Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Monday, March 16, 2009 7:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Heeeeeeeeeeeeeei...m-ati facut sa zambesc larg, incepand cu Kali...super! newclap Asa este!
Mi-aduc aminte cum era cand eram aspiranta. Da, oricare dintre aspirante ar dori sa fie in locul nostru si cred ca ne-ar lua si durerile, si raul si pesimismul numai sa fie insarcinate. Cel putin asa simteam eu! Mare dreptate. Felicitari pentru modul de gandire...computerlove computerlove computerlove
ariel_baby
Scris: Monday, March 16, 2009 8:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/19/2009
Sal, multumesc fetelor, bebe meu cel papacios face nani acum.Mie imi place de mor cheliuta lui, in fata are fruntea inalta si fara par, si in spate are par marisor
Ninetem, imi pare tare rau ca ai stat asa mult la reanimare, eu vineri m-am externat
Nopate buna tuturor
Anelise
Scris: Monday, March 16, 2009 8:50 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Kiki, Ninetem pupici pupici angel
Ariel, noapte buna si tie! pupici Cred ca esti super fericita! angel coeur
Ninetem, multa sanatate si refacere rapida! pupici pupici
Dora, te-am zarit pe listuta! sic Sarcina usoara in continuare si sa vezi tu ce repede trece perioada asta cat a mai ramas pana la intalnirea cu bebelina ta! pupici pupici
Leut, Oana, Fluturas, Lenus, Anabella, Madalina, Mely, Anca pupici pupici computerlove coeur coeur
Fluturas
Scris: Monday, March 16, 2009 11:02 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
ariel,ce mandrete ai tu acolo

leut,mai ai atat de putin.toata sarcina ai fost optimista asa ca fii si acum

oana,eu am avut doua sarcini total diferita,ma gandeam ca a treia va fi asemanatoare cu careva,dar e altfel...parca fiecare simptom ar fi pentru prima data.imi pare rau ca si tie ti-e greu,dar la urma noi ne vom bucura cu copilul in brate

cute,ma bucur ca ai scapat de perfuzii si iti doresc o sarcina usoara de acum incolo

eu in sfarsit am scapat de rau.ma simt mult mai bine.asa mai rar am cate o stare de greata,dar sunt suportabile si de scurta durata.bb misca,creste...merg pe strada si cand ma vad in vreo oglinda sau geam,nu imi vine sa cred ce burta mare am,ma minunez singura.afara e cald,e bine,asa ca putem iesi pe afara,mai ales ca saptamana asta are si darius liber si e si sarbatoare pe aici

va pupacesc burticilor
Mely
Scris: Monday, March 16, 2009 11:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2008
Hello

Despre noi ce sa va zic..am scapat de starile de rau de ceva timp,la sfarsitul lui martie mergem la eco si sper sa se vada ce etopai (dar va zic eu de pe acum ca e fetitabis )

Alex deja ii da pupici surioarei si o mai bate din cand in candras ...noi,sau cel putin eu,nu prea concep ideea de a fi baiat...in casa vb tot de o "ea"coeur coeur coeur

Ariel,pupam minunea micapupici pupici pupici iar tie felicitari si recuperare usoarailoveyou

Sper sa-mi fac timp sa intru mai des pe aicigrup
teea09
Scris: Tuesday, March 17, 2009 7:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Ma bucur din suflet ca sunteti mai bine si va trimit fiecareia in parte o imbratisare caldaiar pe purtica cate un pupic dulce dulce dulce pupici computerlove pupici computerlove
Anelise
Scris: Tuesday, March 17, 2009 8:52 AM
Nivel

Fluturas, Mely, ce bine ca ati scapat de starile de rau! angel Sarcina cat mai usoara in continuare! pupici pupici
Teea, uite iti cedeaza Leut locul cat de curand! pupici coeur
Pupici la burtici! pupici iloveyou coeur
ariel_baby
Scris: Tuesday, March 17, 2009 11:00 AM
Nivel

