Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| fetelor am fost la echo ce sa va mai spun n-am cuvinte m-am topit toata pe acolo nu mai puteam de bucurie. are si ochisori si nasuc si gurita si manute si picioruse. nu a vrut sa ne arate ce este ne-a cam tratat cu spatele dar il iertam de data asta. ne-a spus ca este totul bine si normal.am fost si de dimineata sa ne ia sange pentru bi-test. asteptam rezultatul. va pupacesc pe toate. oricum nu mai imi incap in piele de bucurie |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| simion madalina wrote:fetelor am fost la echo ce sa va mai spun n-am cuvinte m-am topit toata pe acolo nu mai puteam de bucurie. are si ochisori si nasuc si gurita si manute si picioruse. nu a vrut sa ne arate ce este ne-a cam tratat cu spatele dar il iertam de data asta. ne-a spus ca este totul bine si normal.am fost si de dimineata sa ne ia sange pentru bi-test. asteptam rezultatul. va pupacesc pe toate. oricum nu mai imi incap in piele de bucurie
Imi inchipui ce fericita esti!  Eu mi-am programat urmatoarea echo pe 27 februarie, cand, sper sa isi arate bebe varsta exacta, pentru ca acum e cel putin cu o saptamana mai mare, dupa calculele mele. La sfarsitul lui martie, vreau sa-l iau si pe Tudor la echo, pentru ca atunci vor fi toate membrele bine conturate si va intelege si el cate ceva. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Sarcina usoara tuturor si un bebe sanatos si mancacios !!!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| SArcina usoara fetelor (mamici sau viitoare mamici)!!!Sper ca anul viitor sa ma numar si eu printre voi!!!! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Mada, Cute, fiecare echo mi se pare cel mai tare lucru ...sa-ti vezi copilasul live! De cate ori fac un echo ma duc cu emotie si ies plutind! E minunat! Sarcini usoare si sa ne auzim cu bine! Koko...super! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| Doamne ajuta!Eu la anul voi fi mamicuta deja de bebe maaare , poate ma gandesc sa mai fac repede unul, nu se stie. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Sarcini usoare tuturor burticutzelor Poate o sa ajung si eu candva la acest topic. Va pup |
|

| leut wrote:Mada, Cute, fiecare echo mi se pare cel mai tare lucru ...sa-ti vezi copilasul live! De cate ori fac un echo ma duc cu emotie si ies plutind! E minunat! Sarcini usoare si sa ne auzim cu bine! Koko...super! Leut, mie imi trece timpul din echo in echo. Parca e un target si stii ca a mai trecut o luna si parca suporti mai usor asteptarea asta.... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Madalina, sarcina usoara in continuare. Iti inteleg fericirea! Lenus, si eu fac la fel. Cu fiecare eco facut stiu ca a mai trecut o luna. Adevarul e ca abia astept sa nasc. Visez de multe ori cu ochii deschisi la marea intalnire. Leut, pupici tie si la toate burticile! Anabella, te puuuuuuuuuupppp!!! Teea am vazut la un alt topic ca ai simptome de bebelache. Astept confirmarea sa-ti facem intrarea asa cum se cuvine in clubul burticilor! |
|
| cute_baby_of_mine wrote: Leut, mie imi trece timpul din echo in echo. Parca e un target si stii ca a mai trecut o luna si parca suporti mai usor asteptarea asta....
Aaaaaaaaa...pai si la mine e la fel...si cu vizita lunara la medicul de familie! Liz, |
|
| Astazi pe faleza...cu Matei si Alex!

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna tuturor.
Sunt si eu o mamica in devenire nou inregistrata pe acest site. Am si eu o dilema: ne vopsim sau nu in timpul sarcinii? Am auzit pana acum pareri si pro si contra, desi medicul spune categoric nu. Cel putin al meu. Voi ce spuneti? |
|
| Lori, bine ai venit si sarcina usoara! La prima sarcina nu m-am vopsit pentru ca n-o facusem niciodata! Pe sarcina asta m-am vopsit de doua ori dar cu vopsea fara amoniac. Unii doctori spun ca n-are nicio treaba cu sarcina, altii sustin contrariul. Pana la urma, e la alegerea ta, asa cum e si cu consumul de cafea si altele... |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu m-am vopsit in ambele sarcini si, multumesc lui Dumnezeu, copii sunt foarte bine !
Leut, Alex&Matei, |
|

| Si mie mi-a recomandat coafeza sa nu, ca exista vapori toxici. Asa ca nu ma voi vopsi! Eu mi-am luat analizele, care una peste alta sunt bune si... m-am intalnit cu Liz si burtica ei. Am fost si la cumparaturi... A fost super, mai ales ca la Piatra e o vreme de nota 20!!!!! Liz, asteptam urmatoarea intalnire, ca noua ne-a placut! |
|
|