Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Tuesday, January 27, 2009 2:56 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ariel, arati foarte bine! Nici eu nu vad kg. in plus, pe bune... si ai o burtica de nota 10+.
Cris, ti-a mai ramas tare putin de dat jos, felicitari! De-abia astept sa te vad in fotografiile de la botezlove
Anelise
Scris: Tuesday, January 27, 2009 3:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ely, pupici pupici coeur!
Leut, mai sunt 2 luni! yes dance Abia astept sa vad "martisorul"! bounce angel computerlove
Ariel, esti foarte frumoasa, iar de burtica, nu am cuvinte, superba! love Chiar nu mi se pare ca ai avea kg multe in plus, cum zici tu. Arati foarte bine! hearts Si hainutele sunt superbe. angel Iti doresc de pe acum sa le poarte sanatos si voios micutul Luca. angel Deci in martie apar doi baietei. bounce bounce Suuupeeeer! yes dance coeur
Fluturas, ma bucur foarte mult pentru tine! computerlove Sa fie totul asa cum trebuie pana la final. pupici pupici

Eu astazi am fost sa ma intepe pentru triplul test si abia peste 10 zile primesc rezultatul. angel Vineri trebuie sa merg iar la laborator pentru alte analize (sange, urina etc.). Va pupacesc! pupici pupici pupici pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, January 27, 2009 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Ariel, arati foarte bine!!!!!!!pupici pupici pupici
Cris-DL
Scris: Tuesday, January 27, 2009 3:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
leut wrote:
Cris22tyna, ai dat repede kg, mi te si inchipui, frumoasa-frumoasa!pupici

thankyou computerlove

kali wrote:
Cris, ti-a mai ramas tare putin de dat jos, felicitari! De-abia astept sa te vad in fotografiile de la botezlove

hohot Oana... eu, putine ? ...dar tu ? ...mai ai doar 2 kg. si a trecut abia o luna si nici doua saptamani! firstprize
Mi-au mai ramas doar 4 kg. din cele luate, dar ar trebui sa mai slabesc vreo 6... se pare ca mai m-am si "deformat" putin... rambo
ariel_baby
Scris: Tuesday, January 27, 2009 4:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/19/2009
Ms mult fetelor,dar pozele sunr de ceva vreme,acum arat ca un butoi, mi-a zis asta pana si cea mai buna prietena a mea:018: Asta e, bebe sa fie sanatos.Pupici la bebei si la burticute
simo
Scris: Tuesday, January 27, 2009 4:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Ariel, arati foarte bine!pupici
kali
Scris: Tuesday, January 27, 2009 4:55 PM
Nivel

cris22tyna wrote:

hohot Oana... eu, putine ? ...dar tu ? ...mai ai doar 2 kg. si a trecut abia o luna si nici doua saptamani! firstprize
Mi-au mai ramas doar 4 kg. din cele luate, dar ar trebui sa mai slabesc vreo 6... se pare ca mai m-am si "deformat" putin... rambo

Da, dar nu prea e meritul meu, asa ca nu e de laudat. Am mancat dulciuri cu moderatie si... atat.
Deformata sunt si eu... adica arat mai rau acum, decat cum eram la acelasi nr. de kg. inainte de sarcina: burtica mai mare si... tare moale, nu stiu cum... mai lata in solduri...
... ma rog, sunt constienta ca va trece si asta si ne vom reveni.firstprize
Maria & Mario
Scris: Tuesday, January 27, 2009 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Offfffffffffff , off , offf, ce de griji si probleme avem ! Dar cine are bebe la purtator sau in barte frumusel de pica !

Sa stiti ca si eu ma plang de kilogramele in plus , ca deja arat cum eram cu Maria in 7 luni. Acum am deja aproape 59 de kg, cat am avut cu Maria in ultima zi de sarcina ! maseluta In fine , sanatos sa fie bebe si sa il pot naste , ca restul .... se duc ele - si kilograme extra , si burtica de gelatina , si sanii migreaza sud , dar asta-i viata !
Sa nu uit, eu sunt pro burtiera . Cu Maria nu am purtat ca nu am avut si am regretat ! Acum voi purta cu siguranta . O sa va postez foto sa vedeti si ce anume .

Ely , Sousourel , Ingeras, Marivic, Liz - va multumesc pentru cuvintele frumoase ! Eu oricum astept sa se mai incalzeasca sa port numai fustite ! ras

DPN ul meu e 23 mai - cu avertizarea ca sigur va veni mai devreme, cu antecedentele mele de la Maria ! sorry1

Ariel , sa stii ca arati tare bine in fotografii. Vad o burtica tare frumoasa - nu kilograme in plus !
Fluturas
Scris: Tuesday, January 27, 2009 7:09 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Maria & mami wrote:

Sa nu uit, eu sunt pro burtiera . Cu Maria nu am purtat ca nu am avut si am regretat ! Acum voi purta cu siguranta . O sa va postez foto sa vedeti si ce anume .

chiar sunt curioasa,sa stii.o sa astept cu mare nerabdare pozele
kali
Scris: Tuesday, January 27, 2009 7:23 PM
Nivel

Daa, am uitat- pro burtiera! Am purtat si la Alexia, si acum.
Fluturas
Scris: Tuesday, January 27, 2009 7:25 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
kali wrote:
Daa, am uitat- pro burtiera! Am purtat si la Alexia, si acum.

si cum e,vezi ceva diferenta,te ajuta?
kali
Scris: Tuesday, January 27, 2009 7:34 PM
Nivel

butterfly wrote:

si cum e,vezi ceva diferenta,te ajuta?

Cred ca ajuta; oricum, nascand prin cezariana, ma simteam mult mai bine cu burtiera. Medicul mi-a zis sa o port 6 saptamani, insa le-am folosit (am avut 2) numai vreo 3 sapt. pentru ca devenisera prea largi si nu mai erau de folos.
mommy
Scris: Tuesday, January 27, 2009 8:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Felicitari gravidutelor si proaspetelor mamici slabute si cu vointa! Eu va citesc halind o napolitana cu ciocolata... angel ... tot 5 kg am in plus fata de cele cu care am plecat in sarcina, basca ca oricum aveam vreo 10 peste greutatea ideala, dar nu ma pot opri din mancat dulce, nu am mai patit asa ceva de ani de zile. Fac eforturi sa nu pun pe mine. Dupa botez scot steperul de la pachet, arunc dulciurile pe geam si ma pun pe treaba!!! bounce
Maria & Mario
Scris: Tuesday, January 27, 2009 8:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Cam asa ceva caut , doar ca am gasit si cu balene ca la corset, numai ca nu le gasesc site-ul acum.

Maria & Mario attached the following image(s):
figleaves.jpgfigleaves 2.jpgfigleaves 3.jpgfigleaves 4.jpg

cristinaflorina
Scris: Tuesday, January 27, 2009 9:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Maria & mami wrote:
Cam asa ceva caut , doar ca am gasit si cu balene ca la corset, numai ca nu le gasesc site-ul acum.

Ce misto sunt vreau si eu daca gasesti sa imi zici si mie
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.