Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Monday, February 2, 2009 4:58 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
cute_baby_of_mine wrote:
Liz, cat mi-as dori sa fie contagios optimismul tau!

Mami, sper ca starea ta e de la greturi si atat. Si imediat cum scapi de ele sa debordezi de optimism. angel hearts Eu am promis la multe fete de pe forum ca o sa-mi schimb starea si vad ca am reusit, adica sa nu mai fiu stresata, panicata etc. sic Pupici! pupici pupici pupici computerlove
Deea, pupici si tie pupici pupici pupici si Mirunica mea va saluta. ras De cate ori stau pe forum, stau intinsa si imediat isi face simtita prezenta. coeur Asa tare ma amuza! computerlove
Anabella, iti raspund aici ca dincolo am fi fost cam off-topic. sic Sa stii ca am remarcat si eu chestia asta cu sensibilitatea la mine de cand am ramas insarcinata. Nu am plans in viata mea la un film sau la vreo scena mai speciala pana acum. Mi se intampla destul de des si nu-mi vine sa cred. Aseara am tras un bocet sa ma descarc si daca iti spun motivul de la care a plecat toata starea o sa razi... ras De la un bec care nu se mai aprindea. ras Asa tare m-am suparat ca mi-am sunat sotul si m-am apucat de bocit. Acum mi se pare un motiv, prostesc putin zis, dar ... ce sa fac? O sa incerc sa ma controlez mai bine sa nu se mai repete. sic Dupa ce mi-a trecut, l-am sunat sa-mi cer scuze si nu va zic cat s-a amuzat. sic Te pupacesc si ma bucur ca macar tu ai scapat de greturi. pupici pupici computerlove Acum tin pumnii si pentru Fluturas si Lenus! majoreta majoreta pupici hearts

teea09
Scris: Monday, February 2, 2009 5:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Liz wrote:

Mami, sper ca starea ta e de la greturi si atat. Si imediat cum scapi de ele sa debordezi de optimism. angel hearts Eu am promis la multe fete de pe forum ca o sa-mi schimb starea si vad ca am reusit, adica sa nu mai fiu stresata, panicata etc. sic Pupici! pupici pupici pupici computerlove
Deea, pupici si tie pupici pupici pupici si Mirunica mea va saluta. ras De cate ori stau pe forum, stau intinsa si imediat isi face simtita prezenta. coeur Asa tare ma amuza! computerlove
Anabella, iti raspund aici ca dincolo am fi fost cam off-topic. sic Sa stii ca am remarcat si eu chestia asta cu sensibilitatea la mine de cand am ramas insarcinata. Nu am plans in viata mea la un film sau la vreo scena mai speciala pana acum. Mi se intampla destul de des si nu-mi vine sa cred. Aseara am tras un bocet sa ma descarc si daca iti spun motivul de la care a plecat toata starea o sa razi... ras De la un bec care nu se mai aprindea. ras Asa tare m-am suparat ca mi-am sunat sotul si m-am apucat de bocit. Acum mi se pare un motiv, prostesc putin zis, dar ... ce sa fac? O sa incerc sa ma controlez mai bine sa nu se mai repete. sic Dupa ce mi-a trecut, l-am sunat sa-mi cer scuze si nu va zic cat s-a amuzat. sic Te pupacesc si ma bucur ca macar tu ai scapat de greturi. pupici pupici computerlove Acum tin pumnii si pentru Fluturas si Lenus! majoreta majoreta pupici hearts

Dupa ce am citit la aspirante ca ai explicat aici de ce ai plans am intrat, binentele repede repede ca sa vad motivul.Si... supa ce am citit cu interes pana la final m-am pus pe un hohot hohot hohot hohot de nu mai mai pot opri nici acum. Sarcina usoara iti doresc din inima computerlove

Multa sanata iti doresc Fluturas si tie Lenus computerlove Sa auzim ca ati scapat cat mai repede de greturi pupici

O inbratisare si pentru tine Anabella care esti foarte scumpica computerlove

Burticute spiritul roz sa fie mereu cu voi si starea de bine computerlove computerlove computerlove
Anelise
Scris: Monday, February 2, 2009 5:53 PM
Nivel

teea09 wrote:

Dupa ce am citit la aspirante ca ai explicat aici de ce ai plans am intrat, binentele repede repede ca sa vad motivul.Si... supa ce am citit cu interes pana la final m-am pus pe un hohot hohot hohot hohot de nu mai mai pot opri nici acum. Sarcina usoara iti doresc din inima computerlove

