Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Vai, Dora, cat de frumoasa e burtica si ce bine arati, mami! Nastere usoara si bebelina sanatoasa si frumoasa!
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Dora, arati minunat!!! Oana, varicela am facut. Dar mi-a zis dr de familie ca nu se mai tine cont daca ai facut sau nu, ca acum se poate face o forma de zona zoster, mult evoluata varicelei. Mi-e teama si sa ma gandesc, pe cuvant!!! Mariuta, in targusorul asta nu gasesc coacaze acum nici daca stau in cap. Mi-am luat sirop de coacaze, iau homeopate si paracetamol pentru febra, ca nu vreau sa urce peste 37.5. Va multumesc tuturor pentru sustinere. Eu nu mai am putere sa ma sustin si nici macar putere de intelegere nu mai am...
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| dora ai burtica foarte mumusica sa-ti dea dumnezeu un bebel sanatos |
|
| vad ca mai sunt mamici la a doua sarcina si eu sunt la fel mai am un baietel de un an si zece luni |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Stefy, pune tickere pentru ei! Bun venit in club! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Dora ce burtica mica si frumoasa ai! Imi aduc aminte ca burta mare aveam eu! Cute imi pare nespus de rau de ce am auzit! Nu ma pricep, dar afecteaza cumva sarcina?Multi pupici, si multa sanatate iti dorim! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Dora, nu ai burtica asa de mare pentru 37 de saptamani. Arati foarte ibne. Mai ai putintel...hai, acusica iese bb! Cute, mama, of! De ce se aduna toate la tine? Ai imunitatea scazuta? Oare nu te poti ajuta cu ceva? Intreaba si medicul...sanatate! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sanatate Lenus! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Lenus, ai grija de tine....
Felicitari tuturor mamicilor de doi pitici!Sunteti curajoase.... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| Dora ai o burtica frumoasa, sarcina usoara in continuare cute, multa sanatate |
|
| va mulsumesc frumos pt urare |
|
| fetelor care sunteti la a doua sarcina este adevarat k la a adoua sarcina creste burtica mai repede am burtica cam mare pt 14 saptamani deabia astept sa merg la eco.pupici pe burtici |
|
| la prima sarcina nu eram asa de mare |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Dora , arati tare bine pentru 37 saptamani. Si burtica e sus , super bine ! Sarcina usoara in continuare iti dorim ! Mai Lenus , cum se lipesc toate de tine ? Doctorita ta ce zice de racelile astea repetate ? Sistemul imunitar nu il poti stimula cumva ? Offff ! Noi iti dorim multa multa sanatate ! si .... hai .... sus Moralul ! Asta e , trece si asta !
Stefi, bine ai venit. Vezi ca la fiecare mesaj al tau ai optiunea edit in dreapta sus si iti poti reedita mesajele , nu trebuie sa deschizi mesaj nou ( postare noua ) , de fiecare data cand vrei sa scrii ceva . Ok ? Si , DA , la a doua sarcina , cel putin la mine , burtica e mai mare bine decat la prima sarcina ! Muschii abdomenului nu mai sunt ce-au fost odata ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Dora, ai o burtica foarte frumoasa! Sarcina usoara in continuare
Cute, imi pare rau ca iar esti racita. Iti doresc sa te faci bine cat mai repede |
|
|