Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stefy
Scris: Sunday, April 12, 2009 11:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
tare frumusica esti oana nui adevarat nu esti grasa deloc arati foarte bine .pup dulcic pe tine si pe bursucelpupici pupici angel salut pe toate fetele si cine are flori prin casa sa le traiasca si un dulce la multi ani.pupacesc burticile la toata lumeaangel angel
Alina
Scris: Sunday, April 12, 2009 12:16 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Oana, newclap newclap newclap .
Anelise
Scris: Sunday, April 12, 2009 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
Oana, au cam spus fetele tot. angel Arati foarte bine computerlove, esti o mamica si o graviduta dulce foc love love! Pupacesc cele doua frumoase!!! iloveyou pupici pupici pupici

gravida floare2 Pupacesc si restul burticilor! pupici pupici pupici
raly
Scris: Sunday, April 12, 2009 10:34 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Oana,sa nu te mai aud zici asa ceva!Esti superba!love hearts hearts computerlove computerlove
Mela
Scris: Sunday, April 12, 2009 11:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Liz,tu ce mai faci? cum esti? pupici
teea09
Scris: Monday, April 13, 2009 6:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Anabella ma bucur tare pentru tine yes yes yes pentru burtica ta albastruie boy si numele ales de voi este foarte frumos Felicitari

Lizuk cum te mai simti? pupici Sper din inima ca iti este mai bine computerlove pupici computerlove

Oana arati minunat. coeur love bravo

Sarcini usoare in continuare gravidutelor dance dance dance
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, April 13, 2009 7:49 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Fotograful meu a intrat in concediu... Dar imi instalez trepiedul si tot fac poze!sic
Sa aveti o saptamana minunata!floare2
Anelise
Scris: Monday, April 13, 2009 8:17 AM
Nivel

Asa, Lenus! bravo Abia astept sa-ti mai vad burtica! bounce bounce computerlove

Sami, Teea, multumesc pentru grija voastra, iubitele! iloveyou Eu sunt bine, doar ca sunt foarte prinsa cu destul de multe de rezolvat: cumparaturi (m-am apucat de bagajul pt spital), amenajat camera fetitei, curatenie generala in toata casa etc. chitara Sunt bine doar ca am inceput sa ma mai confrunt si eu cu unele neplaceri, dar tot nu ma plang, sunt pur si simplu la fel de fericita in continuare ca o sa am si eu un bebe. coeur sic Ma doare spatele; noaptea cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta, ma simt de parca as avea o tona ras; ma incalt fooooarte greu; respir mai greu; obosesc si mai repede decat inainte; mi se pun noaptea carcei la picioare si asa rau e, mai ales ca de cele mai multe ori sunt singura si ma trezesc chioara de somn sa-mi masez locul pale; la baie fac naveta des; bebelina face intoarceri prin burtica de mi se taie respiratia cu totul. copilas coeur coeur Cam atat deocamdata. alcool Dar important e ca sunt bine! angel ras sic dance

grup pupici Va pupacesc dulce si pupacesc si toate burticile! computerlove pupici pupici pupici

koko2008
Scris: Monday, April 13, 2009 8:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Draga mea burtica,Liz, ce amintiri frumoase o sa ai tu.Peste ani n o sa mai bagi in seama carceii bata i vina.pupici pupici pupici Spor la treburi draga mea.
Anabella frumoasa mai esti si se vede ca esti fericita.hearts
Oana esti superbalove
Lenus asteptam pozicilepupici pupici

Va pup dragele mele si sarcina usoara va doresc computerlove
roxy_oxxy
Scris: Monday, April 13, 2009 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
Oana, Anabella...... aratati divincomputerlove computerlove computerlove computerlove computerlove.... radiati de fericire.....ce n-as da sa am si eu burtica.... ce daca as lua Kg in plus....... va pupic dulce si va sustin..... si: MAI VREAU POZICI CU TOATE GRAVIDUTZELE (va invidiez) pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Monday, April 13, 2009 9:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Multumim, gagici . O sa mi se urce la cap . Dupa o noapte nedormita , chiar imi prind bine cuvintele voastre . Poate asa ies din stare ! maseluta Ma doare la amendic si tot piciorul in jos , mi-a tot amortit peste noapte , imi si tremura de durere uneori . Cred ca am prins un nerv acolo. Offff- baba de mine ! sorry Iar ma vait ! banghead closedtopic

Lenus, asteptam foto ! majoreta
Liz , sper sa ai o sarcina la fel de usoara ca prima mea sarcina !!! computerlove

Sarcini usoare , burticutelor si nu uitati ..... incercati sa va menajati cat mai mult - desi e greu ..... mai ales saptamana asta , cand sunt atat de multe de facut !!!! computerlove thumright
mommy
Scris: Monday, April 13, 2009 9:42 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Wow ce gravidute frumoase! Oana, Anabella, nota 10! firstprize love bravo
stefy
Scris: Monday, April 13, 2009 11:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
buna dimineata burtici pup pe toata lumea pupici pupici computerlove computerlove computerlove liz numai bine si ai grija de tine iao mai usor cu treaba .pupiceicomputerlove computerlove computerlove computerlove oana sa nu fie circei asa mi sa intamplat mie la prima sarcina nici nu puteam sa ma intorc de pe o parte pe alta aigrija de tine pup dulcic pupici pupici la toate fetele doresc sarcina cit mai usoaracampfire
Anelise
Scris: Monday, April 13, 2009 12:28 PM
Nivel

Koko, Roxy, Stefi, computerlove pupici pupici pupici

Oana, saru'mana! iloveyou Pup dulce burtica de Bursucel! gravida pupici pupici coeur
Mada&Alexia
Scris: Monday, April 13, 2009 8:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
fetele, sunt foarte bucuroasa, am fost la eco si ce credeti....... o sa avem o FETITA sanataosa si frumoasa si foarte ghidusa nu a vrut sa stea la pozat 'ambitioasa de mica' suntem foarte bucurosi. O noapte buna tuturor a mea sigur o sa fie buna
yes yes yes yes yes yes yes

aaaaa si am uitat sa va spun ne-am gandit si la nume Alexia Marina

pupici la toate burticilepupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.