Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Friday, March 13, 2009 2:23 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
multumesc mult de raspuns fetelor.pliculetul asta este si aici.nu stiu exact cum se numeste dar stiu ca le-am dat la copii.la mine nu ar fi problema ca lichid beau,chiar mult am baut astazi.de mancat reusesc ceva putin si fortat.ma gandeam doar ca de ce numai mie mi-e asa rau??

anabella
,ma bucur ca sunteti bine.
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, March 13, 2009 2:27 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
butterfly wrote:
multumesc mult de raspuns fetelor.pliculetul asta este si aici.nu stiu exact cum se numeste dar stiu ca le-am dat la copii.la mine nu ar fi problema ca lichid beau,chiar mult am baut astazi.de mancat reusesc ceva putin si fortat.ma gandeam doar ca de ce numai mie mi-e asa rau??

anabella
,ma bucur ca sunteti bine.

Pentru ca tu esti graviduta. Acelasi lucru ma intreb si eu vizavi de starile de slabiciune... Unde mai pui ca iar am greturi...
Revin si eu diseara cu impresii. Acum fug!pupici pupici pupici
Anelise
Scris: Friday, March 13, 2009 2:30 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
cute_baby_of_mine wrote:

Pentru ca tu esti graviduta.

Exact asta vroiam sa zic si eu. angel pupici

Lenus, asteptam. topai topai topai
leut
Scris: Friday, March 13, 2009 3:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Fluturica, ai grija ! pupici

Hai, Lenus...de-abia astept seara sa ne spui! Maine dimineata plec si eu la consult.sic dance
kali
Scris: Friday, March 13, 2009 3:30 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Lenus, sunteti tare frumosi! Iar burtica... o minunatie!
Astept vesti despre cretulina.

Leut, acusi-acusi vine iepurasul! La voi mai devreme, ca ati fost cuminti!

Fluturas, multa sanatate! Imi pare rau ca nu sunteti bine...

Pup burticile!

ariel_baby
Scris: Friday, March 13, 2009 4:39 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/19/2009
Buna tuturor, m-am intors acasa cu Luca, un baietel de 3,500g si scor apgar 10.Pot doar sa va zic ca nu imi mai doresc cezariana, primele doua zile au fost ingrozitoare,acum sunt mult mai bine.Puiul meu e un papacios, si nu se satura cu lapticul de la titi, asa ca ii mai dau si formula.Deja avem colicei, care ne da batai de cap, dar am luat gripe, si bebe doarme acum linistit.Va pup pe toate si multumesc pt incurajari.Mai intru sa postez pozeyes
Anelise
Scris: Friday, March 13, 2009 5:08 PM
Nivel

yes Ariel, bine ati revenit acasa! pupici angel Si ma bucur ca sunteti sanatosi amandoi! Sa creasca baietelul mare, mare, sanatos, vesel si fericit! pupici pupici pupici computerlove
kali
Scris: Friday, March 13, 2009 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Ariel, recuperare usoara!
Neplacerile cezarienei se uita usor; cum s-ar putea altfel cu minunea in brate?
Imi pare rau ca nu ai laptic destul; pune bebe la san cat mai des, sa stimulezi lactatia. Asta e singurul secret al mamelor care alapteaza: perseverenta si dorinta de a alapta.
Asteptam foto cu puiul mic.
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, March 13, 2009 6:53 PM
Nivel

Ariel, felicitari! Asteptam foto cu puiutul tau!!!!!pupici pupici pupici

Eu... am burtica ROZ!!!!!!!!! As vrea sa ma pot bucura, dar mi-e foarte greu. De maine am internare 5 zile in spital, in regim ambulatoriu, pentru ca ma simt ingrozitor de slabita. Mie imi vine sa lesin si cand stau pe scaun. Asa ca s-a hotarat doctorita mea sa ma treaca pe perfuzii, ca nu e de joaca! Dincolo de asta, am fetita!
katy_lumika
Scris: Friday, March 13, 2009 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Lenus, bucura-te, fii vesela si optimista, vor trece toate. Sper sa te simti mai bine dupa internare si sa capeti forte noi. Abia astept sa-ti vad bubulina. Ce frumos...baietel si fetitacoeur computerlove
Mela
Scris: Friday, March 13, 2009 7:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Cute pupici ,sanatate multa iti doresc,sa duci cu bine sarcina,bebelina coeur sa creasca frumos acolo in burtica gravida
TeosOf
Scris: Friday, March 13, 2009 7:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Multa sanatate Cute si, cum am mai scris, ma bucur ca esti burtica roz!hearts
Anelise
Scris: Friday, March 13, 2009 7:31 PM
Nivel

Lenuuuussss! yes Ce bineeeee! dance dance yes Bebelinaaaaaa! img coeur

Vai, ce tare ma bucur pentru voi! Cred ca sotul tau este super incantat! angel Ce frumos e sa ai pereche. Uite o veste cu adevarat minunata pentru seara aceasta. pupici pupici pupici iloveyou

Te pup, draga mea, si imi pare tare rau ca mai trebuie sa stai si in spital, dar trebuie sa te faci bine. angel Multa sanatate si ... fetitaaaaaa!!! hearts pupici pupici
Andreea&Ariana
Scris: Friday, March 13, 2009 7:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Felicitari,Lenus yes yes !
Lasa mami,cateva perfuzii,te vor pune pe picioare....e bine ca esti internata ambulatoriu,si ca nu stai acolo 24 h din 24,asa ti-ar fi fost mai greu!
Sanatate multa!pupici pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, March 13, 2009 7:58 PM
Nivel

Deea, am cerut in mod explicit sa fie in ambulatoriu, sub supravegherea doctoritei mele ginecolog, nu la urgente.
Liz, TeosOf, Sami, Katy, va multumesc mult pentru ca sunteti atat de aproape de noi. Ovidiu e in culmea fericirii, iar Tudor spune la toata lumea ca el are "fratior"! Mai avem timp cateva luni sa-l convingem ca e fratioara!ras sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.