Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| tare frumusica esti oana nui adevarat nu esti grasa deloc arati foarte bine .pup dulcic pe tine si pe bursucel salut pe toate fetele si cine are flori prin casa sa le traiasca si un dulce la multi ani.pupacesc burticile la toata lumea |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Oana, . |
|
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana, au cam spus fetele tot. Arati foarte bine , esti o mamica si o graviduta dulce foc ! Pupacesc cele doua frumoase!!!
Pupacesc si restul burticilor! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Oana,sa nu te mai aud zici asa ceva!Esti superba! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Liz,tu ce mai faci? cum esti? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Anabella ma bucur tare pentru tine pentru burtica ta albastruie si numele ales de voi este foarte frumos Felicitari
Lizuk cum te mai simti? Sper din inima ca iti este mai bine
Oana arati minunat.
Sarcini usoare in continuare gravidutelor |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Fotograful meu a intrat in concediu... Dar imi instalez trepiedul si tot fac poze! Sa aveti o saptamana minunata! |
|
| Asa, Lenus! Abia astept sa-ti mai vad burtica!
Sami, Teea, multumesc pentru grija voastra, iubitele! Eu sunt bine, doar ca sunt foarte prinsa cu destul de multe de rezolvat: cumparaturi (m-am apucat de bagajul pt spital), amenajat camera fetitei, curatenie generala in toata casa etc. Sunt bine doar ca am inceput sa ma mai confrunt si eu cu unele neplaceri, dar tot nu ma plang, sunt pur si simplu la fel de fericita in continuare ca o sa am si eu un bebe. Ma doare spatele; noaptea cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta, ma simt de parca as avea o tona ; ma incalt fooooarte greu; respir mai greu; obosesc si mai repede decat inainte; mi se pun noaptea carcei la picioare si asa rau e, mai ales ca de cele mai multe ori sunt singura si ma trezesc chioara de somn sa-mi masez locul ; la baie fac naveta des; bebelina face intoarceri prin burtica de mi se taie respiratia cu totul. Cam atat deocamdata. Dar important e ca sunt bine!
Va pupacesc dulce si pupacesc si toate burticile!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Draga mea burtica,Liz, ce amintiri frumoase o sa ai tu.Peste ani n o sa mai bagi in seama carceii bata i vina. Spor la treburi draga mea. Anabella frumoasa mai esti si se vede ca esti fericita. Oana esti superba Lenus asteptam pozicile
Va pup dragele mele si sarcina usoara va doresc |
|
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Oana, Anabella...... aratati divin .... radiati de fericire.....ce n-as da sa am si eu burtica.... ce daca as lua Kg in plus....... va pupic dulce si va sustin..... si: MAI VREAU POZICI CU TOATE GRAVIDUTZELE (va invidiez) |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Multumim, gagici . O sa mi se urce la cap . Dupa o noapte nedormita , chiar imi prind bine cuvintele voastre . Poate asa ies din stare ! Ma doare la amendic si tot piciorul in jos , mi-a tot amortit peste noapte , imi si tremura de durere uneori . Cred ca am prins un nerv acolo. Offff- baba de mine ! Iar ma vait !
Lenus, asteptam foto ! Liz , sper sa ai o sarcina la fel de usoara ca prima mea sarcina !!!
Sarcini usoare , burticutelor si nu uitati ..... incercati sa va menajati cat mai mult - desi e greu ..... mai ales saptamana asta , cand sunt atat de multe de facut !!!! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Wow ce gravidute frumoase! Oana, Anabella, nota 10! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| buna dimineata burtici pup pe toata lumea liz numai bine si ai grija de tine iao mai usor cu treaba .pupicei oana sa nu fie circei asa mi sa intamplat mie la prima sarcina nici nu puteam sa ma intorc de pe o parte pe alta aigrija de tine pup dulcic la toate fetele doresc sarcina cit mai usoara |
|
| Koko, Roxy, Stefi,
Oana, saru'mana! Pup dulce burtica de Bursucel! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| fetele, sunt foarte bucuroasa, am fost la eco si ce credeti....... o sa avem o FETITA sanataosa si frumoasa si foarte ghidusa nu a vrut sa stea la pozat 'ambitioasa de mica' suntem foarte bucurosi. O noapte buna tuturor a mea sigur o sa fie buna
aaaaa si am uitat sa va spun ne-am gandit si la nume Alexia Marina
pupici la toate burticile |
|
|