Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, April 14, 2009 9:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
delfinasa wrote:

Anca, nu cred c-am facut-o pana acum, dar te felicit acum pentru sarcina si va doresc un bebe sanatos!...Tot la doctorul ala frumos foc te duci, nu ras?

:018: ihi...si e tot mai frumos...mai ales ca a imbatranit ieri cu un an! moaaa..hormonii astia m-au zapacit de tot!baeh

multumim Mihaela pentru urari, sa dea Domnul sa fie totul bine! Victory computerlove

Laura mami, iti multumesc si tie! conteaza mult moralul ridicat de cei din jur! computerlove

poze...poze...o sa pun si eu, normal. dar sa mai creasca putin burtica. acum nu se vede fff bine dar in curand! angel
Fluturas
Scris: Tuesday, April 14, 2009 11:33 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
si burtica tot creste...

si o poza draga mie(de fiecare data cand vreau sa ma pozez,sa pun langa mine)
S.ELENA
Scris: Wednesday, April 15, 2009 12:48 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
butterfly wrote:

Manca-i-ar mama de ingerasi!!!!coeur coeur coeur Sunt asa dulci cum stau ei cu manutele pe burtica!!!!
Abia astept sa-i vad cum vor sta si pe langa bebelas!!!!topai topai topai
Ai o burtica tare frumoasa, nicidecum un "burtoi" cum scriai pe undeva!!!!!love pupici pupici pupici pupici

Off-topic: Denis,de atata mangaiat burta sora-mii, se trezeste cateodata seara, cand ne pregatim de culcare, ca vine, ma mangaie pe burta si zice: "ca mai faci tu, burtica?!?!?!" Imi vine sa-l mananc nu alta!!!hearts computerlove coeur
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, April 15, 2009 6:06 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
ce draguti sunt! computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, April 15, 2009 6:35 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Neatza la burtici gravida coeur va spune o alta burtica sic si sarcina usoara la fiecare in parte! pupici pupici iloveyou

Fluturas, si burtica tot creste si creste frumos! angel Poza cu piticii e superba! computerlove Foarte emotionanta, mami scumpa! pupici pupici pupici
Anca, ce frumoooosssss! dance Felicitari pentru inimioara! coeur Cand mi-aduc aminte ce stare euforica am avut si eu cand am vazut-o pentru prima oara. Imi venea sa dansez pe strada de fericire! dance pupici pupici
Stefy, pune si tu un ticker cu varsta sarcinii sa apari pe listuta. pupici
Oana, ce mai faci? angel Cum te mai simti, draga mea burtica? pupici coeur
De Dora mai stie cineva ceva? oare Tocmai am vazut ca a intrat in saptamana 39. chitara angel
Koko, pupici pupici
teea09
Scris: Wednesday, April 15, 2009 7:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Fluturas arati tare bine iar burtica este foarte frumoasa.

De poza cu cei mici ce pot sa iti spun este extraordinara si foarte emotionanta. firstprize pupici computerlove

Gravidutelor numai ganduri bune pentru voi dance
Laura
Scris: Wednesday, April 15, 2009 7:56 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Fluturaaas, sunteti foarte frumosi, toti 4 coeur hearts angel pupici . Emanati o stare roz, de bine. Sa va fie asa mereu. computerlove iloveyou computerlove hearts

Sarcina usoara in continuare tuturor burticilor. floare2 floare2 floare2
taki
Scris: Wednesday, April 15, 2009 8:14 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Andismom, felicitari! coeur hearts

Sarcina usoara, tuturor gravidutelor! angel
Maria & Mario
Scris: Wednesday, April 15, 2009 8:54 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
delfinasa wrote:
Oana,hearts esti o graviduta tare frumoasa, sexoasa si pe deasupra si mamica de floricica jucausa thumleft! Moralul up, mami, ca nu te intalnesti cu perioada asta superspeciala de multe ori in viata pupici coeur!

Miha , multumim ! angel Cine stie , poate poate ni te alaturi in club ! computerlove love la momentul potrivit ! computerlove Pupacim pe karinuta si mami ! computerlove computerlove
Anca , tare special momentul eco . Sa te tina starea pana la urmatorul eco ! majoreta computerlove
Fluturas , arati de milioane , mami si burtica ! Oricum eu am un mare respect pentru curajul tau ! Jos palaria ! Sa te incumeti la 3 copii , unul dupa altul, singura , intr-o tara straina etc .... bravo
mommy
Scris: Wednesday, April 15, 2009 9:17 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Fluturas, poza cu burtica si pitici e o minunatie! computerlove Iar tu arati minunat! pupici love hearts

