Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| multumesc mult de raspuns fetelor.pliculetul asta este si aici.nu stiu exact cum se numeste dar stiu ca le-am dat la copii.la mine nu ar fi problema ca lichid beau,chiar mult am baut astazi.de mancat reusesc ceva putin si fortat.ma gandeam doar ca de ce numai mie mi-e asa rau??
anabella,ma bucur ca sunteti bine. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| butterfly wrote:multumesc mult de raspuns fetelor.pliculetul asta este si aici.nu stiu exact cum se numeste dar stiu ca le-am dat la copii.la mine nu ar fi problema ca lichid beau,chiar mult am baut astazi.de mancat reusesc ceva putin si fortat.ma gandeam doar ca de ce numai mie mi-e asa rau??
anabella,ma bucur ca sunteti bine.
Pentru ca tu esti graviduta. Acelasi lucru ma intreb si eu vizavi de starile de slabiciune... Unde mai pui ca iar am greturi... Revin si eu diseara cu impresii. Acum fug! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| cute_baby_of_mine wrote: Pentru ca tu esti graviduta.
Exact asta vroiam sa zic si eu.
Lenus, asteptam. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Fluturica, ai grija !
Hai, Lenus...de-abia astept seara sa ne spui! Maine dimineata plec si eu la consult.  |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Lenus, sunteti tare frumosi! Iar burtica... o minunatie! Astept vesti despre cretulina.
Leut, acusi-acusi vine iepurasul! La voi mai devreme, ca ati fost cuminti!
Fluturas, multa sanatate! Imi pare rau ca nu sunteti bine...
Pup burticile!
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| Buna tuturor, m-am intors acasa cu Luca, un baietel de 3,500g si scor apgar 10.Pot doar sa va zic ca nu imi mai doresc cezariana, primele doua zile au fost ingrozitoare,acum sunt mult mai bine.Puiul meu e un papacios, si nu se satura cu lapticul de la titi, asa ca ii mai dau si formula.Deja avem colicei, care ne da batai de cap, dar am luat gripe, si bebe doarme acum linistit.Va pup pe toate si multumesc pt incurajari.Mai intru sa postez poze |
|

| Ariel, bine ati revenit acasa! Si ma bucur ca sunteti sanatosi amandoi! Sa creasca baietelul mare, mare, sanatos, vesel si fericit! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ariel, recuperare usoara! Neplacerile cezarienei se uita usor; cum s-ar putea altfel cu minunea in brate? Imi pare rau ca nu ai laptic destul; pune bebe la san cat mai des, sa stimulezi lactatia. Asta e singurul secret al mamelor care alapteaza: perseverenta si dorinta de a alapta. Asteptam foto cu puiul mic. |
|

| Ariel, felicitari! Asteptam foto cu puiutul tau!!!!!
Eu... am burtica ROZ!!!!!!!!! As vrea sa ma pot bucura, dar mi-e foarte greu. De maine am internare 5 zile in spital, in regim ambulatoriu, pentru ca ma simt ingrozitor de slabita. Mie imi vine sa lesin si cand stau pe scaun. Asa ca s-a hotarat doctorita mea sa ma treaca pe perfuzii, ca nu e de joaca! Dincolo de asta, am fetita! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Lenus, bucura-te, fii vesela si optimista, vor trece toate. Sper sa te simti mai bine dupa internare si sa capeti forte noi. Abia astept sa-ti vad bubulina. Ce frumos...baietel si fetita |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Cute ,sanatate multa iti doresc,sa duci cu bine sarcina,bebelina sa creasca frumos acolo in burtica |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Multa sanatate Cute si, cum am mai scris, ma bucur ca esti burtica roz! |
|

| Lenuuuussss! Ce bineeeee! Bebelinaaaaaa!
Vai, ce tare ma bucur pentru voi! Cred ca sotul tau este super incantat! Ce frumos e sa ai pereche. Uite o veste cu adevarat minunata pentru seara aceasta.
Te pup, draga mea, si imi pare tare rau ca mai trebuie sa stai si in spital, dar trebuie sa te faci bine. Multa sanatate si ... fetitaaaaaa!!! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Felicitari,Lenus ! Lasa mami,cateva perfuzii,te vor pune pe picioare....e bine ca esti internata ambulatoriu,si ca nu stai acolo 24 h din 24,asa ti-ar fi fost mai greu! Sanatate multa! |
|

| Deea, am cerut in mod explicit sa fie in ambulatoriu, sub supravegherea doctoritei mele ginecolog, nu la urgente. Liz, TeosOf, Sami, Katy, va multumesc mult pentru ca sunteti atat de aproape de noi. Ovidiu e in culmea fericirii, iar Tudor spune la toata lumea ca el are "fratior"! Mai avem timp cateva luni sa-l convingem ca e fratioara! |
|
|