Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ninetem, si pe mine m-a durut piciorul cat am fost insarcinata cu Dav. Nu stiu acum daca e coincidenta... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Pe mine nu m-a durut nimic cat am fost insarcinata! Si am avut greturi pana in luna a cincea. Si a iesit baiat, cu toate ca toata lumea zicea ca voi avea fata! |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Petro, eu nu am zis ca e obligatoriu la baieti sa te doara, am zis doar ca nu am auzit decat mamici de baieti cu astfel de dureri. Ca pe mine m-a durut la ambele sarcini am pus-o si pe seama lombosciaticii pe care o posed. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ely, Ninetem, Teea, multumim! Pup si eu toate burticutele mai mari si mai mici. Sarcina usoara la fiecare in parte si bebei frumosi si sanatosi! Azi ma duc la medicul de familie si sper sa fie totul in regula. Ma tot gandesc sa nu am vreo infectie urinara in urma analizelor, desi urocultura apare sterila, si am inteles ca asta inseamna ca nu e. Vad mai incolo ce si cum. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| Buna burticute si mamicute Am facut poze azi si m-am gandit sa va arat burtica mea la 35 sapt, se cunoaste dupa forma burticii in ce pozitie e bebe.Aaaaa, si cateva poze cu peretii din camera bebe ariel_baby attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| ariel_baby wrote:Buna burticute si mamicute  Am facut poze azi si m-am gandit sa va arat burtica mea la 35 sapt, se cunoaste dupa forma burticii in ce pozitie e bebe.Aaaaa, si cateva poze cu peretii din camera bebe
Pai si pozele? |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Ariel, pupam burtica! Imi place cum ai pictat! O sa-i placa si lui bebe sigur. |
|

| Gata, am reusit, a durat putin, altfel nu stiu sa le pun decat sa le atasez la un mesaj |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| frumos ariel felicitari!!!!! |
|

| Eu asa am impresia, ca se vede ca e in pozitie transversala, deci nu s-a intors, ca simt miscari doar in dreptul buricului stanga, dreapta, si cateva miscari mai 'timide' jos Acum se impinge in burtica, parca vrea sa iasa prin ea, probabil s-a imbatat de la berea fara alcool pe care o beau |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Ariel, pupici la burtica, a iesit foarte frumos camera bebelului cred ca o sa-i placa. pupici la burticute la toate mamicutele |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ariel felicitari sincere pentru decorarea camerei eu zic ca a iesit foarte bine mai ales ca se vede ca este facuta cu multa dragoste. De burtica ce sa mai zic este minunata. Sarcina usoara in continuare nu iti mai face griji pentru pozitia in care este bebe ca o sa fie bine o sa vezi 
Se mai vad si alte burtici la orizont...........??? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu sunt foarte trista... Am luat o gripa ce isi face de cap cu mine si am febra 38. Am sunat doctorul ginecolog si am intrebat ce sa fac. Si m-a trimis fie la doctorul de familie, fie la Contagioase, in spital. Doctorul de familie, sunat si el, spune ca sa ma duc la contagioase, pentru ca febra e foarte periculoasa in primul trimestru de sarcina si e posibil sa fie afectat bebe si... mi-a spus ca cei de acolo vor sti ce sa faca, ea nu imi spune mai multe, dar nici nu pot sa imi doresc un copil cu orice pret... Toata lumea mi-e intoarsa! Vreau remedii naturiste pentru scaderea febrei. Intre timp am luat un No-spa ca sa inceteze contractiile cauzate de plans si un paracetamol. Altceva? Ce as putea sa mai fac? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| teea09 wrote:Va pup dulce burticutelor sarcini usoare in continuare Mai stie cineva ceva de Fluturas???
teea,pupici,asa cum spunea sami,ne-am mutat si abea maine vin astia sa ne bage internetul.pana atunci mai prind ceva cu wireles-ul,dar doar dupa-masa.am scris ieri un mesaj,si pe cand sa il trimit mi s-a deconectat internetul.merge rau asa,dar de maine revenim in forta
eu ma simt destul de bine,mai am uneori stari de rau,dar e mult mai bine ca inainte.luni am fost la eco,mi-am vazut bebelasul.parca nici atunci pe masa nu imi venea sa cred ca sunt insarcinata.totul e bine,bebe creste si burtica incet incet incepe sa se vada.duminica noapte,deci chiar inainte sa merg la eco,am visat ca am nascut o fetita.nu aveam numele pregatit,si abea a doua zi am zis ca se va numi karen,ca seamana cu karina.in 4 aprilie merg iar la eco si atunci sper ca vom afla daca e fetita sau baiat.abea apuc |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Cute, daca ai stii cat de rau imi pare sa citesc asta! Sufar impreuna cu tine si te tin de mana virtual, sunt in aceeasi stare, din pacate. Bucuria celor 2 liniute nu a tinut decat doua zile, ptr ca am avut un coleg ce a venit la servici si a gemut efectiv cu capul pe birou. Si eu naiva, speram ca nu o sa ma afecteze. De unde? Dupa doua zile am facut si eu tuse, febra, frisoane, dureri in tot corpul, nas infundat, stare generala super proasta. Am fost la medicul de familie, care a sunat ginecologul si mi-au "recomandat" sa tin febra sub 38 cu 5. Au exclus antibioticul daca tine febra cu mine, mi-a dat paracetamol, unul la 8 ore, care m-a ajutat foarte mult, sirop de tuse Mucosin cu miere, care mi-a agitat tusea si mai si, apoi am trecut la Stodal, acelasi efect, tusesc de nu mai pot. In prima noapte a crescut febra la 38 cu 6, dupa paracetamolul de rigoare a scazut, apoi a mai tintit pe la 38. Atat cu febra. A mai zis doc sa beau ceai de tei ca ma omoara tusea, nu pot nici sa dorm de ea. Incontinuu repeta doc la consult, de ce 7-8 saptamani, ca nu are ce sa imi dea? Sa fi fost sarcina un pic mai mare! Acum, dupa 4 zile de la debut, ma simt mai bine, deja m-am programat la ecograf, dar sunt daramata psihic, mai ales ca ma doare burta si eu nu tin minte sa ma fi durut in prima sarcina de fel. Am luat No-spa, dar.... Cred ca a fost cel mai groaznic episod de viroza din viata mea, si cosmarul inca nu s-a incheiat, de azi e si Andi acasa, cu tratament.
|
|
|