami de Rick

Monique

Andismom

Afrodita Elena

Ultima actualizare: 17.04.2009, 22:17
Afrodita, sarcina usoara, sanatate si numai bine.
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hehe , burtica noua . Bine ai venit ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Afrodita, o burticuta noua, sa va dea Dumnezeu un bebelus sanatos si o sarcina usoara.
pupicei mititei de la noi la toate burticutele |
|

Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Afrodita, bun venit in club! Felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos! Rody, multumim! Stefy, capul sus! Odihna si repaus la pat, daca asa a zis medicul si ai incredere ca va fi bine. Si eu am mai auzit de cazuri din astea si a fost totul bine. Nu te panica, asculta doar medicul si fa intocmai cum ti se recomanda. Anca, Mada, Koko, Sami multumesc pentru sfaturi. Nu ma plang nici o clipa, doar ca intrebam sa stiu si eu cu ce ma confrunt. Burtica nu ma doare absolut deloc, doar ca uneori se mai intareste, ma tine jos cand ma aplec sau daca ridic ceva si ma cam omoara spatele de vreo cateva zile, asta incepand de dimineata, din clipa in care ma dau jos din pat. Jos la sale, mai exact. Asta este! Mergem inainte cu mare bucurie in suflet pentru ca visez cu ochii deschisi la marea intalnire cu bebelina mea cea scumpa!
Va pupacesc pe toate, sarcina usoara la fiecare graviduta scumpa, bebei sanatosi si voiosi si nasteri cat mai usoare la toata lumea! Sarbatori Fericite, dragele mele burtici!!!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| mai eu de ce nu imi vad tickerul aici? Daca acea 'Anca' ar trebui sa fiu eu, atunci cu siguranta este gresit tickerul. daca nu.... nu inteleg de ce nu sunt pe lista? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| afrodita_elena, bine ai revenit printre gravidute! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara, lipsita de griji! Anca, sigur problema cu tickerul se va rezolva in curand Sper ca te simti mai bine si nu mai ai greturi. Pupicuti dulci |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Anca, am corectat eu postarea Alinei. |
|

| multumesc Cris! numai ca e a doua oara cand nu apar pe nici o lista...
Laura, multumesc de gandurile tale bune. sunt mai bine, per total. uneori mai cu greata, alteori fara... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| afrodita,felicitari si sarcina usoara gravidutelor,va pupacesc si va doresc sarbatori fericite si o sarcina usoara in continuare...noi suntem bine,nu mai am timp de forum.cum darius a fost in vacanta,stam mult pe afara,vor si ei la desene si uite asa nu mai am timp de calculator.bebe e bine,misca bine acolo in burtica,deja am inceput sa simt miscarile acelea intense de mi se taie respiratia,si zilele astea si durerile de care vorbea liz la picioare.in plus mi-e drag de darius care ieri mi-a imbratisat burtica si a spus"bebe mic,hai odata afara".sunt happy |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Afrodita felicitariii! si sarcina usoara! |
|

|
Afrodita, felicitari si sarcina usoara!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Sarbatori fericite, burtici! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sarbatori fericite!!!
LIZ,CUTE,FLUTURAS,ANDISMOM...SI RESTUL GRAVIDUTZELOR,ASPIRANTE SI MAMICI!!! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Andismom wrote: mai eu de ce nu imi vad tickerul aici? Daca acea 'Anca' ar trebui sa fiu eu, atunci cu siguranta este gresit tickerul. daca nu.... nu inteleg de ce nu sunt pe lista?
Anca, imi cer scuze, nu a fost cu intentie.
Kiki wrote:Anca, am corectat eu postarea Alinei.
|
|

| Hristos a inviat! Va doresc un Paste fericit, linistit si imbelsugat alaturi de familie si toti cei dragi! Fie ca lumina invierii sa ne aduca linistea, pacea si sanatatea de care avem cu totii nevoie!
va imbratisez cu drag pe toate!
Alina, nu e nici o problema, nu ma gandisem ca cineva ma omnite intentionat. |
|
|