Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Madalina,felicitari ce nume frumos ati ales! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Madalina, felicitari pentru burtica roz! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mada, felicitari pentru burticuta roz!!! Iar numele ales de voi este foarte frumos! O pupacim dulce pe Alexia mica! Sarcina usoara in continuare si sa fiti sanatoase amandoua!
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana mamii arati superb!!! multumesc pentru complimente fetele mele scumpe!!!sunteti tare draguzte!! Mada felicitari mamii!!! pentru toate mamicile si gravidutzele numaibine si sanatate ,multa |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Madalina felicitari pentru burtica ta roz |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Madalina , felicitari pentru roz ! Anabella , multumesc , mami ! Sarcina usoara in continuare fiecarei burtici in parte !!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| mada, felicitari pt burticuta ta scumpica si roz .ce fericire la voi si ce nume frumos sa-ti dea dumnezeu o alesia mica scumpica si sa semene cu mami.pup dulceeeeee. pup toate burticile |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Pupam burtici!!!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| madalina,felicitari pentru burtica roz.ce repede i-ati gasit nume,noi nici acum nu ne putem hotari |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Fluturas, Stefy, Oana, Teea, Mami lui Rik, Liz, Cute, Sami va multumim frumos si uram sanatate multa la toate burticile si mamicile.
si mai dam si pupici multi
noi n-am trecut de partea euforica, tot sarim in sus de bucurie |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| felicitari Madalina pentru fetita! foarte dragut numele ales de voi.
am fost si noi in seara asta la eco si cam asa ma simt! mi-au dat lacrimile de fericire cand am vazut micuta inimioara batand! am fost atat de fericita sa vad ca e ok, totul este normal pentru momentul la care ne aflam. am fost cu Andi si cu tati si doctorul s-a bucurat foarte mult sa ne vada pe toti, mai ales pe Andi...
am primit o caruta de analize si ceva vitamine si vom face inca o eco peste o luna. de-abia astept!
Doamne ajuta-ne sa fie totul bine! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| ma bucur pentru tine sa te tine bucuria mamii!! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| multumesc Anabella! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Oana, esti o graviduta tare frumoasa, sexoasa si pe deasupra si mamica de floricica jucausa ! Moralul up, mami, ca nu te intalnesti cu perioada asta superspeciala de multe ori in viata ! Anca, nu cred c-am facut-o pana acum, dar te felicit acum pentru sarcina si va doresc un bebe sanatos!...Tot la doctorul ala frumos foc te duci, nu ?
Anabella, ai o burtica tare sexoasa...sarcina frumoasa in continuare! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Anca, ma bucur ca e totul perfect! Sa-ti fie bine, toata sarcina. Sarcina usoara in continuare, lipsita de greturi, durereri si disconfort. Te pupicesc. Ah, era sa uit: asteptam ceva poze. |
|
|