Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Wednesday, April 15, 2009 11:44 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Lenus , abia asteptam sa ii vedem si noi fatzuca Ioanei !
Fluturas , computerlove
Liz , contractiile nedureroase sunt exercitii ale uterului, care se pregateste de eveniment. Apar de la sfarsitul trimestrului al doilea. Nu sunt periculoase . Uterul treptat incepe sa lucreze sa vada cu ce are de-aface si pentru ce sa se pregateasca ! Sunt ok ! Se vor inteti in timp si vor deveni treptat usor dureroase ! Se vor transforma in final in contractii de nastere ! de expulzie !
Ideea e ca atunci cand apar sa faci bine si sa iei o pauza , sa te intinzi, sa te relaxezi ! da-i timp uterului sa se calmeze , sa se linisteasca ! Nu te impacienta ! Totul e asa cum trebuie sa fie !
Eu am ajuns deja la cele dureroase , tip gheara ! Si daca nu ma intind risc sa si declansez nasterea !
Pupacim Burtica si mamica ! grup computerlove
dora27
Scris: Wednesday, April 15, 2009 12:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/14/2008
Va salut burticilor!
Am avut niste probleme cu computerul dar le-am rezolvatras
In rest suntem bine si astept sa-mi tin bebelusa in bratesic
Pup toate burticile si nu numai!!pupici pupici pupici pupici
Fug ca am multa treaba...
stefy
Scris: Wednesday, April 15, 2009 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 4/7/2009
buna burtici va pupacesc pe fiecare in parte de cate doua oripupici pupici pupici pupici pupici pupici liz nu te speria mami si eu am pati la fel ca si tine la prima sarcina miera frica sa nu nasc mai devreme dar este normal uterul exserseaza .si mam speriat si eu atunci foarte tare si pot sa spun k pe urma nu mai nastem am trecut si peste 40 de saptamini.pup dulcic si numai binecomputerlove computerlove computerlove si despre tiker nu stiu cum sa il fac in sarcina am 15 saptamini si 5 zile.puppupici pupici fluturas ai o burtica frumoasa rau de tot si doi ingerasii scumpi foc va pupic dulce pe totiangel angel oana tu ce mai faci cum iti mai este ?pup pupici pupici doresc la toate fetele sarcina usoara in continuare campfire
Anelise
Scris: Wednesday, April 15, 2009 2:18 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Maria & mami wrote:

Liz , contractiile nedureroase sunt exercitii ale uterului, care se pregateste de eveniment. Apar de la sfarsitul trimestrului al doilea. Nu sunt periculoase . Uterul treptat incepe sa lucreze sa vada cu ce are de-aface si pentru ce sa se pregateasca ! Sunt ok ! Se vor inteti in timp si vor deveni treptat usor dureroase ! Se vor transforma in final in contractii de nastere ! de expulzie !
Ideea e ca atunci cand apar sa faci bine si sa iei o pauza , sa te intinzi, sa te relaxezi ! da-i timp uterului sa se calmeze , sa se linisteasca ! Nu te impacienta ! Totul e asa cum trebuie sa fie !
Eu am ajuns deja la cele dureroase , tip gheara ! Si daca nu ma intind risc sa si declansez nasterea !
Pupacim Burtica si mamica ! grup computerlove

Vai, Oana, saru'mana pentru sfaturi si informatii. pupici pupici Deci asta era intr-adevar. angel Si in vreo 5 sapt ar trebui sa ma astept la cele mai dureroase. Abia ce-am intrat de vreo 12 zile in trimestrul 3, dupa calculele de la eco. Mai, si inca o chestie care ma enerveaza. Am dormit si acum la pranz si cand ma trezesc, in loc sa ma trezesc fresh, am dureri de spate si la picioare sus pale. Ei, asta este pana la urma, inseamna ca incep sa apara si la mine neplacerile, mai mici sau mai mari. Pupici dulci pe burtica de Bursucel! coeur pupici pupici pupici
Dora, ma bucur ca ai dat un semn pupici, dar tu inca mai faci treaba? Ai grija mami! angel Mai e atat de putin si apare bebelina. Abia astept s-o cunosc! bounce pupici pupici Nastere usooooaraaaa!!! majoreta coeur
Stefy, pupici pupici, uite iti dau un link http://forum.7p.ro/Ticker-la-semnatura.aspx?g=posts&t=301 care te va ajuta sa-ti faci ticker. Daca nu te descurci, te ajut.
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, April 15, 2009 8:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
multumesc dragelor de ganduri si intrebari! computerlove

euforia sigur ma va tine! eu stiu ce laborator micut se afla in fiecare dintre noi si nu pot decat sa ma simt binecuvantata si fericita cum nu se poate!coeur coeur coeur

