Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Wednesday, April 1, 2009 11:44 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Oana, iubita mea, stiu atat de bine cum e! Stii ce e culmea? La Eric m-au luat durerile mai devreme(sapt. 25, cam asa) si m-au lasat spre sfarsit... la Alexia au fost exact ca la tine si din ce in ce mai rau pe masura ce avansa sarcina- de am alergat spre sala de nasteri la gandul ca SCAP!
Of, nici sa merg nu puteam... ma taram, aplecata, fix ca o baba. Carja imi lipsea.

Sa-ti mai spun ca toate trec si se uita? Uite ca-ti zic- si-ti mai doresc sa-ti fie bine... din ce in ce mai bine.

Ai fost o fericita cu Maria- o norocoasa. Sarcinile nu sunt asa de obicei, sa stii.
shirel
Scris: Wednesday, April 1, 2009 1:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ma inscriu si eu pe listutza in urma cu doua ore am aflat ca sunt insarcinata !dance dance dance yes yes Cea mai mare surpriza dar asta este cand nu te feresti.Orcum ma bucur enorm......si cred ca si voi pentru mine cu toate ca nu am gemeni!sic dance dance yes yes
Ana
Scris: Wednesday, April 1, 2009 2:00 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
shirel wrote:
Ma inscriu si eu pe listutza in urma cu doua ore am aflat ca sunt insarcinata !dance dance dance yes yes Cea mai mare surpriza dar asta este cand nu te feresti.Orcum ma bucur enorm......si cred ca si voi pentru mine cu toate ca nu am gemeni!sic dance dance yes yes
Vai mamii ce bucurie ...nici nu iti poti imagina cat ma bucur pentru tine....felicitarii....esti o mama binecuvantata o familie implinita!!!!!!!!!!
img
PENTRU TINE SCUMPA MAMA!!!!!!!!!!
yes yes yes yes yes
Andreea&Ariana
Scris: Wednesday, April 1, 2009 2:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
shirel wrote:
Felicitari,Shirel majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta !
Sa-ti dea D-zeu sanatate si o sarcina cat mai usoara!
Uite cum a mai tras Leut o graviduta dupa ea ras ras .....ce mult ma bucur cand vad atatea gravidute pe forum...!
Pupici dulci de la noi!pupici pupici pupici
Edit.Si totusi,sigur nu e pacaleala de 1 Aprilie :018: !
teea09
Scris: Wednesday, April 1, 2009 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
shirel wrote:

Sincere felicitari majoreta majoreta majoreta Cat de mult ma bucur pentru tine. iloveyou computerlove pupici topai topai topai
kali
Scris: Wednesday, April 1, 2009 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Shirelyes, felicitari, iubita si sarcina usoara! Waw, ce veste, cate emotii mi-ai dat!grup

Edit: Mey, totusi nu e pacaleala de 1 aprilie?:018:
Ely
Scris: Wednesday, April 1, 2009 3:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
shirel wrote:

Wow Shirel asta da surprizadance .Mami sper ca nu este o pacaleala de 1 aprilieuff ,eu inca mai astept sa vad topai :018:

Aaaaaaa acum am vazut ca si Kali s-a gandit la 1 aprilie gand la gandbounce
ninetem
Scris: Wednesday, April 1, 2009 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Si eu m-am gandit ca e 1 aprilie!

Dar ma bucur foarte mult pentru tine, Shirel!
Alina
Scris: Wednesday, April 1, 2009 3:55 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Shirel, hai cu ticker-ul, dar eu tare cred ca ne-o coci cumva, sic sic
Ana
Scris: Wednesday, April 1, 2009 4:16 PM
Nivel

Alina wrote:
Shirel, hai cu ticker-ul, dar eu tare cred ca ne-o coci cumva, sic sic

hmmmm la asta nu mam gandit!!!ras
Fluturas
Scris: Wednesday, April 1, 2009 4:31 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
OANA,sincer,imi pare rau pentru tine.si eu am avut durerile astea cu darius,dar totusi,parca nu asa tare.de multe ori,abea mergeam.sper macar sa iti aline un pic

