Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, February 11, 2009 8:22 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Fluturas, te asteptam pe baricade! pupici pupici angel
Ariel, asa frumoasa e burtica ta! love love Si camera, se vede ca ai pus foarte mult suflet. newclap Te pup! pupici Sarcina usoara atat cat mai e! majoreta Pana la urma se pare ca vei fi prima care-si va tine puiutul in brate! coeur hearts
Lenus, Anca, multa, multa sanatate va doresc si eu! pupici pupici computerlove
Lenus nu te panica si nu mai plange, mami, ca stii ca nu e bine. Stai linistita si va fi totul in regula cu bebe mic. coeur Stiu ca au mai fost gravidute racite si bebelasii nu au patit nimic. Si eu sa stii ca beau aproape zilnic ceaiuri cu lamaie preventiv. Eu sper ca intre timp ti-a mai scazut febra si ti-a mai venit inima la loc. angel Si mai spunea Leut de niste ceaiuri. Ceai pentru raceala si gripa. Si mie mi s-a recomandat odata si este bun intr-adevar. Hai, fruntea sus si curaj. computerlove Te pup dulce, dulce! pupici pupici angel coeur Acum un an am avut o raceala foarte urata cu 39,5 febra. Paracetamolul a facut minuni atunci, acel ceai de mai sus si tot felul de impachetari ca aveam frisoane.
Ely
Scris: Wednesday, February 11, 2009 9:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Cute ,Anca multa sanatate sa va faceti bine cat mai repede.Cute daca ai mai mult de o zi facand febra si eu zic sa mergi la spital.O sa fie bine ai sa vezi .pupici pupici
Rody
Scris: Wednesday, February 11, 2009 9:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Sanatate multa gravidutelorpupici pupici pupici pupici
ninetem
Scris: Wednesday, February 11, 2009 9:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
Lenus, la voi exista farmacie homeopata?Eu folosesc pentru febra un coktail din mai multe granule si e miraculos in febra! Si il poti folosi si in timpul sarcinii!
Laura
Scris: Wednesday, February 11, 2009 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Lenus, Anca, va doresc din suflet numai bine si multa sanatate! angel pupici hearts Sunt foarte sigura ca va fi bine, nu va panicati, nu plangeti!. coeur Va trimit la amandoua cate o doza mare de optimism! computerlove computerlove computerlove pupici pupici pupici
evita
Scris: Wednesday, February 11, 2009 10:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Cute curaj, mami! Ai sa vezi ca bebe o sa fie bine. Am fost si eu racita cand eram insarcinata si mi-a trecut cu Oscilo, siropel Stodal, frectii cu spirt si o fiertura de 2 mere, 3 nuci intr-un litru de apa si ceai de busuioc. Astept vesti bune de la voi!pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, February 12, 2009 7:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Eu am scapat! Cu paracetamol, impachetari si sosete cu otet. Voi suna azi iar medicul de familie sa-i spun exact ce febra am avut, cat a tinut, si sper sa fie ok.
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine! Chiar ma panicasem si m-am chinuit tare mult sa nu plang, ca sa nu creasca temperatura. Acum se pare ca am inviat. Preventiv voi sta in patut cu ceai si lamaie!pupici pupici pupici pupici
shirel
Scris: Thursday, February 12, 2009 7:52 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
cute_baby_of_mine wrote:
Eu am scapat! Cu paracetamol, impachetari si sosete cu otet. Voi suna azi iar medicul de familie sa-i spun exact ce febra am avut, cat a tinut, si sper sa fie ok.
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine! Chiar ma panicasem si m-am chinuit tare mult sa nu plang, ca sa nu creasca temperatura. Acum se pare ca am inviat. Preventiv voi sta in patut cu ceai si lamaie!pupici pupici pupici pupici

Ce ti-am zis eu mami cateodata trebuie numai sa ne linistim si totul ni se pare deja mai usor si fara complicatii.Sa nu te mai aud ca te gandesti ca pierzi sarcina ca acusi vin sa-ti dau bataus bataus
stii cava macar sa ai de ce plange.
Un pupic de buna dimineatza la burtica!computerlove computerlove pupici pupici
Alina
Scris: Thursday, February 12, 2009 8:45 AM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Sanatate multa si sa auzim numai de bine. angel angel
petro
Scris: Thursday, February 12, 2009 9:01 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Bine ca a trecut, cute! Am vrut sa iti spun aseara ca nu e febra chiar asa de mare incat sa te panichezi, dar am tacut sa nu te superi! Multa sanatate iti doresc! pupici
Anelise
Scris: Thursday, February 12, 2009 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
Lenus, astea da vesti de dimineata. dance Nici nu stii cat de tare ma bucur pentru tine ca e mult mai bine. yes Aseara m-am bagat la somn cu gandul la tine. coeur Ai grija de acum incolo si pupici la burtica scumpa! pupici pupici angel Si eu am fost racita mai pe la inceput, dar stiu ca a fost o forma foarte usoara.
Multa, multa sanatate! computerlove hearts
Anca tu cum te mai simti? uff Sper sa vii si tu cu vesti bune. pupici pupici angel
ariel_baby
Scris: Thursday, February 12, 2009 9:06 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/19/2009
Am avut si eu febra, nu stiu cat dar ardeam destul de tare.Nu stiu cum s-a intamplat, ca m-am simtit molesita, m-am asezat in pat, mentionez ca nu aveam nimic inainte de asta, iubi meu vb la telefon, si in 2 min, pana a terminat el de vb eu incepusem sa am frisoane si sa ard ingrozitor ca m-am speriat.A urmat frectie cu otet, nici nu puteam sa respirbanghead, si ceai cu lamaie.Dimineata pe la 3-4 mi s-a facut foame, si am iesit amandoi la magazin, m-am simtit mai bine de la aerul curat.A doua zi am tusit putin, putin calda(nu febra), si apoi nu am mai avut nimic.Sper ca nu l-a afectat pe bebe, ca am uitat sa ii spun doctoritei mele aceasta intamplare!
Cris-DL
Scris: Thursday, February 12, 2009 9:06 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Pupam burtica roz si creatza ras, sa nu mai fie supi ! Lenus, computerlove
Cris-DL
Scris: Thursday, February 12, 2009 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
ariel_baby wrote:
Am avut si eu febra, nu stiu cat dar ardeam destul de tare.....

Sper ca nu l-a afectat pe bebe, ca am uitat sa ii spun doctoritei mele aceasta intamplare!

Ariel, esti aproape de finish, in ultimul trimestru de sarcina... bebele tau este deja format, nu-l mai afecteaza; nu se mai pot produce malformatii.
Mada&Alexia
Scris: Thursday, February 12, 2009 10:05 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Cute, ma bucur mult ca ai reusit sa scapi de febra sper sa fie bine in continuare si bebe nu a patit nimic,stai linistita si eu am fost racita acum cateva saptamani si la echo bebe a fost foarte bine. fruntea sus si fii optimista bebe este bine. daca mai tusesti sau te doare gatul poti sa iei sirop de muguri de brad (la mine a avut efect) va pup si SANATATE MULTA.
Si vroiam sa va mai spun este o emisiune la prima tv dimineta la 8.35 'prima zi' se numeste daca vreti sa va uitati mie mi se pare foarte interesanta cu bebei bineinteles
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.