Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Mami de Rik ce sa zic, fara cuvinte, draguta si burtica si mamica, sunteti niste scumpute. pupicei la mamica la burtica
pupici si la toate burticle si o noapte buna |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Anabela ,pupam o burtica frumoasa!Esti asa de scumpa!
Lenus,sper sa iti revii in forma cat de curand!
Pupam toate burticele siiii.....parca imi este dor si mie,dar mai am de asteptat macar un an ! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Monique, iti doresc sa iasa bine toate testele Multa bafta! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| monique, bafta , iti tin pumnii! sigur va fi totul bine! nu te stresa! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Alina, Shirel multumim de urari!  Monique, tinem pumnii sa fie totul bine! Anca sper sa treci peste faza cu greturile foarte repede! Madalina, pupici si tie burtico! Sanatate maxima si sarcina usoara la fiecare graviduta in parte! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| multumesc Liz si eu sper! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Anabela ce burticutza frumoasa esti! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Pupaci pe burtici, multa sanatate si sarcina usoara in continuare! Monique asteptam vesti de la tine! Anca stiu cum e cu greturile...incepusera cei mici sa miste, asteptam sa treaca si tot nimic. Au trecut intr-un final, insa pe urma ma ingreunasem si iarasi a fost rau. Asta e...pana la urma e frumoasa perioasa asta, cu bune cu rele, dar si mai minunat este momentul in care iti tii pentru prima oara mogaldeata in brate! Anabella esti o mamica frumusica foc! Leut cred ca pe Matei nu il pup , poate se supara si apare mai repede!Glumesc, stii, nu-i asa? Am cam obosit eu sa te astept cu vestea cea mare, imi imaginez ca tu de-abia astepti sa dai vestea, cand se va intampla, desigur. Shirel ma surprinzi mami! Liz Lenus sanatate si sarcina usoara! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Monique, o sa fie bine la teste! Iti tinem pumnii!!!!! Anca, ma bucur ca esti mai bine!
Se pare ca si la mine intra lucrurile pe fagas normal; sper sa nu mai am surprize, ca nu le mai fac fata. Momentan il tin pe Tudor acasa ca tuseste expectorant si nu vreau sa mai vina de la gradi cu cine stie ce microbi pe care sa-i iau eu repede-repede!
Pupacim cu drag toate burticutele! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Evita, stii tu ce stii! Lasa ca am sa scriu cred ca si la Protv sa afle toata tara...nastrusnic iepuras! MOnique, sa vii cu vesti bune! Lenus, ce bine-mi pare! Gata, zic eu ca au trecut toate... Hei...are cineva un buretel de sters? POate daca ma taiati de pe lista nasc! Sarcini usoare si numai bine! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Leut,pupam si noi dulce pe Mateias,poate se grabeste sa iasa ....hai mami,ca acusi vii cu vestea cea mare,mai ai putina rabdare(desi te intelege perfect,ca rabdarea e zero,acum)! Lenus,ma bucur ca te simti mai bine...sanatate multa si o sarcina cat mai usoara de acum inainte! Monique.tinem pumnii! Anca,sper din suflet sa treaca faza cu greturile,stiu cat de rau e!Sarcina usoara in continuare! Lizule,primesti de la noi niste pupici dulci-dulci? Anabella,ce burtica frumoasa ai tu acolo....dar si graviduta e frumoasa foc! Fluturah,Oana,sarcini usoare si fara probleme! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| pun si eu poze de ieri cu bebe ariel_baby attached the following image(s):

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| app, avem 15 zile |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Heiii, Ariel, ce minunatie ai tu acolo. Va dorim multa sanatate, o viata frumoasa si lipsita de griji. Felicitari mami pentru BB! Sa va bucurati de el! Refacere rapida tie si toate cele bune. |
|
|