Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mommy
Scris: Tuesday, April 7, 2009 6:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Fluturas, e baietel yes, felicitari!!! dance topai hearts
Wow, Oana, 33 de saptamani?!!! Nu se vad, arati mai mult decat minunat!!! bravo love pupici hearts
Dora, nici la tine nu se vad 37 de saptamani! love bravo
Lenus, imi pare rau ca iar te-a prins o viroza, sper macar sa treaca repede! pupici computerlove hearts
Anca, Liz, va pup! pupici pupici
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, April 7, 2009 9:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
of Lenus... mai mami, fii optimista! ia propolis cu vitamina C care pe mine m-a ajutat mult la raceala si la durerea de gat. sper sa te faci repede bine!computerlove
S.ELENA
Scris: Tuesday, April 7, 2009 11:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Lenus multa sanatae iti doresc!!!!!angel pupici computerlove

Dora arati minunat!!!!love love Ce ai tu in burtica: fetita :401: sau baietel :402: ?????oare
Fluturas
Scris: Wednesday, April 8, 2009 12:19 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
si inca odata va multumesc fetelor ca impartasiti bucuria cu noi

dora,dar ce bine areti tu pentru 37 saptamani....
cute,off saraca de tine...oare cand scapi si tu de bolile astea?hai un pupic macar starea de spirit sa fie ridicata

stefi,bine ai venit printre noi si sa ai o sarcina usoara.si da,burtica e mai mare la a doua sarcina
bulibuli
Scris: Wednesday, April 8, 2009 12:27 AM

Inregistrat: 3/17/2008
dora, ce burtica frumoasa love parca am citit ca ai fetita, nu?

cute.. iar?? mami, eu as zice ca ai luat un microb puternic, si de fapt recidiveaza, nu se lasa usor invins.. am patit-o si eu anul trecut, imi trecea dar ramaneam cu o tuse seaca, si nu trecea bine o saptamana ca iar mi se inflama gatul, iar febra, tot arsenalul..

sper sa treaca pana la urma si sa nu te mai necajeasca, offf... parca mi-e ciuda mie...
Fluturas
Scris: Wednesday, April 8, 2009 1:05 AM

Inregistrat: 11/22/2006
o burtica de 20 saptamani
kali
Scris: Wednesday, April 8, 2009 1:21 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Fluturaslove , se vede de la o posta burtica de baietel!
Esti neschimbata, zau! Nu cred ca trebuie sa-ti faci atatea probleme pentru kg.in plus- arati excelent!

Dora, superba burtica! Chiar mica! Si ma alatur si eu fetelor spunand ca o sa fii slaba imediat dupa nastere pentru ca nu se vad deloc kg. in plus.newclap

bulibuli
Scris: Wednesday, April 8, 2009 3:37 AM

Inregistrat: 3/17/2008
Fluturas, ai o burtica tare dragalasa, si nu mi se pare ca te-ai ingrasat in afara de burtica. Arati foarte bine. thumleft
mommy
Scris: Wednesday, April 8, 2009 6:58 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Fluturas, ai o burtica minunata si arati foarte bine!!! pupici love hearts computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, April 8, 2009 7:45 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Arati foarte bine, Fluturas! Mai avem putin si gata!!!!!!majoreta majoreta Asa ma incurajez eu zilnic... La tine a inceput numaratoarea inversa. Eu mai am o saptamana si putin si incepe si la mine!pupici pupici pupici
carla
Scris: Wednesday, April 8, 2009 8:09 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Dora,Fluturas,computerlove computerlove computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, April 8, 2009 8:37 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Dora, mi-am adus aminte ca parca mai ieri ne-am cunoscut la clubul aspirantelor si uita-te la tine acum ce frumusete de burtica si intalnirea cu bebelina atat de aproape! computerlove Te pup inca o data! pupici pupici angel
Fluturas, ce burtica dragalasa ai tu! coeur Nici eu nu vad kg in plus si draga mami, arati tare bine. love love love Fericita si implinita! Se vede! Pupam burtica bleu! pupici pupici angel
Eu am tras o portie de stranuturi de dimineata si acum am bagat repede un lapte cald. Am reusit sa fentez raceala toata iarna si poate o comit acum. bataus Dar stiu si de unde. nervi Am iesit aseara tarziu prin curte, destul de dezbracata, ca mi-am gasit eu treaba. banghead Nu mi-am imaginat ca am devenit atat de sensibila. Sper sa o pacalesc si de data asta! sic
Lenus, multa sanatate! angel Poate totusi o pacalesti si tu! pupici pupici
gravida Pupici si la celelalte burtici: Oana, Mely, Anabella, Anca, Monique! pupici pupici pupici
Laura
Scris: Wednesday, April 8, 2009 8:40 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Cute, sper sa te simti mai bine si sper sa treaca repede aceste episoade urate din sarcina ta. flowers Iti doresc multa sanatate, multa odihna, mult optimism. computerlove coeur angel pupici floare2 love
Dora, esti o graviduta frumoasa. flowers computerlove coeur Sarcina usoara in continuare si multa sanatate. angel
Fluturas, mami, arati minunat si chiar nu observ nici un pic de grasime la tine, esti naturala, frumoasa si...graviduta. love coeur angel pupici floare2 Sarcina usoara pana la sfarsit si multa sanatate! flowers computerlove hearts flowers
Liz, sper sa nu fie raceala, alung-o tu cum stii mai bine si odihneste-te . Multa sanatate iti doresc si sarcina usoara, lipsita de orice grija! angel coeur hearts floare2
Ana
Scris: Wednesday, April 8, 2009 8:58 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fluturas esti deosebita!!!
Lenus sanatatate multa multa|||
LIzuca mea esti bine!!!
tuturor celorlalte burticute multa sanatate!!!

pupici noi suntem bine creste burtica....iloveyou
teea09
Scris: Wednesday, April 8, 2009 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Fluturas mami ai o burtica foarte foarte frumoasa si tu arati tare bine. Nu iti mai face probleme de kilograme pentru ca nu se vede. Serios vorbesc. Sarcina usoare iun continuare.

Va pup gravidutelor si multa sanatate va doresc computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.