Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fluturas, te asteptam pe baricade! Ariel, asa frumoasa e burtica ta! Si camera, se vede ca ai pus foarte mult suflet. Te pup! Sarcina usoara atat cat mai e! Pana la urma se pare ca vei fi prima care-si va tine puiutul in brate! Lenus, Anca, multa, multa sanatate va doresc si eu! Lenus nu te panica si nu mai plange, mami, ca stii ca nu e bine. Stai linistita si va fi totul in regula cu bebe mic. Stiu ca au mai fost gravidute racite si bebelasii nu au patit nimic. Si eu sa stii ca beau aproape zilnic ceaiuri cu lamaie preventiv. Eu sper ca intre timp ti-a mai scazut febra si ti-a mai venit inima la loc. Si mai spunea Leut de niste ceaiuri. Ceai pentru raceala si gripa. Si mie mi s-a recomandat odata si este bun intr-adevar. Hai, fruntea sus si curaj. Te pup dulce, dulce! Acum un an am avut o raceala foarte urata cu 39,5 febra. Paracetamolul a facut minuni atunci, acel ceai de mai sus si tot felul de impachetari ca aveam frisoane. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Cute ,Anca multa sanatate sa va faceti bine cat mai repede.Cute daca ai mai mult de o zi facand febra si eu zic sa mergi la spital.O sa fie bine ai sa vezi . |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Sanatate multa gravidutelor |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Lenus, la voi exista farmacie homeopata?Eu folosesc pentru febra un coktail din mai multe granule si e miraculos in febra! Si il poti folosi si in timpul sarcinii! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Lenus, Anca, va doresc din suflet numai bine si multa sanatate! Sunt foarte sigura ca va fi bine, nu va panicati, nu plangeti!. Va trimit la amandoua cate o doza mare de optimism! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Cute curaj, mami! Ai sa vezi ca bebe o sa fie bine. Am fost si eu racita cand eram insarcinata si mi-a trecut cu Oscilo, siropel Stodal, frectii cu spirt si o fiertura de 2 mere, 3 nuci intr-un litru de apa si ceai de busuioc. Astept vesti bune de la voi! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu am scapat! Cu paracetamol, impachetari si sosete cu otet. Voi suna azi iar medicul de familie sa-i spun exact ce febra am avut, cat a tinut, si sper sa fie ok. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine! Chiar ma panicasem si m-am chinuit tare mult sa nu plang, ca sa nu creasca temperatura. Acum se pare ca am inviat. Preventiv voi sta in patut cu ceai si lamaie! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Ce ti-am zis eu mami cateodata trebuie numai sa ne linistim si totul ni se pare deja mai usor si fara complicatii.Sa nu te mai aud ca te gandesti ca pierzi sarcina ca acusi vin sa-ti dau stii cava macar sa ai de ce plange. Un pupic de buna dimineatza la burtica! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sanatate multa si sa auzim numai de bine. |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Bine ca a trecut, cute! Am vrut sa iti spun aseara ca nu e febra chiar asa de mare incat sa te panichezi, dar am tacut sa nu te superi! Multa sanatate iti doresc! |
|
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Lenus, astea da vesti de dimineata. Nici nu stii cat de tare ma bucur pentru tine ca e mult mai bine. Aseara m-am bagat la somn cu gandul la tine. Ai grija de acum incolo si pupici la burtica scumpa! Si eu am fost racita mai pe la inceput, dar stiu ca a fost o forma foarte usoara. Multa, multa sanatate! Anca tu cum te mai simti? Sper sa vii si tu cu vesti bune. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| Am avut si eu febra, nu stiu cat dar ardeam destul de tare.Nu stiu cum s-a intamplat, ca m-am simtit molesita, m-am asezat in pat, mentionez ca nu aveam nimic inainte de asta, iubi meu vb la telefon, si in 2 min, pana a terminat el de vb eu incepusem sa am frisoane si sa ard ingrozitor ca m-am speriat.A urmat frectie cu otet, nici nu puteam sa respir, si ceai cu lamaie.Dimineata pe la 3-4 mi s-a facut foame, si am iesit amandoi la magazin, m-am simtit mai bine de la aerul curat.A doua zi am tusit putin, putin calda(nu febra), si apoi nu am mai avut nimic.Sper ca nu l-a afectat pe bebe, ca am uitat sa ii spun doctoritei mele aceasta intamplare! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Pupam burtica roz si creatza , sa nu mai fie supi ! Lenus, |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| ariel_baby wrote:Am avut si eu febra, nu stiu cat dar ardeam destul de tare.....
Sper ca nu l-a afectat pe bebe, ca am uitat sa ii spun doctoritei mele aceasta intamplare!
Ariel, esti aproape de finish, in ultimul trimestru de sarcina... bebele tau este deja format, nu-l mai afecteaza; nu se mai pot produce malformatii. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Cute, ma bucur mult ca ai reusit sa scapi de febra sper sa fie bine in continuare si bebe nu a patit nimic,stai linistita si eu am fost racita acum cateva saptamani si la echo bebe a fost foarte bine. fruntea sus si fii optimista bebe este bine. daca mai tusesti sau te doare gatul poti sa iei sirop de muguri de brad (la mine a avut efect) va pup si SANATATE MULTA. Si vroiam sa va mai spun este o emisiune la prima tv dimineta la 8.35 'prima zi' se numeste daca vreti sa va uitati mie mi se pare foarte interesanta cu bebei bineinteles |
|
|