Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Liz, Oana, . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Oana,arati super...ai o burtica superba !Vai ce pofta imi faceti si mie de burtica! Pup dulce Bursucelul si pe surioara lui! Gravidutele mele scumpe,Liz,Leut,Fluturash,Anabella,Lenus,sarcina usoara in continuare si multa sanatate! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| deea3184 wrote:Oana,arati super...ai o burtica superba !Vai ce pofta imi faceti si mie de burtica! Pup dulce Bursucelul si pe surioara lui! Gravidutele mele scumpe, Liz,Leut,Fluturash,Anabella,Lenus,sarcina usoara in continuare si multa sanatate! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Liz, Oana, sunteti doua gravidute foarte frumoase! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| ANABELLA,SARCINA USOARA!Eh,hai ca uite te apropii usor,usor de mine! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi. |
|
| Multumesc Marivic...pai ti-am zis ca la mine copii vor fi nelipsiti!!!!indata te ajung!!nu mai e mare diferenta!! |
|
| ANABELLA! |
|
| eu cred ca totusi la semnatura ar trebui sa pui tiker cu toti mamii trebuie sa fi mandra de comorile tale!!! pui pe 2 randuri cate doua tikere si gata mamii... |
|
| o sa incerc anabella |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Criss252tina , Liz, Teea, Kali, Ioana , Sami, Carla, Rody , Shirel , Kiki, Mama lui Rik, S Elena , Simo, Lenus, Madalina, Miru , Fluturas, Roxie , RoxyOxxy , Leut, Alina , Deea, Teosof - va multumim tare , tare mult pentru cuvintele frumoase adresate noua !!!! Ce bine ma simt - ce ridica moralul, nu aveti idee !
Burticute, sarcina usoara in continuare va dorim ! |
|
| Maria & mami wrote:Criss252tina , Liz, Teea, Kali, Ioana , Sami, Carla, Rody , Shirel , Kiki, Mama lui Rik, S Elena , Simo, Lenus, Madalina, Miru , Fluturas, Roxie , RoxyOxxy , Leut, Alina , Deea, Teosof - va multumim tare , tare mult pentru cuvintele frumoase adresate noua !!!! Ce bine ma simt - ce ridica moralul, nu aveti idee ! Burticute, sarcina usoara in continuare va dorim ! |
|
| oana,liz,sunteti superbe amandoua!tinere,frumoase,radiati de fericire si se vede pe voi ca sarcina va incanta.sarcina cat mai usoara,va doreste o mamica cu ,,experienta'' |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Oana esti si mai frumoasa. Mereu am apreciat ca starea de graviditate exploreaza si exploateaza un potential de frumusete, in femeie, care altfel nu se arata Sarcina usoara! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Roxie, Leut, Alina, TeosOf, Marivic, saru'mana pentru cuvintele frumoase! Va pup dulce pe fiecare in parte!
Sarcina usoara la fiecare burtica: Leut, Oana, Fluturas, Lenus, Mely, Anabella, Madalina!
Leutule, Mami de Mariuca, voi cand aveti DPN-ul? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Oana arati minunat! Sarcina usoara. |
|
|