Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mai, am si eu o intrebare, ca am imbatranit si nu mai stiu de la Tudor... E normal sa ma doara burtica atunci cand stranut? Parca ma taie jos! Doctorita de familie spune ca e normal sa am o stare de disconfort, sa ma doara ovarele, pentru ca se modifica tot, dar tot sunt speriata... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Cute, pe mine nu ma durea burta cand stranutam, un discomfort da, dar parca nu durere. Dar poate depinde si de unde e inserata sarcina. Multa sanatate! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu pateam asa, de ma abtineam sa stranut/tusesc de frica sa nu pierd bb. |
|

| kali wrote:Eu pateam asa, de ma abtineam sa stranut/tusesc de frica sa nu pierd bb. Si eu imi ridic genunchii la piept! M-am mai linistit! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Eu am momente cand stranut si simt ca mi se rup muschi sau altele pe jos la burta, chiar fara sa fiu insarcinata. Si ca sa previn asta ma ghemuiesc atunci cand stranut. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hehe, Lenus, asta e doar inceputul ! Asa sunt si eu ... stranut, ma doare, fac putin efort - gafai si se intareste instantaneu burtica , tresar ca tipa Maria - burta piatra etc etc ..... Sunt MULT mai panicata decat la Maria , simt un discomfort MULT mai evident la orice efort , sunt acum la 6 luni cat eram cu Maria la 8 luni etc etc ! Incerc sa supravietuiesc sarcinii asteia, sincer , pe cand la Maria zburdam pana dimineata ! Tare diferite sarcinile astea doua ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| dora27 wrote:Salut Liz si tuturor gravidutelor!! Nici nu stiu cand a trecut atata amar de vreme,ca eu nu prea am timp sa stau pe net si mai trebuie sa ma si cert cu baiatul meu, si-asa ca am lasat-o balta...rusine sa-mi fie... Liz, ai 19 saptamani...  !!! Leut,tu esti mai mare ai 33 de saptamani...  !! Ce-ati crescut fetelor!! Si eu am 28 spre 29 de saptamani...in continuare ma oboseste naveta asta lunga spre serviciu dar...asta e... Ma bucur ca v-am scris si eu ceva...chiar simteam nevoia. Va pup dulce pe toate si aveti grija de burtici!!
Wow, Dora, ce bine ca ai mai dat un semn de viata! Chiar m-am mai gandit la tine! Sarcina usoara in continuare si mai scrie-ne cand ai timp. Nu ne-ai spus ce asteptati? Printisor sau printesa? Oricum ar fi iti doresc un bebel sanatos tun si multa, multa sanatate la toti! Te pupacesc! Teea, TeosOf Pup BURTICILE! |
|

| Maria & mami wrote:Hehe, Lenus, asta e doar inceputul ! Asa sunt si eu ... stranut, ma doare, fac putin efort - gafai si se intareste instantaneu burtica , tresar ca tipa Maria - burta piatra etc etc ..... Sunt MULT mai panicata decat la Maria , simt un discomfort MULT mai evident la orice efort , sunt acum la 6 luni cat eram cu Maria la 8 luni etc etc !  Incerc sa supravietuiesc sarcinii asteia, sincer , pe cand la Maria zburdam pana dimineata !  Tare diferite sarcinile astea doua !
Si eu ma sperii cand tipa Tudor si patesc acelasi lucru. De gafait... si daca vorbesc mult obosesc si se simte in respiratie! Macar bine ca stiu ca nu e anormal! Cat despre cat e diferit... of, nu mi-am imaginat ca poate fi asa de greu, mai ales ca eu am avut greturi pana la 7 luni la prima sarcina, dar nu au fost asa. Imi era rau, ma duceam la baie si scapam de rau si gata! Acum, nu pot nici sa mananc, nici sa vomit... sunt intr-o permanenta stare de rau! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| Eu pot zice ca am fost nporocoasa, mi-a fost rau doar pimele luni, 2-3, in rest totul a fost bine.Acum ma confrunt cu dureri de spate, dar nu tot timpulsi contractii dureroase, de care scp cand imi schimb pozitia.ma inteapa jos cand ma aplec, asa ca evit sa iau lucruri de jos ca sa nu il sperii pe iubii cu un tipat mic |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| mai fetelor cand aud ce spuneti voi eu ma sperii. eu nici nu spui ca sunt insarcinata nu am nici un fel de greata si nici nu am avut si nici nu am dureri de burtica, doar ca obosesc mai repede si mananc mai mult si mi s-a rotunjit burtica mai nou si am 13 saptamani. credti ca este bine sau am ceva defect? la echo totul a fost perfect. va pup pe toate si va doresc sa va simtiti la fel ca mine |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| Buna dimineata, hop si eu.Fetelor, ati patit cumva sa mergeti pe strada si sa va doara piciorul, in partea de sus, la incheieturi, acolo unde se uneste cu burta?sper ca ati inteles cat de cat ce vreau sa zic.Cand ies la plimbare ma apuca dureri asa, din senin, nici nu mai pot sa merg.Aseara am patit-o si nu inteleg de ce, si am mai patit-o de vre-o 3 ori.Mergeam incet, chiar f incet si degeaba!! incerc sa ma masez,dar degeaba |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| cute_baby_of_mine wrote: Acum, nu pot nici sa mananc, nici sa vomit... sunt intr-o permanenta stare de rau!
Asta pentru ca ai burtica roz; printesele sunt mai mofturoase.
Ariel, apasa sarcina, banuiesc. La Eric ma durea spatele si piciorul de-a lungul unui nerv, cred. Mai ai putin si gata... acusi vine bb.
Pupici tuturor, rabdare si multa putere.
|
|

| Promiti tu, Kali???? Ariel, asa este; apasa grutatea burticii pe nervi de-acum! Madalina, esti o norocoasa!!!!!!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| cute_baby_of_mine wrote: Acum, nu pot nici sa mananc, nici sa vomit... sunt intr-o permanenta stare de rau!
Am patit exact la fel. Nu am vomitat niciodata in sarcina, dar am avut o stare permanenta de rau. Poate Kali are dreptate. O fi burtica ROZ! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Liz wrote:Am patit exact la fel.  Nu am vomitat niciodata in sarcina, dar am avut o stare permanenta de rau. La fel am patit si eu pe sarcina....numai greata si o stare de rau,nu stiu daca am vomitat de trei ori,si atunci ma fortam eu ca nu mai suportam! Si uite ca a iesit fetita...cum a spus si Kali,fetitele sunt mai mofturoase...sa dea Domnul sa fie roz ! Pup dulce toate burticutele! Liz,te imbratisez si iti trimit multi pupici dulci pe burtica! |
|
|