Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, March 25, 2009 7:13 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Kali, Ninetem, Teo, Leut, Cute, Anca, multumesc pentru pareri si sfaturi. pupici angel Am mai citit si eu cate ceva pe net. La fel, pareri pro si contra. oare Saptamana viitoare merg la eco si o sa ma sfatuiesc si cu doctorita mea. In functie de ce sfat imi da ea, ma hotarasc daca il fac sau nu. angel Pupici! pupici pupici coeur
Anca, la mine dadeau randament bananele mancate pana sa ma ridic din pat. Chiar m-au ajutat foarte mult. thumright Pana la amiaza nu prea mai aveam probleme, doar o stare mai ciudata asa. De la amiaza pana seara insa, nu am reusit sa gasesc remediu. pale Aveam zile cand mi-era atat de rau ca vroiam sa mananc, ca mi-era foame, dar nu stiam ce. uff Incercam ce era mai racoritor: castraveti, rosii, branza, lapte rece, fructe etc. angel Incearca si tu. pupici pupici coeur
Madalina, ma bucur ca te-ai mai linistit! pupici angel
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, March 25, 2009 7:56 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
of, sper sa treaca cumva...am citit pe net de ghimbir ca remediu si l-am pus pe sotul meu sa imi cumpere. sper sa functioneze!
Mely
Scris: Wednesday, March 25, 2009 8:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/13/2008
Salutare

Vin cu vesti taaare bune,am fost azi la eco....si o sa avem o FETITA!!hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts ..bine,99%,dar pt mine e clarcoeur coeur
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, March 25, 2009 8:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
bravo, felicitari! ce veste frumoasa!coeur
Anelise
Scris: Wednesday, March 25, 2009 8:18 PM
Nivel

Melyyy, felicitari pentru bebelina! newclap computerlove pupici pupici pupici Inca o pereche pe forum! angel dance
Mela
Scris: Wednesday, March 25, 2009 8:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mely,felicitari pentru bebica yes pup burtica pupici

Liz,eu am facut vaccinul la prima sarcina,mi se pare ca la a doua nu a mai fost necesar deoarece au fost aproape una de alta.
desi se presupune ca toate sunt sterile intr-o maternitate,realitatea e uneori putin diferita si decat sa ma trezesc cu vreo problema luata de-acolo,mai bine l-am facut.
dar numai o data,nu mi s-a cerut sa-l repet.
Andreea&Ariana
Scris: Wednesday, March 25, 2009 8:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Lizule,si de mine s-a tinut dr de familie sa-mi faca vaccinul,dar eu am tot amanat (fiind mai mereu internata in spital)....nu am avut probleme dupa cezariana,dar daca era sa se intaple ceva cu fata nu mi-as fi iertat-o!Cere si tu parerea dr ginecolog,pentru linistea ta!
Cat despre kg,si eu imi luat mustruluieli de la medicul de familie,avea un dar de a ma certa(si acum face la fel)....desi mancam sanatos,si nu exageram deloc(multe fructe,iaurturi,legume)...lasa mami,ca ai tu timp sa dai kg jos,dupa ce vine Miru..voi sa fiti sanatoase,ca asta e cel mai important!pupici pupici pupici
Anca,sper din suflet sa treaca cat mai repede greturile,stiu cum e....nici eu nu reuseam sa vomit,si asta ma enerva la culme!pupici pupici pupici
Mely,felicitari pentru burtica ROZ newclap newclap !
Alta pereche pe forum...cred ca ma grabesc si eu sa mai fac un bebe,sa nu pierd valul sic sic ...daca mai astept si nu fac si eu un baiat ras ?
Pup dulce toate burticile si va doresc la toate multa sanatatate si sarcini usoare in continuare!pupici pupici pupici
Mela
Scris: Wednesday, March 25, 2009 9:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
ginecologul o sa zica ca-s toate curate si sterile la el in sectie,doar n-o sa-si faca de rusine spitalul sic
cel putin asa a zis al meu,dar totusi am facut vaccinul.
mommy
Scris: Wednesday, March 25, 2009 9:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Liz, eu nu am facut vaccinul antitetanos pentru ca nu mi-a spus nimeni nimic de el. Aflu lucruri noi. Cat despre kg, nu mi se pare ca ai luat deloc multe pana acum, iar de acum inainte e normal sa iei mai multe. Eu am luat cele mai multe kg intre saptamanile 20 si 34, cam asa. Sarcina usoara in continuare!

Mely, felicitari pt burtica roz! majoreta

Anca, imi pare rau ca te-au lovit greturile! pale
Mely
Scris: Wednesday, March 25, 2009 11:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/13/2008
Multumim multiloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Pupici pt toatepupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
simo
Scris: Thursday, March 26, 2009 6:20 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Mely, felicitari!newclap newclap newclap
Anelise
Scris: Thursday, March 26, 2009 7:16 AM
Nivel

Sami, mie asa mi-a spus, sa-l fac o data cand am 7 luni implinite si inca o data la 8 luni implinite, adica inainte sa intru in a9a. Problema e ca am tot citit cazuri pe net, ca foarte multe femei nu au mai apucat sa faca cea de-a doua doza, ca au nascut mai repede si nici asta nu ma incanta. uff Poate au fost doar coincidente. In fine. Fiecare isi spune parerea si experienta. Vorbesc intai si cu ginecologul si pe urma iau o decizie. angel Stiu ca nu prea poti avea incredere in ustensilele de la spital, dar daca s-ar intampla ceva, vai de ei. bataus guns Te pup! pupici pupici pupici
Deea, grabeste-te sa prinzi "valul" perechilor! pupici coeur
Miru si eu am tot citit ca pana acum sunt normale 7-10 kg si eu as avea 7,8. Oricum medicii de familie exagereaza de fiecare data. M-am lamurit. closedtopic Pupici! pupici pupici coeur
Pupici dulci la burtici! gravida floare2 floare2
Ana
Scris: Thursday, March 26, 2009 7:44 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Pai Mely tie ti-a zis la 17 saptamani...si mie la 15 nu mi-a zis ....cry a zis ca decat sa se pronunte gresit si sa vin sa ma iau de el...voi vedea la viitorul...off cat mai am de asteptat...sper sa treaba repede pana in mai....cand voi afla...pupici la toate gravidutzele!!iloveyou
Lizuca iloveyou pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, March 26, 2009 9:17 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mely, felicitari pentru burtica ROZ!!!!!
Anabella, sa stii ca e mai bine asa decat sa te intoarca de la eco la eco cu alt verdict!
Liz, doctorita ta cu siguranta va sti sa te linisteasca!

Eu sunt acasa cu Tudorel. Dupa-amiaza il duc la ai mei, iar maine la consultul lunar. Una peste alta, starea mea s-a imbunatatit considerabil. Ma mai lasa psihicul, dar o pun pe seama asteniei de primavara. Ioana imi ofera in fiecare zi portia de "mangaieri" si asta ma face tare fericita. Cred ca intre timp am recuperat si la capitolul kg. Nu stiu sigur pana nu ma cantaresc la cumnata mea, ca am luat cantarul ei drept etalon, avand in vedere ca al meu face figuri si mai arata diferente de pana la 5 kg.
Ana
Scris: Thursday, March 26, 2009 9:21 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Asa este Cute...ca prima oara m-am suparat....dar dupaia am zis ca daca gresteste si eu imi fac planuri...asa ca de la rabdare la indelunga rabdare!!!!!!!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.