Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Gravidutzele noastre cu care ne mandrim
Leut
Dora27
Oana (Maria & mami)
Liz
Fluturash
Lenus
Mely
Mami de Rick
Monique
Ultima actualizare: 16.03.2009 ora 19.37
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Alina eu am schimbat tickerul pentru ca am mult mai mult decat era scris!!!sper sa nu te superi dar corecteaza si tu lista la mine!!!multumesc mult!!! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Am corectat! |
|
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Burticilor, pentru ca a inceput un nou capitol, va urez ceea ce-mi doresc si mie, sarcina usoara la fiecare in parte, multa sanatate voua si bebicilor si multi pupici dulci!
Sper ca lista de la burtici sa se mareasca cat de curand!
Leut, iti tin pumnii sa mai rezisti, ca mai este foarte putin, mai mami! Te pupacesc!
Si niste trandafirasi pentru voi!
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Leut, tu ai mari resurse de optimism, asa ca nu e posibil sa pici acum in butoi! Esti pe ultima suta de metri si stiu ca e greu, insa nu prea ai de ales daca vei naste natural, trebuie sa ai rabdare. Cum zicea si Lenus, nu se stie niciodata ce planuri are Matei, insa pana atunci mi-ar place sa ne transmiti iar din starea ta de bine. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Vrem si noi pe listutzaaaa!!!
Leut. draga mea, mult a fost, putin a ramas! Ai sa vezi ca merita asteptarea din plin! Asta e! Capul sus si rabdare multa!
Pupam burticutele! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Ei...forumul, voi, cuvintele pe care le citesc, tot si toate sunteti oaza mea de liniste. Am prietene in afara forumului, oameni ce tin la mine, da' suna deplasat daca spun ca tot pe voi va simt mai aproape? Incerc sa ma linistesc si sa nu ma mai gandesc la nimic. Matei e sanatos si asta conteaza cel mai mult. O sa vina si vremea lui, asta-i sigur, si asa e...trebuie sa ma prinda cu moralul ridicat. Asa o sa fie! Va multumesc din inima...pentru tot! Sanatate tuturor si sa nu treceti prin ce trec eu...niciodata! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Cute, felicitari, o fetitaaaaa, minunat!!! Sa fiti sanatoase! Imi pare rau de spital, dar las' ca e mai bine sa fii ingrijita de profesionisti!
Leut, mami, stai usurel si odihneste-te... mai ales daca iese Matei berbecut, vei avea o mica personalitate in brate. Stiu ca e nasol pe ultima suta, dar trece!
Fluturash, multa sanatate, sa treaca raul!
Oana, Liz, aveti grija de burticile frumoase! |
|
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Kiki wrote:Am corectat! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Lenus, wauuuuu, cat ma bucur pentru voi, dar mai ales pentru tine!!!!!! Sa fiti sanatoase amandoua si nicio grija, Tudor o va accepta la fel de bine ca pe eventualul fratior!!!!
Ariel, bine ati venit acasa, refacere rapida si cat mai putini colici!!!!
Leut, o sa uiti de aceasta mica suparare cand il vei strange pe Matei la piept!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Burticute, pupici multi
Ariel, bine ai venit acasa!
Leut fruntea sus, vine Matei si trece starea de suparare.
Liz, pupici la burticuta! |
|
| Miru, Mada ! Madalina, tu cum mai esti? Ca nu ne-ai spus nimic despre tine si bebe. Leut, aseara chiar ma gandeam la tine. Sa stii ca eu pun pariu ca pana la sfarsitul lunii apare Mateias. Asa zic eu. Te pupacesc si inca putin, mami! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Cute felicitari pentru burtica roz! Leut, draga mea, daca te linisteste cumva, eu am nascut la 38 sapt si 3 zile. Atunci au inceput contractiile si chiar as fi nascut normal in ziua respectiva. Noroc ca am ajuns repede la maternitate si m-au operat repede.Hai, curaj! Mai ai putin! Multa sanatate si sarcina linistita la toate gravidutele! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| o poza cu puiul meu, cand nu era inca curatel, cand l-am vazut prima oara la reanimare, cred ca avea o ora ariel_baby attached the following image(s):
|
|
| Vai, Ariel, cat e de dulce si de scumpel mititelul! Sa-ti traiasca mami, sa fiti amandoi sanatosi, fericiti si impliniti! Tare, tare dragalas ingerasul! |
|
|