Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laura
Scris: Friday, March 13, 2009 8:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Cute, felicitari pentru culoarea roz! Iti doresc multa sanatate, calm si vei vedea ca va fi bine. coeur floare2 floare3 floare3 floare3
leut
Scris: Friday, March 13, 2009 8:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Lenus, am mai scris pe undeva...e minunata vestea! Burtica roz, ai grija acum si de tine!pupici pupici
M-a durut burta toata ziua, m-am trezit cu o stare naspa si cu groaza ma gandesc...n-o sa dorm iar. Maine astept sa-mi spuna doctorul ca mai am ore nu zile...nu mai pot. La Alex n-am avut dureri si contractii, ce bine-a fost! Acum mi-e din ce in ce mai greu!
Aaaaaaaa, era sa uit...Ariel, bine-ai revenit si sa fiti sanatosi! Asteptam impresii si foto multe!hearts hearts hearts
Anelise
Scris: Friday, March 13, 2009 8:24 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Leutule, mai rezista foarte putin, ca se apropie momentul! bounce bounce Abia astept sa ne dai maine de stire. computerlove Te pup dulce si nastere usoara iti doresc, iubita! pupici pupici angel
Maria & Mario
Scris: Friday, March 13, 2009 8:46 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Lenuuuus, Felicitari !!!!!!! Ce ma bucur ! Acusica vine Cretulina ! Sa profiti din plin de decizia doamnei doctor ! O sa ai liniste , o sa primesti tot ce ai nevoie pentru bebelina si pentru tine ! Trebuie sa te pui pe picioare ! E pretentioasa Cretulina ! Si merita tot ce e mai bun , asa ca mami, mobilizarea ! hainoroc Ce ma bucur ! Inca o pereche pe forum , fetita - baietel ! yes yes yes sarcina usoara in continuare iti dorim ! dance computerlove hainoroc computerlove majoreta computerlove

Leuto, putintica rabdare mami, ca placintica e inca la dospit ! Creste ! Stiu cum e cu noptile nedormite , cu durerile de spate , de abdomen, de greutatea in miscare , de starea de neliniste , insa trebuie sa il lasi pe Mateias sa isi aleaga singur momentul sosirii ! Noi iti dorim multa sanatate si .... asteptam vestea cea mare ! A mai ramas atat de putin ! computerlove dance computerlove hainoroc computerlove yes computerlove
Laura
Scris: Friday, March 13, 2009 9:33 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Ariel, bine ai revenit, mami. computerlove angel coeur Refacere cat mai usoara si mai rapida.hearts majoreta Numai bine si multi pupicuti. pupici pupici pupici
Leut, raul va trece, binele va veni si va domni peste familia voastra, ca deh, cine o sa fie familie frumoasa cu 2 copilasi la fel de frumosi si sanatosi. angel iloveyou coeur hearts floare2 Fii optimista si...mai rezista, un piculet! Mult a fost, putin mai este...Curaj! flowers majoreta majoreta majoreta
Anca
Scris: Friday, March 13, 2009 10:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Cute, tin si eu sa te felicit pentru fetita! Si eu imi doresc in taina tot burtica roz...
Leut iti doresc din suflet copilut cuminte, care sa te lase sa te odihnesti atat cat ai nevoie, ca prea multe tragi de pe acum!
Fluturas, ce ti-e si cu sarcinile astea, nu sunt totdeauna la fel. Imi pare rau ca te simti asa.
Laura, nu stiam ca aspiri si tu la bebe 2. Va doresc implinire!

