Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| ariel_baby wrote:Buna dimineata, hop si eu.Fetelor, ati patit cumva sa mergeti pe strada si sa va doara piciorul, in partea de sus, la incheieturi, acolo unde se uneste cu burta?sper ca ati inteles cat de cat ce vreau sa zic.Cand ies la plimbare ma apuca dureri asa, din senin, nici nu mai pot sa merg.Aseara am patit-o si nu inteleg de ce, si am mai patit-o de vre-o 3 ori.Mergeam incet, chiar f incet si degeaba!!  incerc sa ma masez,dar degeaba Da, mi s-a intamplat cat am fost insarcinata. Era ceva intre amorteala si durere, cred ca de la vreun nerv ceva care nu statea prea comod din cauza sarcinii. La mine la a doua sarcina cele mai neplacute au fost durerile de spate, nu puteam sa ies nici pana la coltul strazii sa iau o paine. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Fetelor, nici nu pot sa ma dezlipesc de topicul asta. Deja mi-e dor de burtica, de grija pe care o aveam pentru tot, de miscarile puiutei... Am visat aseara ca Elena avea vreo 1an si jumatate si ramasesem gravida. Ma bucuram ca o copila ca pot intra dintr-un CIC in altul. Uf...chiar nu-mi doresc asa ceva. Dar parca...nici nu stiu ce e mai bine. Om vedea peste un an si ceva. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Diana Asa draga imi e pozica ta de la avatar! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| Liz ma bucur ca nu m-ai uitat!! Sa stii ca si eu m-am gandit la tine. Despre printesica sau printulet...cica ar fi fetita... dar sa ajungem pana la capat si vedem sigur.A vazut dr tare greu ce e ca avea cordonul intre picioare si nu voia sa arate nimic,de-aia sunt cam sceptica... Eu ma bucur ptr ce-o da Domnul
Multa sanatate va doresc burticilor si bebei sanatosi si la termen!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2008 Mesaje: 70
| Salutare
Am terminat in sfarsit cu examenele,le-am luat pe toate ,asa ca de-acum incolo pot sta mai mult pe forum...si is muult mai linistita
Ariel_baby, stiu exact la ce te referi....am avut parte de ele din plin in prima sarcina pana acum vad ca am scapat de ele,dar le astept,stiu ca vor reveni
Azi-noapte am avut un cosmar groaznic,am visat ca pierdusem sarcina m-am trezit plangand in hohote..abia mi-am revenit,dar dupa ture bune de plans |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mely, si eu visez urat... Am visat si la prima sarcina; macar acum stiu ca nimic nu se adevereste, desi te trezesti cu un sentiment tare ciudat! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Leutule, frumoase fete am vazut eu! Astept si cavalerul sa se joace cu ai mei . |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mely, Lenus, ma inscriu si eu in club. Si eu visez urat si ma trezesc cu o stare ... Dar toata lumea imi spune ca atunci cand visezi ca plangi, inseamna de fapt fericire, bucurie. Asa sa fie! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Gravidute dragi sarcina usoara in continurae si sa aveti numai vise placute |
|

| Doamne ajuta! |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Ariel, hai sa-ti spun o chestie cu piciorul! Pe sora mea, cand a fost insarcinata cu baiatul a durut-o la fel piciorul si cineva i-a zis ca numai la sarcinile de baieti doare asa piciorul, se aseaza cumva pe un nerv. La prima mea sarcina a inceput sa ma doara piciorul asa cam prin luna a 7-8, dar deja stiam ca e baiat. A doua sarcina a fost total diferita de prima, greturi mai mari, oboseala mai mare, etc, am zis ca sigur e fetita. Prin luna a 3-a ma plimbam cu Teo cand deodata m-a luat durerea de sold, si din clipa aceea am fost sigura ca e tot baiat. Nimeni nu m-a crezut pana nu a confirmat doctorul. Acum, nasa lui Teo, e insarcinata, dar cu o saptamana inainte sa-i zica doctorul ce are a luat-o durerea de sold, si i-am zis ca e baiat, si intradevar asa e. Nu am auzit pe nimeni insarcinata cu fata sa aiba durerile astea. Nu stiu ce e sigur, dar nu te speria, in afara durerii nu e nimic altceva! Pupici si sarcina usoara mai departe!
Sarcina usoara tuturor burticilor!
Liz la burtica roz! |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Va pup dulce burticutelor sarcini usoare in continuare
Mai stie cineva ceva de Fluturas??? |
|

Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| teea09 wrote:Va pup dulce burticutelor sarcini usoare in continuare Mai stie cineva ceva de Fluturas??? Probabil ca da, e ciudat ca se intampla numai la sarcinile cu baietei.Ms mult de explicatie . .Acum fug in patut ca simt niste intepaturi usoare.No-spa si repaos la patut |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Teea,Fluturas si-a schimbat locuinta,o sa intre iar cand va avea net |
|

| ninetem wrote:Ariel, hai sa-ti spun o chestie cu piciorul! Pe sora mea, cand a fost insarcinata cu baiatul a durut-o la fel piciorul si cineva i-a zis ca numai la sarcinile de baieti doare asa piciorul, se aseaza cumva pe un nerv. La prima mea sarcina a inceput sa ma doara piciorul asa cam prin luna a 7-8, dar deja stiam ca e baiat. A doua sarcina a fost total diferita de prima, greturi mai mari, oboseala mai mare, etc, am zis ca sigur e fetita. Prin luna a 3-a ma plimbam cu Teo cand deodata m-a luat durerea de sold, si din clipa aceea am fost sigura ca e tot baiat. Nimeni nu m-a crezut pana nu a confirmat doctorul. Acum, nasa lui Teo, e insarcinata, dar cu o saptamana inainte sa-i zica doctorul ce are a luat-o durerea de sold, si i-am zis ca e baiat, si intradevar asa e. Nu am auzit pe nimeni insarcinata cu fata sa aiba durerile astea. Nu stiu ce e sigur, dar nu te speria, in afara durerii nu e nimic altceva! Pupici si sarcina usoara mai departe! Sarcina usoara tuturor burticilor! Liz  la burtica roz! Awaiii,nu ma speria de pe-acum...eu am certitudinea in inima mea (si SPERANTA) ca acum e fetita . Ieri a inceput sa ma doara iar |
|
|