Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Fluturas, e baietel , felicitari!!! Wow, Oana, 33 de saptamani?!!! Nu se vad, arati mai mult decat minunat!!! Dora, nici la tine nu se vad 37 de saptamani! Lenus, imi pare rau ca iar te-a prins o viroza, sper macar sa treaca repede! Anca, Liz, va pup! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| of Lenus... mai mami, fii optimista! ia propolis cu vitamina C care pe mine m-a ajutat mult la raceala si la durerea de gat. sper sa te faci repede bine! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Lenus multa sanatae iti doresc!!!!!
Dora arati minunat!!!! Ce ai tu in burtica: fetita :401: sau baietel :402: ????? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si inca odata va multumesc fetelor ca impartasiti bucuria cu noi
dora,dar ce bine areti tu pentru 37 saptamani.... cute,off saraca de tine...oare cand scapi si tu de bolile astea?hai un pupic macar starea de spirit sa fie ridicata
stefi,bine ai venit printre noi si sa ai o sarcina usoara.si da,burtica e mai mare la a doua sarcina
|
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| dora, ce burtica frumoasa parca am citit ca ai fetita, nu?
cute.. iar?? mami, eu as zice ca ai luat un microb puternic, si de fapt recidiveaza, nu se lasa usor invins.. am patit-o si eu anul trecut, imi trecea dar ramaneam cu o tuse seaca, si nu trecea bine o saptamana ca iar mi se inflama gatul, iar febra, tot arsenalul..
sper sa treaca pana la urma si sa nu te mai necajeasca, offf... parca mi-e ciuda mie... |
|
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| o burtica de 20 saptamani
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fluturas , se vede de la o posta burtica de baietel! Esti neschimbata, zau! Nu cred ca trebuie sa-ti faci atatea probleme pentru kg.in plus- arati excelent!
Dora, superba burtica! Chiar mica! Si ma alatur si eu fetelor spunand ca o sa fii slaba imediat dupa nastere pentru ca nu se vad deloc kg. in plus.
|
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fluturas, ai o burtica tare dragalasa, si nu mi se pare ca te-ai ingrasat in afara de burtica. Arati foarte bine. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Fluturas, ai o burtica minunata si arati foarte bine!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Arati foarte bine, Fluturas! Mai avem putin si gata!!!!!! Asa ma incurajez eu zilnic... La tine a inceput numaratoarea inversa. Eu mai am o saptamana si putin si incepe si la mine! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Dora,Fluturas, |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Dora, mi-am adus aminte ca parca mai ieri ne-am cunoscut la clubul aspirantelor si uita-te la tine acum ce frumusete de burtica si intalnirea cu bebelina atat de aproape! Te pup inca o data! Fluturas, ce burtica dragalasa ai tu! Nici eu nu vad kg in plus si draga mami, arati tare bine. Fericita si implinita! Se vede! Pupam burtica bleu! Eu am tras o portie de stranuturi de dimineata si acum am bagat repede un lapte cald. Am reusit sa fentez raceala toata iarna si poate o comit acum. Dar stiu si de unde. Am iesit aseara tarziu prin curte, destul de dezbracata, ca mi-am gasit eu treaba. Nu mi-am imaginat ca am devenit atat de sensibila. Sper sa o pacalesc si de data asta! Lenus, multa sanatate! Poate totusi o pacalesti si tu! Pupici si la celelalte burtici: Oana, Mely, Anabella, Anca, Monique! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Cute, sper sa te simti mai bine si sper sa treaca repede aceste episoade urate din sarcina ta. Iti doresc multa sanatate, multa odihna, mult optimism. Dora, esti o graviduta frumoasa. Sarcina usoara in continuare si multa sanatate. Fluturas, mami, arati minunat si chiar nu observ nici un pic de grasime la tine, esti naturala, frumoasa si...graviduta. Sarcina usoara pana la sfarsit si multa sanatate! Liz, sper sa nu fie raceala, alung-o tu cum stii mai bine si odihneste-te . Multa sanatate iti doresc si sarcina usoara, lipsita de orice grija! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fluturas esti deosebita!!! Lenus sanatatate multa multa||| LIzuca mea esti bine!!! tuturor celorlalte burticute multa sanatate!!!
noi suntem bine creste burtica.... |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Fluturas mami ai o burtica foarte foarte frumoasa si tu arati tare bine. Nu iti mai face probleme de kilograme pentru ca nu se vede. Serios vorbesc. Sarcina usoare iun continuare.
Va pup gravidutelor si multa sanatate va doresc |
|
|