Pup cu drag toate burticile si sunt cu ochii pe voi! love hearts computerlove
Ana
Scris: Wednesday, April 15, 2009 9:20 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fluturas ce scumpica esti...dar si cu comorile langa tine radiezu de fericire!!
ma bucur mamii pentru voi si va doresc tot ce e ste mai bun si frumos pe acest pamant !!!
esti minunatat si BINECUVANTATA!!!
O ZI MINUNATAT CA TINE MAMII!!!computerlove computerlove computerlove computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, April 15, 2009 9:22 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Fluturas, emotionant...hearts hearts hearts
Anca, normal ca o sa fie totul bine!!!! Asteptam poze cat mai curand!
Eu mi-am facut programare miercuri la morfologia fetala si tot atunci, probabil, voi vedea fatuca Ioanei!!!! In rest... Ioana are program de dansat si sarit pe la 2 si apoi seara... Si cand incepe, nu se lasa cu una, cu doua! Ieri a avut program de sarituri pe vezica mea. Din 5 in 5 minute eram la baie. Cred ca ea se distra de minune!!! Oricum, mai bine pe vezica decat in ficat, ca Tudor!
Fluturas
Scris: Wednesday, April 15, 2009 9:56 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
anca computerlove Lizcomputerlove teeacomputerlove Laura computerlove Miru computerlove anabella computerlove Lenuscomputerlove

S.ELENA wrote:

Manca-i-ar mama de ingerasi!!!!coeur coeur coeur Sunt asa dulci cum stau ei cu manutele pe burtica!!!!
Abia astept sa-i vad cum vor sta si pe langa bebelas!!!!topai topai topai
Ai o burtica tare frumoasa, nicidecum un "burtoi" cum scriai pe undeva!!!!!love pupici pupici pupici pupici

Off-topic: Denis,de atata mangaiat burta sora-mii, se trezeste cateodata seara, cand ne pregatim de culcare, ca vine, ma mangaie pe burta si zice: "ca mai faci tu, burtica?!?!?!" Imi vine sa-l mananc nu alta!!!hearts computerlove coeur

cateodata mi se pare ca e burtoi,dar uneori e burtica.inca sunt oameni carora li se pare ca e burtica ramasa de la celelalte sarcini,nicidecum un bb mic in burta

denis cred ca vrea o surioara
computerlove computerlove computerlove
Maria & mami wrote:

Fluturas , arati de milioane , mami si burtica ! Oricum eu am un mare respect pentru curajul tau ! Jos palaria ! Sa te incumeti la 3 copii , unul dupa altul, singura , intr-o tara straina etc .... bravo

3 e numarul de copii pe care mi i-am dorit intotdeauna si uite cum m-am gandit.daca karina a venit asa repede dupa darius,normal e sa il facem si pe al treilea acum,sa nu fie prea mare diferenta si crede-ma,si asa...cand ii vad pe ei doi cum se inteleg,cum se iubesc,ma ia cu teama ca asta mic sa se simta mai dat la o parte.sper totusi sa fie o legatura stransa intre toti 3

singura,intr-o tara straina...pe vremuri nu tot asa s-au descurcat femeile,si pe langa copii,mai lucrau si pamantul.stiu ca voi avea momente cand voi simti ca nu mai pot dar ma incred in Domnul meu si mereu ma voi gandi la asta "pot totul in Hristos,care ma intareste"

multumesc mult pentru fiecare cuvant si iti trimit un pupic mare mare pe burtica
raly
Scris: Wednesday, April 15, 2009 10:00 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Fluturas!love love love ce frumoasa esti!computerlove computerlove computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, April 15, 2009 10:56 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Fluturas, thumright newclap pupici pupici!
Lenus, abia astept sa vad fatuca dulce a Ioanei! bounce coeur Asa era si la mine: dans dimineata pe la 10, la pranz pe la 2 si seara tarziu. sic Acum sunt aproape tot timpul. angel pupici pupici
Miru, pupici pupici!

Mai fetele, posibil ca eu sa ma confrunt de vreo cateva zile cu acele contractii Braxton-Hicks, nedureroase in cazul meu, de care am tot citit eu ca se manifesta de prin sapt.24-25?
Luni m-a tinea in partea de jos a burtii si in lateral cumva; ieri, dupa somnul de pranz, burtica incordata de am luat un No-spa si azi de dimineata, la fel simteam, ca ma tine in partea de jos, asta in timp ce mergeam. Acum ca am o ora de cand stau relaxata, vad ca nu mai simt acel disconfort. scratch Lamuriti-ma si pe mine, ca sa stiu. angel
Pupici la burtici! coeur pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.