Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mely |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mely, ce burtica frumoasa ai! Lizule, tu de kilograme iti faci griji? Ia si papa sa creasca Mirunica! Ai timp sa te stresezi de kilograme dupa ce nasti. Pana atunci, ia si papa! Sunt de acord cu Oana, sunt perioade in care retii mai multa apa, in care se transforma si corpul... Incearca sa iei fierul seara la culcare; la fel si vitaminele. Eu asa fac, pentru ca mie fierul imi da stari de greata si mi-a fost recomandat de dr. sa-l iau seara. Daca vine primavara, poate ne vedem... Vineri avem si noi programare la eco 2D, la doctorita mea. Astept confirmarea ca e fetita. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| madalina,si eu zic sa stai linistita.o sarcina se poate pierde si la 20 saptamani,dar daca tie doctorul ti-a confirmat ca totul e ok,atunci inseamna ca asa e
liz,eu zic ca e posibil sa te ingrasi de la fier.eu cu amandoua sarcinile luam fier si m-am ingrasat foarte mult.acum eram exact la limita la ultimele analize.doctorul mi-a spus ca pot sa iau,sa nu ajung mai rau,dar eu am ales sa nu iau si nu m-am ingrasat prea mult pana acum.
mely,ce burticuta frumoasa trasare acolo
burticutelor,dar voi chiar nu va faceti probleme din cauza kg-lor??eu una nu ma stresez,dar ma ingrijorez destul de tare cand vad inca unul in plus.poate si pentru ca e felul meu sa ma ingras repede si chiar nu imi doresc sa pun si acum 20 in afara de asta,sunt destul de bine,nu ma mai plang decat cu picioarele mele care imi amortesc cand stau in sofa,si nu le pot tine mai mult de 2 minute intr-un loc,sunt intr-o continuua miscare .asa am fost si cu darius si parca vad ca si acum ma voi umfla la fel ca atunci |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| nu te uit scumpa mea...acuma plec |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fluturas Anabella, te astept cu vesti! Da, Lenus, daca se mai incalzeste, poate facem o plimbarica. ... Mie doctorita mi-a recomandat sa-l iau la masa de pranz ... De kg nu-mi fac griji, doar ca mi s-a parut foarte mult 3 kg in 2 sapt. Am fost o slabatura toata viata si 1 kg il luam la cateva luni, asta daca nu slabeam mai tare. Oricum, lasand kg la o parte, am fost la medicul de familie si am venit plina de nervi. Ce am reusit eu sa fiu calma ieri, la cate am avut, azi m-am enervat instantaneu. Mi-a zis ca peste o luna vrea sa-mi faca un vaccin care se repeta apoi la inca o luna. Antitetanos. Habar n-am despre ce e vorba si ma enerveaza foarte tare ca nu am mai auzit pe nimeni sa faca asa ceva. Banuiesc ca pot sa refuz, dar mai intai vreau sa am o discutie si cu medicul ginecolog. Offf. Nu-mi plac treburile facute de dragul de a face ceva ci doar daca este absolut necesar, daca trebuie. Nu stiu daca ma intelegeti. In fine, va las, nu va mai bat la cap, dar simteam nevoia sa ma descarc. Probabil m-am si panicat putin. Sunt prea disperata sa nu pateasca bebelina mea ceva. Va pup! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Liz, iubita, antitetanosul se face in sarcina si e ok. Nu te mai enerva, fii calma pentru bebelina. Iar cu kg... cate 'or sa mai fie! Sa vezi ce infloresti spre sfarsit... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| kali wrote:Liz, iubita, antitetanosul se face in sarcina si e ok. Nu te mai enerva, fii calma pentru bebelina. Iar cu kg... cate 'or sa mai fie! Sa vezi ce infloresti spre sfarsit...
Offf, mai Kali, pai voi ati facut? Probabil de asta m-am panicat, ca nu am auzit pe nimeni cu vaccinul asta.  Iar cu kg tot doctorita imi tot spune ca sunt multe. Cred ca ma duc sa ma bag in pat. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Liz, si eu am facut antitetanos la prima sarcina! Se poate refuza dar eu zic ca e bine sa-l faci, cu spitalele din ziua de azi nu se stie! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Liz, eu nu am auzit de asa ceva, drept urmare nu am facut. N-am avut niciun fel de probleme nici cu sarcina, nici la nastere, nici dupa si nici Isabelle nu a avut si nici nu are. Cred ca e mai bine sa cunosti parerea mai multora. Sarcina usoara tuturor! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Mely... Lizuca, antitetanosul are rolul lui. La Alex mi s-a explicat ca instrumentarul vechi din spital poate cauza neplaceri. Apoi, odata facut, ani de zile nu-l mai faci. Acum, la Matei nu l-am mai facut. Sfatul meu e sa-l faci. Fluturica...cred ca am fost cea mai inconstienta pe sarcina asta. Nu m-am oprit de la nimic plus ca am mancat kilograme de dulciuri. Am timp o viata sa slabesc, asa incat...Nu te stresa si gandeste-te numai la bb. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Liz, si eu stiu ca se face... Hai, nu te enerva! Eu ma bucur de miscarile Ioanei care reactioneaza imediat ce mananc. Si daca beau apa sau iau un biscuite, e prezenta la dat din picioare. E tare dulce! Ah! Si dimineata e matinala rau... Ca Tudor! Amandoi m-au trezit azi la 6.30! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Cute, asa simt si eu...cum mananc sau beau ceva, cum incep miscarile...asta-i de bine, nu? |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Dragele de voi, ce clipe minunate traiti! Sa va bucurati de fluturasii vostri din burtica, ca mari minuni mai sunt!
Liz, eu am facut la prima sarcina; la a doua nu am mai apucat pentru ca am tot fost bolnava, cu febra. E bine de facut, nu refuza, mai ales ca nu stii cum ajungi la cezariana si e protejat si bebe, sa stii. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| fetelor mi-am revenit nu mai amganduri nebune, bebelusul meu a fost foarte activ, si m-am linistit. dar stiti voi cine nu are de lucru i-si gaseste de facut ganduri negre. Sfaturile voastre m-au incurajat mult. multumesc |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Liz si eu stiu ca se face acest vaccin in timpul sarcinii. am auzit pareri pro si contra. eu personal nu l-am facut si medicii cu care am discutat subiectul au zis ca nu mi-l recomanda. nu stiu ce sa te sfatuiesc, sincer.
eu... am niste greturi, mama, mama... nu pot sa vars (nu am facut asta decat de doua ori in sarcina cu Andrei si de alte cateva ori in toata viata mea). de luni au inceput starile astea, intai asa, timid, au trecut cu lamaie si apa plata, ieri mai intens si azi...m-au luat de dimineata si nu m-au lasat nici acum. a fost groaznic la birou, va dati seama! nici nu vreau sa ma gandesc ce e de facut mai ales ca urmeaza o perioada foarte grea pentru mine la birou, am mult de lucru si...nimeni sa imi tina locul! ginecologul zice ca as putea face niste perfuzii cu vitamine dar asta ar insemna sa imi pun iar branula pe vena si sa ma duc la servici cu ea... parca sper sa pot trece peste ele fara perfuzii si fara medicamente si medical si stat acasa....
|
|
|