Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Monique , va fi bine ! Te asteptam cu cele mai frumoase vesti ! |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu plec in curand la controlul lunar ce include si eco 2D. Astept confirmarea ca e creata!!!!!! Ma rog, pe langa asta, am o lista intreaga pentru doctorita mea: cum e cu mersul la dentist, ca maselutele nu-mi dau pace deloc, ce fac cu alunita care mi-a iesit pe san, fix pe sfarc si e dintr-aia lunguiata, care atarna (si mi-e foarte frica de alaptat), si tot asa... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Cute ,succes la eco,te asteptam cu vesti
Monique,multa bafta si tie,sa auzim de bine! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Cute...e creata, ai sa vezi! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cute,succes la control am fost si eu astazi.totul e bine,i-am ascultat si inimioara lui bebe.mi-a spus doar ca m-am ingrasat cam mult.2,5kg intr-o luna si total si mi-a spus ca normalul e undeva la 1-1,5kg/luna.sper,sper...si sper ca macar de acum sa ma incadrez si sa nu pun prea mult pe mine |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Lenus, sigur e fetita. Angelica, tot pe aici? Helga, totul va fi bine. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Alina wrote:Lenus, sigur e fetita. Angelica, tot pe aici? Helga, totul va fi bine. Daaaa...ma tin ca scaiul de voi! Fluturica, nu te stresa...ai vazut-o pe Lucioasa? Le dai imediat jos, nu-ti fa griji! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Cute o sa fie totul bine, si bebelina ta sa fie creata. Succes
Pupici la burtici
Liz |
|
| Daaaa, fata mea e fata, e bine (tocmai imi servea suturi la eco, pentru tot timpul in care am strans-o stand pe scaun in sala de asteptare). Doctorita mea e foarte optimista, asa ca nu-mi ramane decat sa sper ca va fi bine. De alunita, nu a stiut ce sa-mi zica momentan. E si ea de acord ca e tare prost amplasata, dar exista posibilitatea pompei electrice pentru san, ca de alaptat, se pare, nu se pune problema. Ma tot gandesc la leacul babesc cu par de cal si legat alunita, ca sa nu mai fie alimentata cu sange, dar nu ma incumet. Si Tudor a fost alaptat fix 2 saptamani si pana la gradi, nu prea am avut probleme cu el, exceptand alergia solara. S-a socat putin cand a vazut ca am slabit vreo 3 kilograme, dar... am timp sa recuperez! Va pup pe toate! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Lenus, alunita ta e din aia maro, de diametru mic (mai mult lunga decat "lata")? Intreb pentru ca imi iesisera si mie in sarcina cu Alexia, tot pe sfarcuri (ca aveam mai multe) si pe gat. Am alaptat fara probleme si intre timp au si disparut- cam odata cu dunga maronie de pe abdomen. |
|
| Oana, e prinsa de sfarc printr-un fir subtirel de carne si e de culoarea sfarcului. In rest, e mai mult lunga; practic spui ca atarna! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Andismom, felicitari ce veste minunata sa ai o sarcina usoara si o surioara pentru Andrei
Cute ce frumos ca vei avea o fetita sarcina usoara in continuare. Fluturas,Mami de Rik ce mamici tinere cu burticute frumoase Mami de Maria wow ce repede atrecut timpul deja 31 de spatamani ,inca putin. Liz ,Monique ,Mely;Dora ,va pup cu drag si sarcina usoara sa aveti. Leut te astept la Bun venit pe lume Mateias |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Cute felicitari pentru burtica roz
Gravidutelor va pup si sunt si eu alaturi de voi macar cu gandul daxca nu cu burtica |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Fetelor, va multumesc din tot sufletul pentru sustinere! Sunteti minunate! Eu am fost ieri la Bucuresti. Cand m-a vazut dl dr s-a schimbat la fata, pentru ca ultima oara, cand am fost si cu claudiu, ramasese ca voi intrerupe sarcina. Cand m-a vazut cu burtica in continuare, a ramas fara cuvinte. Ma rog, i-am spus sa nu ma certe, ci sa-mi dea mai repede o veste buna, ceea ce s-a si intamplat! Deocamdata AM UN BEBE SANATOOOOOS!!! Am facut o eco 4D, a fost extraordinar sa-mi vad bebelusul miscandu-se in timpi reali... am plans de fericire, pentru ca Dumnezeu a facut o minune cu copilasul meu, dr a fost foarte emotionat,s-a bucurat si el ca am luat decizia asta, si a zis sa speram ca si pana la sfarsit totul va fi bine. Bebe are inimioara tetracamerala, bate corect, si capusorul, membrele si toate masuratorile sunt dezvoltate conform varstei, ai anume 15 sapt si 3 zile, si are 119 grame. Mai, sunt fericitaaa!!! In alta ordine de idei, medicul mi-a mai recomandat sa mai fac niste analize: pt toxoplasma, varicela, hiv, rubeola, cmv (asta nu stiu ce e), si sa mai vin peste 2 saptamani sa fac amniocenteza. Cu asta am ceva retineri, in sensul ca ma cam sperie procedura, iar la ei la spital costa 22 milioane. Nu stiu cat de mult ma pot ajuta informatiile astea, mai ales ca oricum nu mai fac intrerupere de sarcina, indiferent de rezultat, si nici macar nu este un rezultat 100% sigur. Ma rog, am vorbit cu claudiu si el a spus ca daca eu consider ca trebuie, sa merg sa fac tot ce e nevoie. Dl dr mi-a mai sugerat sa vin sa nasc la spitalul lor, iar eu inca nu stiu ce voi face, pentru ca e f departe de galati, nu stiu cat de comod va fi drumul pt bebe la intoarcere, voi fi cam singurica acolo, si nu voi putea ajunge imediat ce ma apuca durerile... Acolo o nastere normala costa 68 milioane parca. Nu mai stiu cat se mai da la o nastere in Galati. Leut, tu ai idee de ce costuri mai sunt aici, la noi?
Cam astea sunt noutatile. Am si multe poze de la eco, doar pe hartie. Am pus bateriile la incarcat si am sa incerc sa fac poze dupa ele, sa vedem ce iese. Daca ies bine, o sa postez mai tarziu.
Leutule, tu mai poti, mama?!? Ca azi e sambata, parca azi mergi din nou la control, nu? Of, puternica lu' mama! te pup! Teea, o sa vezi ca in curand ne vei povesti si tu despre burtica ta roz! putintica rabdare doar! Mami de Maria, tu cum te mai simti? Sper sa fii bine, ca mai ai putin de asteptat! Fluturash, chiar nu conteaza kg in plus, important e sa fie bebe bine, ai sa dai tu jos pe urma! Si la cum te-am vazut eu in poza, mie imi pari chiar slabuta! Asa ca stai linistita! Cute,abia te-ai linistit si iar ai necazuri! Of! Vezi si tu ce faci cu alunita, daca nu... las-o acolo si o sa fie bine. Important e ca tu si fetita ta sunteti bine! Pup toate burticile si mamicile! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Lenus, ma bucur pentru fetita. Monique, va fi bine, ai sa vezi. Nu-ti pierde speranta. Spune-mi daca ai nevoie de ceva, orice. |
|
|