Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Cute esti draguta mami, iar Tudor este o minune de baiat! Stai linistita burtica nu o ai mare deloc! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Cute,tare dulce burtica ta si eu cred ca o sa se vada vineri la eco daca e baietel sau fetita,abia astept sa vii cu vesti
pup toate gravidutele sarcina frumoasa in continuare
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Liz wrote:Mai, Fluturas, da' tu ce mai faci?  Ce mai face burtica? eu fac bine,burtica la fel,crestem incet incet,trecem peste momente bune,peste momente mai putin bune.stam rau cu timpul,ca a venit primavara si petrecem mai mult prin aer liber,prin parcuri,iar serile in familie,dar din umbra va citesc si ma bucur alaturi de voi de vestile bune si ma intristez cand aud vesti rele |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| Cute,esti o frumoasa si tu si Tudor al tau...nu mai vorbesc de burticuta ! Si eu ma duc maine la eco...de-abia astept...sa-mi spuna ca e bebe sanatos si sa-mi confirme daca e burtica roz sau albastra... Dar asta mai putin conteaza...cred eu...important e sa fie bebe sanatos si voios... Pup toate burticile |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fluturas, ma bucur ca sunteti bine toti, si mai ales burtica. Dar sa nu uiti sa ne anunti si pe noi cand afli ce ascunde burticuta ta. Dora, nici la tine nu mai e mult. Dupa Leut ar cam fi randul tau sa-ti tii puiutul in brate. Succes la eco si sper sa fie Roz! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 68
| leut wrote:Multumim frumos si te mai asteptam!
Ei, nu ma las eu asteptata, de cand am descoperit si topicul asta, numai pe aici stau.
Retraiesc alaturi de voi aceste clipe minunate ale sarcinii, mi-aduc aminte cat de usor plangeam din orice (si am ramas cu sensibilitatea asta), de rasfatul de a fi graviduta (voiam diverse la cele mai ciudate ore din noapte ), de nerabdarea care m-a cuprins in ultimele saptamani...
Va imbratisez cu drag si pupicei la toate burticile!

Am incercat sa ajung la Ariel dar eram cu verzatura mea mica si nu m-au lasat, insa maine va ajunge ea acasa si ne povesteste tot de baby Luca |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Ahla, frumos din partea ta sa fi vrut sa te duci. Cred ca-i faceai o surpriza mare...lasa ca vine ea si ne impartaseste emotiile, numai sa ma mai prinda pe mine! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| fetelor de vreo 2-3 zile a dat un virus in karina de vomita si are diaree.problema este ca de aseara m-a luat si pe mine(si pe darius si pe tati) si mi-e tare rau.eu am vomat doar o data.credeti ca ar putea afecta bebele cu ceva??nu mi-ar fi frica,dar chestia e ca doar mie mi-e asa rau,abea stau in picioare
pupici gravidutelor |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Fluturas, suna la medic si intreaba daca ai voie sa iei ceva . Stiu ca sunt niste pliculete pentru enterocolita, care nu permite corpului sa se deshidrateze, sa nu piarda din minerale etc .... vezi daca ai voie sa iei ! Incearca oricum sa te hidratezi fortat si sa mananci cat de cat ! Va dorim sanatate multa ! |
|

| Fluturas, multa sanatate burtico! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Lizuca mea....iata ca am intrat chiar daca m,ai rar nu va uit....sunt bine bebe creste am fost la doktor si surpriza am 13 saptamani...mia zis ca e intre 3 luni 3 luni jumatate...vine mai repede decat ma asteptam..importat e ca sunt bine si eu si el...si dupa cum a vazut cred ca e baietel!!! Cute esti atat de finutza!! va pup si va doresc sanatate!!! EDIT...trebuie sa schimba la ticker!! |
|

| Ce bine Anabella, ca ai mai dat un semn de viata! Ma bucur ca totul e in regula si bebelul e mai voinic decat credeai tu. Deci zici ca tot baietel s-ar parea ca e. Lasa, mami, sanatosi sa fiti cu totii. Te pupacesc, draga mea!
Lenus, sa nu ne uiti. Stau cu sufletul la gura pana intri sa ne zici cum a fost la eco. |
|
| Fluturas,in tara exista Smecta,aici se numeste Enterol,in spania nu stiu denumirea ce o are,dar e un praf la pliculet,se dizolva in apa,cred ca stii despre ce e vorba,chiar acum m-am uitat pe prospect,nu e interzis gravidelor dar trebuie totusi consultat medicul in legatura cu doza ce trebuie luata. iti doresc sanatate tie si copilasilor,aveti grija de voi
Anabella,sarcina usoara in continuare |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sami, Enterol exista si in tara, in afara de Smecta
Multa sanatate burticoaselor! |
|
| Kiki wrote:Sami, Enterol exista si in tara, in afara de Smecta ...
Kiki,multumesc de info eu il prefer in locul pliculetelor de Smecta. |
|
|