Eu sunt ok, uneori cu dureri vagi de burta, probabil de la stres, imi propun in fiecare zi sa nu-l mai iau pe Andi in brate, dar, ca un facut, tot timpul trebuie sa il catar pe undeva. Marti am programare la eco, cu analizele la interpretat si sper numai la vesti bune, sa pot si eu sa ma bucur pe deplin si meritat, dupa atata asteptare.
Fluturas
Scris: Friday, March 13, 2009 10:49 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
cute_baby_of_mine wrote:

Pentru ca tu esti graviduta. Acelasi lucru ma intreb si eu vizavi de starile de slabiciune... Unde mai pui ca iar am greturi...

din pacate asta nu pot intelege de multe ori.totdeauna ma laudam ca eu duc sarcinile foarte usor,dar se pare ca sarcina asta a treia m-a facut sa ma conving ca nu sunt chiar asa de tare
si felicitari pentru burtica roz.e minunat sa ai pereche,aveti tot dreptul sa fiti fericiti.sper sa treci si tu cat mai repede peste starile astea,iar zilele la spital sa iti faca numai bine

ariel,bine ai revenit si te asteptam cu poze si impresii

leut,mai e putin...inca putina rabdare
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, March 14, 2009 7:42 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Fluturas, si eu daca stiam ca e asa.... sincer ma mai gandeam! Speram sa fie mult mai usor, sa ma simt bine, dar nici nu mai stiu de cand nu am avut o zi in care sa ma simt bine!!!! Nici nu mai stiu cum e! Acum, starea mea s-a modificat putin la aflarea vestii ca e fetita. Astept din clipa in clipa sa miste si sa o simt, ca si cum asta mi-ar schimba si mie starea. Imi pun tot felul de "tinte" dintr-astea, ca sa trec mai usor de fiecare zi! E tare greu, dar si cand se va termina...
Anca, ma repet. Si eu am dureri de burtica, asa ca stai cat mai linistita, nu mai ridica greutati si ia No-spa. Iti doresc din tot sufletul sa fie Roz si la tine!!!!!
Leutule, nu claca tocmai acum! Mai ai cateva zile bune si il vei tine pe Matei in brate! Hai, mobilizarea!!!!!!!!!pupici pupici pupici
Oana, Liz, pupici pupici pupici pupici pupici !
Anelise
Scris: Saturday, March 14, 2009 8:31 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Tuturor burticilor sarcina usoara si bebici sanatosi! pupici pupici gravida
Leut, Dora, Oana, Cute, Fluturas, Anabella, Anca, Mely, va pup dulce pe fiecare in parte! floare2 floare2 floare2
Anca, sper sa reusesti sa te relaxezi dupa vizita la medic si mai sper ca si burtica ta sa fie tot ROZ! gravida flowers

img
kali
Scris: Saturday, March 14, 2009 8:38 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Lenus, ce ma bucur pentru burtica roz! Sa fiti sanatoase amandoua!computerlove
Ana
Scris: Saturday, March 14, 2009 9:54 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Cute ma bucur pentru tine sper sa fie si a mea roz.....cu toate ca mai mlt k sigur e baietel!!!
dar ma bucur si asha!!!
sanatate gravidutzelor!!computerlove computerlove computerlove computerlove
Kiki
Scris: Saturday, March 14, 2009 10:55 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Lenus, ma bucur tare mult ca vei avea si o fetita pe langa Tudorel cel frumusel! hearts

Leut, cred ca Mateias se grabeste! Odihneste-te cat poti. pupici

Ariel, bine ai revenit! felicitari pentru bebelus! pupici

Sarcini usoare burticilor! hearts hearts hearts hearts
bulinutza
Scris: Saturday, March 14, 2009 11:18 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Lenussssssss..........

Oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!

yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes

dance dance dance dance dance dance dance

yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes

Bucuria mea e imensa, la aflarea vestii ca ai burtica roz!!!!!!! Imi dau seama ce fericita trebuie sa fii tu...iti doresc sarcina usoara, si ganduri frumoase pt fetitza ta!!!!

Ma bucur enoooooorm!!! Sincer!!!!

Te puuuuuuuuuuuuuuuuuup!!!!!!!!!!!!!!!!
FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Deziree
Scris: Saturday, March 14, 2009 1:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
Pupam si noi burticile si le uram sarcina usoara in continuare.

Cute felicitari pentru piticoata mica.computerlove
Lilly of the valley
Scris: Saturday, March 14, 2009 1:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Ce fericita trebuie sa fii Lenus! Pereche! Waw!yes yes yes yes pupici pupici pupici
Ma bucur pt. tine!

Sanatate si sarcini usoare burticoaselor!angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.