Liz eu am avut de pe la 24 de saptamani pana la nastere contractii nedureroase (sau ma rog, nu foarte dureroase precum cele de la nastere) si mi se intarea burtica ca un pietroi, de parca mi se punea o crampa. simteam asta si stand jos si mergand si in somn... asa ca nu stiu daca apar regulat din cauze anume.
stefy
Scris: Thursday, April 16, 2009 2:42 PM
Nivel

buna burtici pup dulce pe fiecare in partecomputerlove computerlove computerlove computerlove computerlove as mai sta sa mai scriu ceva dar nu pot nu ma simt prea bine .am dureri de burta si de mijloc.nu prea stiu dece ma luat asa din senin a mai avut cineva dureri pe la saisprezece saptamani credeti ca este ceva normal?pupiceiangel pupici pupici pupici
Rody
Scris: Thursday, April 16, 2009 3:14 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Pup toate burticutele de la A la Zpupici pupici Va doresc bebei sanatosi si papaceosiangel angel iloveyou iloveyou coeur coeur computerlove hearts
Mada&Alexia
Scris: Thursday, April 16, 2009 8:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Andismom, ne bucuram mult ca sunteti bine si in stare de euforie sa va tina cat mai mult, pupicei multi.

Fluturas, o burticuta frumoasa si doi ingerasi frumosi si mamica jos palaria, trimitem la toti patru cate un pupic mic. Eu cred ca o sa fie la fel de stransa legatura si cu bebelul cel mic, nu cred ca este cazul sa-ti faci probleme.

Liz i-mi pare rau pentru tine si Miru mic, dar daca asa trebuie sa fie inseamna ca este de bine bebelina se pregateste ptr marea intalnire, si finndca sunteti doua dragute va trimitem cate un pupic
pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici

Noi tot la starea de bine si incantare suntem, bebelusa mea e tare nazdravana, da din picioruse si cred ca de la ea vine starea asta

va pup pe toate computerlove computerlove computerlove computerlove
koko2008
Scris: Thursday, April 16, 2009 9:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Pupam toate gravidutzelepupici computerlove

Lizule mami stai linistita..eu am avut dureri toata sarcina si totul a fost ok ..asa ca daca sunt contractii nedureroase ia o pauza mami nu te agita si mai ales nu te enerva ca nu mai poti face nimic .Relaxeaza te si pregateste te pentru perioada ce va sa fie.Atunci ai sa vezi ca nu mai ai timp de nimic chiar daca ai vrea. pupici pupici
stefy
Scris: Friday, April 17, 2009 9:36 AM
Nivel

buna burtici va pup dulcepupici pupici pupici pupici si va dau o veste proasta am fost dimineata la doctor si nu sunt ok deloc mi sa facut eco si am o mica deslipire de placenta adica un mic hematom si mi s- a recomandat repaus la pat .sunt asa de trista de simt k mor .mi sa spus k bebele inca nu are nimic .dar va dati seama k ma terminat vestea.pup dulcic pe toata lumea pupici pupici pupici si mai am o intrebare a mai patit cineva asa ceva?
Mela
Scris: Friday, April 17, 2009 9:52 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
eu am avut ceva probleme la a doua sarcina,dar nu asa incat sa trebuiasca sa stau la pat,placenta era mai jos decat ar fi trebuit,avea si niste formatiuni ciudate pe ea,cand am nascut m-au intrebat daca semnez pentru ca ea sa fie studiata si nu aruncata,cum se face de obicei.
Stefy,stai cuminte daca asa ti s-a spus.

Liz,ti-am mai zis,suferi putin acum dar o sa-ti fie dor de burtica dupa ce nasti :018:

pupici pentru toate gravidutele pupici sarcina usoara!
kali
Scris: Friday, April 17, 2009 10:19 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
stefy wrote:
buna burtici va pup dulcepupici pupici pupici pupici si va dau o veste proasta am fost dimineata la doctor si nu sunt ok deloc mi sa facut eco si am o mica deslipire de placenta adica un mic hematom si mi s- a recomandat repaus la pat .sunt asa de trista de simt k mor .mi sa spus k bebele inca nu are nimic .dar va dati seama k ma terminat vestea.pup dulcic pe toata lumea pupici pupici pupici si mai am o intrebare a mai patit cineva asa ceva?

Dap, eu, la prima sarcina. Stai cuminte la pat si va fi bine.
afrodita-elena
Scris: Friday, April 17, 2009 1:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/10/2007
buna fetelor.
ma primiti si pe mine.
pupici multi.
mai am o fetita care luna ce vine implineste 3 ani.
Ana
Scris: Friday, April 17, 2009 1:19 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
felicitari mamii!!!
ne bucuram te primim cu drag intre noi!!!computerlove computerlove
Mela
Scris: Friday, April 17, 2009 1:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Afrodita,felicitari yes sa fie intr-un ceas bun angel

sarcina usoara pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.