Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Saturday, March 14, 2009 6:19 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Gravidutzele noastre cu care ne mandrim

Leut

Dora27

Oana (Maria & mami)

Liz

Fluturash

Lenus

Mely

Mami de Rick

Monique

img

Ultima actualizare: 16.03.2009 ora 19.37

Ana
Scris: Saturday, March 14, 2009 7:50 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Alina eu am schimbat tickerul pentru ca am mult mai mult decat era scris!!!sper sa nu te superi dar corecteaza si tu lista la mine!!!multumesc mult!!!pupici pupici
Kiki
Scris: Saturday, March 14, 2009 8:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Am corectat! topai
Anelise
Scris: Saturday, March 14, 2009 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
gravida confeti Burticilor, pentru ca a inceput un nou capitol, va urez ceea ce-mi doresc si mie, sarcina usoara la fiecare in parte, multa sanatate voua si bebicilor si multi pupici dulci! floare2 pupici pupici computerlove

Sper ca lista de la burtici sa se mareasca cat de curand! sunny angel

Leut, iti tin pumnii sa mai rezisti, ca mai este foarte putin, mai mami! majoreta majoreta majoreta Te pupacesc! pupici coeur

Si niste trandafirasi pentru voi! pupici

img
kali
Scris: Saturday, March 14, 2009 9:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Leut, tu ai mari resurse de optimism, asa ca nu e posibil sa pici acum in butoi! Esti pe ultima suta de metri si stiu ca e greu, insa nu prea ai de ales daca vei naste natural, trebuie sa ai rabdare.
Cum zicea si Lenus, nu se stie niciodata ce planuri are Matei, insa pana atunci mi-ar place sa ne transmiti iar din starea ta de bine.computerlove
monique
Scris: Saturday, March 14, 2009 9:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Vrem si noi pe listutzaaaa!!!

Leut. draga mea, mult a fost, putin a ramas! Ai sa vezi ca merita asteptarea din plin! Asta e! Capul sus si rabdare multa!

Pupam burticutele!
leut
Scris: Saturday, March 14, 2009 9:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Ei...forumul, voi, cuvintele pe care le citesc, tot si toate sunteti oaza mea de liniste. Am prietene in afara forumului, oameni ce tin la mine, da' suna deplasat daca spun ca tot pe voi va simt mai aproape? Incerc sa ma linistesc si sa nu ma mai gandesc la nimic. Matei e sanatos si asta conteaza cel mai mult. O sa vina si vremea lui, asta-i sigur, si asa e...trebuie sa ma prinda cu moralul ridicat. Asa o sa fie! Va multumesc din inima...pentru tot!
Sanatate tuturor si sa nu treceti prin ce trec eu...niciodata!pupici pupici pupici
mommy
Scris: Saturday, March 14, 2009 10:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Cute, felicitari, o fetitaaaaa, minunat!!! pupici hearts Sa fiti sanatoase! Imi pare rau de spital, dar las' ca e mai bine sa fii ingrijita de profesionisti! grup

Leut, mami, stai usurel si odihneste-te... mai ales daca iese Matei berbecut, vei avea o mica personalitate in brate. Stiu ca e nasol pe ultima suta, dar trece! pupici hearts

Fluturash, multa sanatate, sa treaca raul! pupici hearts

Oana, Liz,
aveti grija de burticile frumoase! pupici hearts
Ana
Scris: Saturday, March 14, 2009 11:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
Kiki wrote:
Am corectat! topai
computerlove computerlove computerlove
S.ELENA
Scris: Sunday, March 15, 2009 1:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Lenus, wauuuuu, cat ma bucur pentru voi, dar mai ales pentru tine!!!!!!dance yes yes yes Sa fiti sanatoase amandoua si nicio grija, Tudor o va accepta la fel de bine ca pe eventualul fratior!!!!pupici

Ariel, bine ati venit acasa, refacere rapida si cat mai putini colici!!!!pupici angel

Leut, o sa uiti de aceasta mica suparare cand il vei strange pe Matei la piept!!!majoreta pupici
Mada&Alexia
Scris: Monday, March 16, 2009 8:54 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Burticute, pupici multi

Ariel, bine ai venit acasa!

Leut fruntea sus, vine Matei si trece starea de suparare.

Liz, pupici la burticuta!pupici pupici topai
Anelise
Scris: Monday, March 16, 2009 9:16 AM
Nivel

Miru, Mada pupici pupici !
Madalina, tu cum mai esti? angel Ca nu ne-ai spus nimic despre tine si bebe. pupici
Leut, aseara chiar ma gandeam la tine. angel Sa stii ca eu pun pariu ca pana la sfarsitul lunii apare Mateias. coeur Asa zic eu. Te pupacesc si inca putin, mami! pupici pupici iloveyou
evita
Scris: Monday, March 16, 2009 10:22 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Cute felicitari pentru burtica roz!yes
Leut, draga mea, daca te linisteste cumva, eu am nascut la 38 sapt si 3 zile. Atunci au inceput contractiile si chiar as fi nascut normal in ziua respectiva. Noroc ca am ajuns repede la maternitate si m-au operat repede.Hai, curaj! Mai ai putin!pupici
Multa sanatate si sarcina linistita la toate gravidutele!pupici
ariel_baby
Scris: Monday, March 16, 2009 10:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/19/2009
o poza cu puiul meu, cand nu era inca curatel, cand l-am vazut prima oara la reanimare, cred ca avea o ora

ariel_baby attached the following image(s):
11.jpg

Anelise
Scris: Monday, March 16, 2009 10:49 AM
Nivel

Vai, Ariel, cat e de dulce si de scumpel mititelul! love love computerlove computerlove computerlove Sa-ti traiasca mami, sa fiti amandoi sanatosi, fericiti si impliniti! pupici pupici angel
Tare, tare dragalas ingerasul! coeur coeur coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.