Ma enerveaa ca nu se vede poza la semnatura, dar o pun aici

ariel_baby attached the following image(s):
dsc00070.jpg

ariel_baby
Scris: Tuesday, March 17, 2009 11:03 AM
Nivel

ups, am reusit, chiar de doua ori.pupici la mamicute, burticute si bebei micipupici pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Tuesday, March 17, 2009 11:20 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mi-au venit si mie rezultatele analizelor, toate normale , continui tratamentul , toate par sa isi revina usor usor la normal. Sper si eu la cat ma bine, ce sa-i faci ?
Sarcina usoara , burticutelor ! computerlove
Ariel, e superba minunea ta ! computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
kali
Scris: Tuesday, March 17, 2009 11:25 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Ariel, sa-ti traiasca minunea de baietel!

Ca sa nu fii of-topic, muta-te la subiectele despre bebelusi, de acum... ca nu mai esti burtica...
... si vezi ca fetele au deschis un topic nou in care i-au urat bun venit lui baby Luca- poate arunci un ochi si pe-acolo- sigur iti va placea.
leut
Scris: Tuesday, March 17, 2009 12:38 PM
Nivel

Ti-am sters mesajul Ariel...am lasat unul singur! Ce copilas frumos...e prima baita?pupici
Oana, ce stire buna...sanatate si sarcina usoara in contiuare!pupici
Mely, te asteptam cu vesti! Sarcina usoara!pupici
Fluturica, creste, creste si dospeste...da' sa vezi ce bb sanatos o sa ai!pupici
Lizuca, esti bine, stiu, da' un pupic primesti?pupici
Teea multumim pentru urare!
CUte, cum mai esti azi?
Asteptare...visez numai tampenii de ma bufneste rasul dimineata. Ma intreb cand mai am timp sa visez...intre doua somnuri de 5 minute?ras
Hai ca ne mai vedem azi!computerlove grup
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, March 17, 2009 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Eu sunt mai bine azi. Am papat cum nu am papat de multa vreme, chiar mi-e binisor; am inceput si sa rezolv toate comenzile de foto pe care le-am lasat balta. E de bine! Sper doar sa ma tina!
Anelise
Scris: Tuesday, March 17, 2009 1:51 PM
Nivel

leut wrote:

Lizuca, esti bine, stiu, da' un pupic primesti?pupici

Leutule, cum sa nu? bounce Mai intrebi? ras Trimit si eu un pupic dulce inapoi! computerlove ... Cand ai urmatoarea vizita la medic? angel
Oana ma bucur ca nu sunt probleme cu analizele. Asta e foarte bine, burtica frumoasa! pupici coeur
Lenus, ei parca incet incet curg vesti ceva mai bune de la voi toate si stai linistita ca si triplul test o sa iasa bine. pupici angel
Sarcina usoara la fiecare in parte si pupici la burtici! pupici pupici pupici iloveyou

Ariel, sa-ti traiasca minunea mica si superba! pupici angel

Singurul disconfort pe care am inceput si eu sa-l simt, durerea de spate. Ma tine undeva jos mai ales cand stau prea mult intr-o pozitie si nu e foarte comoda, cand ma aplec sa iau cate ceva. Iar cand sunt mai obosita, chiar parca imi amorteste asa. Nu stiu daca e de la sarcina. scratch
leut
Scris: Tuesday, March 17, 2009 3:35 PM
Nivel

Liz, cu siguranta e de la sarcina. In primul rand ti se modifica centrul de greutate...sper sa nu-ti amorteasca si soldurile ca mie. Noaptea parca-s la rotisor...
AM programare pe 22 cand imi si monitorizeaza baiatul. Mai am putintel si-o sa stiu cum stam...
Lenus, cred ca au trecut starile...o sa-ti revii, ai sa vezi!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.