Liz,te asteptam cu vesti

shirel,e o gluma,nu??ca doar tu ziceai zilele astea ca gemenii mai au de asteptat inca un ansic

noi suntem bine,bebe misca tot mai mult prin burtica,abea apucam ziua de luni sa mergem la eco,sa vedem daca e roz sau albastru.
aaaa,si sa nu uit,deja incep sa primesc "complimentele" cum ca pentru 4 luni,am burta destul de mare.si tocmai de asta ma enervam cand eram gravida cu darius,ca toata lumea imi zicea "ce burta mare ai",asa ca ma asteapta si acum...
Ana
Scris: Wednesday, April 1, 2009 4:50 PM
Nivel

butterfly wrote:
OANA,sincer,imi pare rau pentru tine.si eu am avut durerile astea cu darius,dar totusi,parca nu asa tare.de multe ori,abea mergeam.sper macar sa iti aline un pic

Liz,te asteptam cu vesti

shirel,e o gluma,nu??ca doar tu ziceai zilele astea ca gemenii mai au de asteptat inca un ansic

noi suntem bine,bebe misca tot mai mult prin burtica,abea apucam ziua de luni sa mergem la eco,sa vedem daca e roz sau albastru.
aaaa,si sa nu uit,deja incep sa primesc "complimentele" cum ca pentru 4 luni,am burta destul de mare.si tocmai de asta ma enervam cand eram gravida cu darius,ca toata lumea imi zicea "ce burta mare ai",asa ca ma asteapta si acum...
na si ce si eu am burta mare...cica pentru 4 luni...dar nu ma interseaza....copilul sa fie sanatos Helga...prea putin conteaza marimea burtii....sanatate iti doresc si pupici multi multi si tie si la burtica... hearts computerlove ...vei avea baietel....iloveyou
Mely
Scris: Wednesday, April 1, 2009 5:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/13/2008
Maria & mami wrote:
Pot sa ma plang si eu aici . maseluta Mamici de baieti, am niste dureri inghinale ( de tendoane , ligamente , in zona apendicelui ) de urlu. Nici piciorul drept nu il pot ridica uneori de durere. Iar spre seara spatele ma omoara . Ma intind flat pe canapea si dupa 10 minute nu am nici o sansa sa ma ridic singura . Intepenesc acolo si doareeee daca ma misc de mor ! Cica mi se indreapta si se reaseaza oasele de la coccis si coloana si .... intepenita raman ! Offfff, parca's o baba de aia smiorcaita. Ca nici eu nu ma mai suport ! banghead

Am crezut ca numai eu le amnervi nervi deci pe bune,sunt ingrozitoare....pe mine ma dor incheieturile picioarelor si muschii din zona inghinalaplans plans plans
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, April 1, 2009 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Oana, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. La Tudor nu am avut dureri de spate, in schimb... ficatul parca era sac de box. Plangeam de durere, faceam papaverina injectabil, nu mai stiam ce sa fac. Se pare ca nu sunt prea multe de facut, din pacate. Tare rau imi pare ca treci prin asta... Te pup cu mare drag!pupici pupici pupici
Mely, multa sanatate si tie!pupici pupici pupici
Shirel, cu tine vorbesc maine!sic
Lizule, unde esti? Am inteles ca debordezi de fericire, dar vrem sa stim si noi de ce...topai topai
evita
Scris: Wednesday, April 1, 2009 7:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Oana imi pare rau ca aud ca ai asemenea dureri!Am avut sarcina gemelara si pot sa spun ca am dus-o foarte bine, zic eu, tinand cont de faptul ca medicul mi-a recomandat sa nu ma mai duc la serviciu, sa stau la pat pe cat posibil. Nu prea l-am ascultat: in luna a 4 am fost in Spania, in luna a 6 am fost putin la mare, pana in luna a 7, m-am dus la serviciu, e drept ca si colegii m-au menajat cat se poate, dar din luna a7, chiar m-a cam cuprins frica de ce s-ar putea intampla.Efectiv in pat, am stat in ultimele 3 saptamani de sarcina, dar plimbarea de seara se facea in fiecare seara, fara exceptie.Chiar inainte sa nasc cu o zi am fost sa fac niste cumparaturi cu sotul meu, si nu am avut nici un simptom ca as naste. Umblam cu No-Spa-ul in geanta, si cel mai frica mi-a fost cand am fost in Spania sa nu mi se intample ceva. Daca pe toat aperioada sarcinii nu m-a durut spatele, acum plang de durere cand ma ridic din pat dimineata, in special. Nu stiu de ce, dar trebuie sa ma duc sa consult un medic.Sanatate multa si stai linistita pe cat posibil!pupici
Shirel, razi de noi sau e adevarat? Daca e adevarat, ma bucur nespus pentru tine!Cred ca e minunat sa ai trei copiiras . Asteptam detalii!pupici
Gravidutelor, multa sanatate si sarcina usoara in continuare!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.