Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ariel,tare dulce bebele tau
ps:te rog si eu sa postezi la bebelusi,ne-ar place sa-l vedem mai des pe-acolo,topicul asta e pentru gravidute |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Ariel, o frumusete mica, sanatate multa tie si lui bebe Luca.
Liz, o draguta ca intotdeauna i-ti amintesti mereu de mine, un pupic de la mine si pun pariu la cat esti de draguta i-ti trimite si bebe unul
pup toate gravidutele
Leut si tie unul special poate vrea bebe sa vina mai repede |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ariel, ce minune de baiat ai! Il asteptam la topicul de specialitate, sa se bucure de el tot forumul, nu numai burticile! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| Ariel ai o minune de baietel!!!Sa fie sanatos si tu sa te refaci repede!!! Leut,mai ai putin si tare te cred ca nu mai poti ca si eu ma uit in fiecare zi la ticker si mi se pare ca nu se schimba saptamanile mai repede...si mai sunt si in curatenie majora cu praf cu daramat peretii...oooofff....si tare mi-e greu... Va pup pe toate si sa aveti grija de burtici!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Leut asteptam cu emotii clipa cea mare Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si un bebel sanatos Dora ai mare grija cu praful, sa nu ridici greutati, sa nu stai mult in picioare  Liz un pupic dulce pentru burticutza ta roz si pentru tine Cute sper ca te simti mai bine iti doresc multa sanatate Anabella ai o burtica asa de frumoasa
Gravidutelor va pup si mai astept si eu pozici cu voi |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| nu am gasit topicul de specialitate, ma puteti indruma? |
|
| uite aici poze cu pitici |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| deea3184 wrote: Lizule,primesti de la noi niste pupici dulci-dulci?
Mai intrebi? :018: Evita, Teea, pupici si voua! Madalina, pe cand o pozica si cu burticuta ta? N-o mai tine ascunsa, s-o admiram si noi. Apropo, ce saptamana esti acum? Cute, incet incet vin si vestile alea bune de la tine. Daca ai sti cat de tare ma bucur. Pupicei! Ariel, cat de dragalas si dulce e puiutul tau. Sa-ti traiasca, mami, sa fie sanatos! Pupacesc baietelul! Dora, mare atentie la praf, agitatie, oboseala si toate cele. Sarcina usoara ca mai ai atat de putin. Cam o lunita si gata. Apare bebelina. Leutule, !
Am uitat sa va intreb? E posibil ca de la Fier (iau si Materna) sa ma ingras atat de tare? Pe 8 martie aveam 65 Kg, m-am cantarit in wknd si aveam 68 kg. 3 kg in doua saptamani? Cam mult!
|
|

| Liz in curand vine si pozica, ne pregatim sufleteste. avem 19 sapt si 3 zile. Nu stiu de ce dar astazi am fost foarte necajita(dupa cum v-am mai spus eu am mai pierdut o sarciana la 5 saptamani)astazi am facut curatenia de primavara si am cam obosit si a inceput sa ma doara si mijlocul si mi-a venit un gand nebun cum ca as pierde sarcina (am avut la inceput teama asta dar disparuse la un moment dat)medicul a spus ca este totul perfect. credeti ca mai este posibil asa ceva la apraoape 20 sapt? |
|
| Madalina,eu zic sa te linisteti,nu-ti fa ganduri negre,mai ales daca medicul ti-a confirmat ca totul e bine.
Liz,nu stiu daca fierul ingrasa,eu am luat Elevit la ambele sarcini,in prima am pus multe kilograme spre sfarsit,la a doua le-am dat jos odata cu nasterea,deci nu as putea sa confirm ca vitaminele ingrasa neaparat. |
|

| Madalina, exact cand am implinit 20 de sapt, am facut curat toata casa pentru ca am sfintit-o. Mi-a amortit spatele, iar spre seara aproape ca nu ma mai puteam misca. Cand m-am pus in sfarsit in pat eram rupta de oboseala. Si eu m-am gandit la tot felul de lucruri, si mi-am promis ca nu mai fac atata efort cat traiesc. Toate au fost bine, dar trebuie evitat efortul, asta e clar. Linisteste-te ca e bine, dar ai grija de tine si bebe si evita excesele de orice fel. La mine in seara aceea stiu ca bebelina a fost foarte activa, probabil pentru ca ma agitasem eu mai mult decat de obicei. Scuza-ma daca ai zis si nu am retinut, burtica ta e bleu sau roz? De asta te tot bateam la cap sa faci un ticker cu varsta sarcinii, sa nu te mai intrebam. Te pupic si nu te mai gandi aiurea! Sami, pana la urma n-am ce face. Daca e sa iau multe kg o sa-mi fac griji dupa ce nasc. Important e ca bebelina sa fie sanatoasa tun si pe urma mai vad eu cum o scot la capat. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Liz, asta sa fie ultima ta grija , mami: kilogramele ! Sunt perioade in care bebe creste , apoi stagneaza, depinde si de cat lichid retii, depinde si de uter ( daca se ingroasa mai mult sau mai putin ), de lichidul amniotic , etc . Asa ca nu te stresa cu kilogramele. oricum, esti o slabatura, ca te-am vazut eu in fotografii ! |
|

| Bebe nu a vrut sa arate ultima oara cand am fost pe la 16 sapt, mai mergem tocmai la 22 de sapt.
Liz si eu tot de aia m-am dat peste cap sa fie curatenie pt ca vrem sa sfintim casa
Am incercat firar sa fie de ticker dar nu pot, undeva gresesc.
Multumesc mult fetelor la moralul meu cazut face bine vorbele voastre de incurajare, deja ma simt mai bine |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2008 Mesaje: 70
| Hellooo remember me?
Noi suntem ok,vineri mergem la eco,abia astept!!! ...sper sa-mi zica ce e,asta daca nu ne face bb vreo surpriza si ne trateaza cu spatele
Va pun o poza cu burticuta mea de 16 sapt

Va pup si sper sa intru mai des |
|

| Mami de Mariuca, Madalina, vezi ca iti trimit un PM sa incerc sa te ajut cu ticker-ul. Mely, foarte simpatica burticuta ta! Sarcina usoara in continuare si asteptam vestile de vineri. Anabella, sa nu ne uiti. Stiu ca azi mergi si tu la eco. |
|
|