Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Ceau fetelor! Cute, esti revelatia zilei! Tocmai ma pregateam sa-ti zic sa ai rabdare ca o trece ea cumva si uite, ca moralul ridicat a dat rezultate. Se pare ca la mine a fost mai grav ca am scapat in 4 zile, si inca mai tusesc din suflet. In rest, am nevoie mare de sustinere. Aduceti tot optimismul, toti pumnii stransi, toate talismanele si rugati-va ptr mine, ca la 16.30 sunt programata la gineco. Am asa un sentiment ca o sa iasa cu discutii cu d-na doctor pe tema febrei... Sunt sigura ca bebe e ok, il simt eu ca e bine, dar sunt curioasa ce abordare are doc fata de ce mi s-a intamplat zilele astea. Oricum, pe seara trec si va pove tot, tot. Mada, multumesc ptr ideea cu sirop de brad, cred ca am nevoie mare de asa ceva, ca Stodalul nu face fata. Sanatate la toti si sa ne auzim sanatosi! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si siropul de ridiche neagra e bun pentru tuse... de asemenea ceai facut din ceapa, nuca (puse cu tot cu coaja la fiert- nuca doar putin sparta)+ miere. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Anca tin pumnii stransi, stransi. Sa vii numai cu vesti dintre cele mai bune de la eco!
Ce mai fac celelalte burtici? Leut, Oana, Fluturas, Mami de Rik? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Anca, asteptam vesti foarte bune!
Lenus, ma bucur ca esti mai bine! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Anca, cu foarte multa placere si sanatate multa tie si la bebel, te asteptam de la dr sa vedem ce-ti spune, sa-ti spuna numai de bine. pupicei |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Kiki wrote:Anca, asteptam vesti foarte bune! Lenus, ma bucur ca esti mai bine!
Kiki, dar tu esti chiar activa pe aici. Vrei sa ne spui ceva? Sau doar te pregatesti??? Te pupam cu mare drag!
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru cuvintele voastre de incurajare! Anca, si eu am ramas cu amigdalele inflamate si cu o stare generala proasta, dar am scapat de febra, ca asta era cel mai important! Hai ca o sa fie bine la amandoua! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Lenus, nu vreau sa spun nimic. doar va citesc si sunt alaturi de voi! |
|

Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| is bine burticutza scumpa ....greturi nu mai sunt de acuma trebuie sa ma duc la medic sa vad sigur cat are bebeul meu....pentru ca eu am ramas fara sa stiu...fara cm.....si nu stiu sigur cat am la tiker am calculat la vreo saptamana cand am facut penultimul si nu eram......va doresc o zi minunatat burticute....si fara greturi!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
|
si eu sunt bine,greturi tot mai putine,ma simt bine.burtica chiar incepe sa se vada.nu am pus inca kg pe mine dar ma simt mareee,crede ca o fi din cauza burticii |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Ceva pozici cu gravidutele forumului? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| Multa sanatate fetelor si voua si bebeilor din burtica!! Am trecut si eu prin asa ceva tot in primul trimestru de sarcina ,ma durea gatul ingrozitor si stare generala proasta dar cu mult ceai cu lamaie si bombonele de supt am trecut cu bine. Va tin pumnii sa va faceti bine! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| As vrea si eu sa postez niste poze dar nu stiu daca o sa-mi iasa. dora27 attached the following image(s):

|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Dora,ce burticica frumoasa ziceai ca e fetita acolo? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Dora |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571