|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Heeeeeeeeeeeeeei...m-ati facut sa zambesc larg, incepand cu Kali...super! Asa este! Mi-aduc aminte cum era cand eram aspiranta. Da, oricare dintre aspirante ar dori sa fie in locul nostru si cred ca ne-ar lua si durerile, si raul si pesimismul numai sa fie insarcinate. Cel putin asa simteam eu! Mare dreptate. Felicitari pentru modul de gandire... |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| Sal, multumesc fetelor, bebe meu cel papacios face nani acum.Mie imi place de mor cheliuta lui, in fata are fruntea inalta si fara par, si in spate are par marisor Ninetem, imi pare tare rau ca ai stat asa mult la reanimare, eu vineri m-am externat Nopate buna tuturor |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Kiki, Ninetem Ariel, noapte buna si tie! Cred ca esti super fericita! Ninetem, multa sanatate si refacere rapida! Dora, te-am zarit pe listuta! Sarcina usoara in continuare si sa vezi tu ce repede trece perioada asta cat a mai ramas pana la intalnirea cu bebelina ta! Leut, Oana, Fluturas, Lenus, Anabella, Madalina, Mely, Anca |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ariel,ce mandrete ai tu acolo
leut,mai ai atat de putin.toata sarcina ai fost optimista asa ca fii si acum
oana,eu am avut doua sarcini total diferita,ma gandeam ca a treia va fi asemanatoare cu careva,dar e altfel...parca fiecare simptom ar fi pentru prima data.imi pare rau ca si tie ti-e greu,dar la urma noi ne vom bucura cu copilul in brate
cute,ma bucur ca ai scapat de perfuzii si iti doresc o sarcina usoara de acum incolo
eu in sfarsit am scapat de rau.ma simt mult mai bine.asa mai rar am cate o stare de greata,dar sunt suportabile si de scurta durata.bb misca,creste...merg pe strada si cand ma vad in vreo oglinda sau geam,nu imi vine sa cred ce burta mare am,ma minunez singura.afara e cald,e bine,asa ca putem iesi pe afara,mai ales ca saptamana asta are si darius liber si e si sarbatoare pe aici
va pupacesc burticilor |
|

Inregistrat: 10/13/2008 Mesaje: 70
| Hello
Despre noi ce sa va zic..am scapat de starile de rau de ceva timp,la sfarsitul lui martie mergem la eco si sper sa se vada ce e (dar va zic eu de pe acum ca e fetita )
Alex deja ii da pupici surioarei si o mai bate din cand in cand ...noi,sau cel putin eu,nu prea concep ideea de a fi baiat...in casa vb tot de o "ea"
Ariel,pupam minunea mica iar tie felicitari si recuperare usoara
Sper sa-mi fac timp sa intru mai des pe aici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ma bucur din suflet ca sunteti mai bine si va trimit fiecareia in parte o imbratisare caldaiar pe purtica cate un pupic dulce dulce dulce |
|

| Fluturas, Mely, ce bine ca ati scapat de starile de rau! Sarcina cat mai usoara in continuare! Teea, uite iti cedeaza Leut locul cat de curand! Pupici la burtici! |
|

| Ma enerveaa ca nu se vede poza la semnatura, dar o pun aici ariel_baby attached the following image(s):

|
|

| ups, am reusit, chiar de doua ori.pupici la mamicute, burticute si bebei mici |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mi-au venit si mie rezultatele analizelor, toate normale , continui tratamentul , toate par sa isi revina usor usor la normal. Sper si eu la cat ma bine, ce sa-i faci ? Sarcina usoara , burticutelor ! Ariel, e superba minunea ta ! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ariel, sa-ti traiasca minunea de baietel!
Ca sa nu fii of-topic, muta-te la subiectele despre bebelusi, de acum... ca nu mai esti burtica... ... si vezi ca fetele au deschis un topic nou in care i-au urat bun venit lui baby Luca- poate arunci un ochi si pe-acolo- sigur iti va placea. |
|
| Ti-am sters mesajul Ariel...am lasat unul singur! Ce copilas frumos...e prima baita? Oana, ce stire buna...sanatate si sarcina usoara in contiuare! Mely, te asteptam cu vesti! Sarcina usoara! Fluturica, creste, creste si dospeste...da' sa vezi ce bb sanatos o sa ai! Lizuca, esti bine, stiu, da' un pupic primesti? Teea multumim pentru urare! CUte, cum mai esti azi? Asteptare...visez numai tampenii de ma bufneste rasul dimineata. Ma intreb cand mai am timp sa visez...intre doua somnuri de 5 minute? Hai ca ne mai vedem azi! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu sunt mai bine azi. Am papat cum nu am papat de multa vreme, chiar mi-e binisor; am inceput si sa rezolv toate comenzile de foto pe care le-am lasat balta. E de bine! Sper doar sa ma tina! |
|

| leut wrote:Lizuca, esti bine, stiu, da' un pupic primesti?
Leutule, cum sa nu? Mai intrebi? Trimit si eu un pupic dulce inapoi! ... Cand ai urmatoarea vizita la medic? Oana ma bucur ca nu sunt probleme cu analizele. Asta e foarte bine, burtica frumoasa! Lenus, ei parca incet incet curg vesti ceva mai bune de la voi toate si stai linistita ca si triplul test o sa iasa bine. Sarcina usoara la fiecare in parte si pupici la burtici!
Ariel, sa-ti traiasca minunea mica si superba!
Singurul disconfort pe care am inceput si eu sa-l simt, durerea de spate. Ma tine undeva jos mai ales cand stau prea mult intr-o pozitie si nu e foarte comoda, cand ma aplec sa iau cate ceva. Iar cand sunt mai obosita, chiar parca imi amorteste asa. Nu stiu daca e de la sarcina. |
|
| Liz, cu siguranta e de la sarcina. In primul rand ti se modifica centrul de greutate...sper sa nu-ti amorteasca si soldurile ca mie. Noaptea parca-s la rotisor... AM programare pe 22 cand imi si monitorizeaza baiatul. Mai am putintel si-o sa stiu cum stam... Lenus, cred ca au trecut starile...o sa-ti revii, ai sa vezi! |
|
|