Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ariel, arati foarte bine! Nici eu nu vad kg. in plus, pe bune... si ai o burtica de nota 10+. Cris, ti-a mai ramas tare putin de dat jos, felicitari! De-abia astept sa te vad in fotografiile de la botez
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ely, ! Leut, mai sunt 2 luni! Abia astept sa vad "martisorul"! Ariel, esti foarte frumoasa, iar de burtica, nu am cuvinte, superba! Chiar nu mi se pare ca ai avea kg multe in plus, cum zici tu. Arati foarte bine! Si hainutele sunt superbe. Iti doresc de pe acum sa le poarte sanatos si voios micutul Luca. Deci in martie apar doi baietei. Suuupeeeer! Fluturas, ma bucur foarte mult pentru tine! Sa fie totul asa cum trebuie pana la final.
Eu astazi am fost sa ma intepe pentru triplul test si abia peste 10 zile primesc rezultatul. Vineri trebuie sa merg iar la laborator pentru alte analize (sange, urina etc.). Va pupacesc! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ariel, arati foarte bine!!!!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| leut wrote:Cris22tyna, ai dat repede kg, mi te si inchipui, frumoasa-frumoasa!
kali wrote:Cris, ti-a mai ramas tare putin de dat jos, felicitari! De-abia astept sa te vad in fotografiile de la botez
Oana... eu, putine ? ...dar tu ? ...mai ai doar 2 kg. si a trecut abia o luna si nici doua saptamani! Mi-au mai ramas doar 4 kg. din cele luate, dar ar trebui sa mai slabesc vreo 6... se pare ca mai m-am si "deformat" putin... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| Ms mult fetelor,dar pozele sunr de ceva vreme,acum arat ca un butoi, mi-a zis asta pana si cea mai buna prietena a mea:018: Asta e, bebe sa fie sanatos.Pupici la bebei si la burticute |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Ariel, arati foarte bine! |
|

| cris22tyna wrote:  Oana... eu, putine ? ...dar tu ? ...mai ai doar 2 kg. si a trecut abia o luna si nici doua saptamani! Mi-au mai ramas doar 4 kg. din cele luate, dar ar trebui sa mai slabesc vreo 6... se pare ca mai m-am si "deformat" putin...
Da, dar nu prea e meritul meu, asa ca nu e de laudat. Am mancat dulciuri cu moderatie si... atat. Deformata sunt si eu... adica arat mai rau acum, decat cum eram la acelasi nr. de kg. inainte de sarcina: burtica mai mare si... tare moale, nu stiu cum... mai lata in solduri... ... ma rog, sunt constienta ca va trece si asta si ne vom reveni. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Offfffffffffff , off , offf, ce de griji si probleme avem ! Dar cine are bebe la purtator sau in barte frumusel de pica !
Sa stiti ca si eu ma plang de kilogramele in plus , ca deja arat cum eram cu Maria in 7 luni. Acum am deja aproape 59 de kg, cat am avut cu Maria in ultima zi de sarcina ! In fine , sanatos sa fie bebe si sa il pot naste , ca restul .... se duc ele - si kilograme extra , si burtica de gelatina , si sanii migreaza sud , dar asta-i viata ! Sa nu uit, eu sunt pro burtiera . Cu Maria nu am purtat ca nu am avut si am regretat ! Acum voi purta cu siguranta . O sa va postez foto sa vedeti si ce anume .
Ely , Sousourel , Ingeras, Marivic, Liz - va multumesc pentru cuvintele frumoase ! Eu oricum astept sa se mai incalzeasca sa port numai fustite !
DPN ul meu e 23 mai - cu avertizarea ca sigur va veni mai devreme, cu antecedentele mele de la Maria !
Ariel , sa stii ca arati tare bine in fotografii. Vad o burtica tare frumoasa - nu kilograme in plus ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Maria & mami wrote: Sa nu uit, eu sunt pro burtiera . Cu Maria nu am purtat ca nu am avut si am regretat ! Acum voi purta cu siguranta . O sa va postez foto sa vedeti si ce anume .
chiar sunt curioasa,sa stii.o sa astept cu mare nerabdare pozele |
|

| Daa, am uitat- pro burtiera! Am purtat si la Alexia, si acum. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| kali wrote:Daa, am uitat- pro burtiera! Am purtat si la Alexia, si acum. si cum e,vezi ceva diferenta,te ajuta? |
|

| butterfly wrote: si cum e,vezi ceva diferenta,te ajuta?
Cred ca ajuta; oricum, nascand prin cezariana, ma simteam mult mai bine cu burtiera. Medicul mi-a zis sa o port 6 saptamani, insa le-am folosit (am avut 2) numai vreo 3 sapt. pentru ca devenisera prea largi si nu mai erau de folos. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Felicitari gravidutelor si proaspetelor mamici slabute si cu vointa! Eu va citesc halind o napolitana cu ciocolata... ... tot 5 kg am in plus fata de cele cu care am plecat in sarcina, basca ca oricum aveam vreo 10 peste greutatea ideala, dar nu ma pot opri din mancat dulce, nu am mai patit asa ceva de ani de zile. Fac eforturi sa nu pun pe mine. Dupa botez scot steperul de la pachet, arunc dulciurile pe geam si ma pun pe treaba!!! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cam asa ceva caut , doar ca am gasit si cu balene ca la corset, numai ca nu le gasesc site-ul acum. Maria & Mario attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Maria & mami wrote:Cam asa ceva caut , doar ca am gasit si cu balene ca la corset, numai ca nu le gasesc site-ul acum.
Ce misto sunt vreau si eu daca gasesti sa imi zici si mie |
|
|