:018: Te astept cat mai curand in club! pupici pupici pupici computerlove coeur
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, February 2, 2009 6:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Liz, ce tare esti tu...hohot hohot Si eu am inceput sa impart lacrimute... Nu pot uita ca in prima sarcina am vazut filmul Ciprian Porumbescu. La scena in care i-au venit prietenii in seara de Craciun sa-i cate sub geamul celulei, am plans in hohote, de sarea camasuta de pe mine! Radeam de mine si plangeam in continuare! Asa ca eu stiu cam ce ma asteapta!
ariel_baby
Scris: Monday, February 2, 2009 6:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/19/2009
Vesti proaste....azi am fost la control si bebe s-a intors inapoi cu capul in sus.Cred ca ma paste cezarianabanghead Dupa cum se vede nu prea ma incanta, dar bebe sa fie sanatos.M-am ingrasat 22 kg pana acum(35sapt)sper sa nu mai iau mult, iar bebe are cam putin, 2,400kgceee .Oare mai am vreo sansa sa se mai intoarca cu capul din nou in jos.Mentionez faptul ca la controlul de la 27-28 sapt el era deja pozitionat corect, cu capul in jos.
tumpika
Scris: Monday, February 2, 2009 8:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/1/2008
si eu sunt insarcinata in opt luni.ma alatur celor de pe listuta.multa sanatate mamicilor si viitoarelor mamici!
leut
Scris: Monday, February 2, 2009 9:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Salutare!
Ariel, copilasul se poate intoarce din nou chiar si in ultima clipa, am auzit cazuri. Important e sa fiti sanatosi. Matei, acum la 31 de saptamani e cu capul in jos da' cine stie. In mod normal, dansii stiu cand sa ramana acolo!
ras O sa fie bine! Cat despre kg...ai timp berechet sa le dai jos. Sarcini usoare si plangeti fetelor...ca si eu am plans, pe filme, dupa filme, de nervi, de bucurie...asta e, ne eliberam nitel hormoneii!
Sa fim sanatoase ca de restul avem grija!pupici
ariel_baby
Scris: Monday, February 2, 2009 9:09 PM
Nivel

tumpika wrote:
si eu sunt insarcinata in opt luni.ma alatur celor de pe listuta.multa sanatate mamicilor si viitoarelor mamici!

Bun venit in club, inseamna ca mai ai putin, avem termene apropriate.Cand ai DPN?
ariel_baby
Scris: Monday, February 2, 2009 9:15 PM
Nivel

leut wrote:
Salutare!
Ariel, copilasul se poate intoarce din nou chiar si in ultima clipa, am auzit cazuri. Important e sa fiti sanatosi. Matei, acum la 31 de saptamani e cu capul in jos da' cine stie. In mod normal, dansii stiu cand sa ramana acolo!
ras O sa fie bine! Cat despre kg...ai timp berechet sa le dai jos. Sarcini usoare si plangeti fetelor...ca si eu am plans, pe filme, dupa filme, de nervi, de bucurie...asta e, ne eliberam nitel hormoneii!
Sa fim sanatoase ca de restul avem grija!pupici

O sa hotarasca doctorita daca nasc prin cezariana sau normal pe 20 Febr, ca atunci fac cunostinta si cu maternitatea.Ma bucurasem ca e intors de la 27 sapt, dar se pare ca nu a avut rabdare sa ramana asa pana la sfarsit, il inteleg pe saracutul de el, atata vreme cu capul in jos:018: .Cum o fi o fi!!
Ana
Scris: Monday, February 2, 2009 11:12 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Sanatate gravidutzelorpupici pupici ....si ARIEL coeur nu te impacienta totul va fi bine la o prietena cu o zi inaite sa nasca sa intorsras ...stai mam exprimat gresit cu o zi inate sa faca cezariana sa intors si a nascut normalangel angel ...asa ca nu iti fa probleme....multa sanatate si fara stres!!!topai topai pupici pupici
Tumpika daca vrei iti poti face un tiker ca sa te poti insrie si tu pe lista gravidutzelor!!coeur !bine ai venit!!!coeur majoreta
Fluturas
Scris: Tuesday, February 3, 2009 6:11 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
liz,teea,va multumesc mult,ieri m-am simtit ceva mai bine,azi ....e ora 6 si eu sunt deja in picioare,nu mai pot dormi,sper macar sa ma simt si bine ca am atata de lucru.referitor la plans,si eu am experimentat deja si stiu si ce ma asteapta ca doar in 18 luni(celelalte sarcini)am plans de numa.totusi,poate nu....eu una sarcina asta o simt atat de diferita de celelalte,mi-e mult mai rau,am unele pofte,dar totusi de fructe,de legume,nu ciocolata si alte prostii ca datile trecute.or fi doi??cum mai glumeste sotul cateodata.abea apuc luni sa merg la eco

ariel,inca se mai poate intoarce,nu te panica

tumpica,bine ai venit printre noi si nastere usoara
ariel_baby
Scris: Tuesday, February 3, 2009 10:40 AM
Nivel

Mi-a placut de bebe meu la control.Cand a pus doctorita 'chestia' in partea de jos a burticii ca sa vedem ce face puiul, primul lucru pe care l-a vazut a fost funduletulhohot , apoi a inceput suparata sa ii caute capul.I-am ascultat inimioara, si ne-am uitat bine la sexul bebe-ului, poate se razgandise si in privinta sexuluihohot .Unde merg eu e o doctorita ff buna, si cand i-am zis ca poate se mai intoarce, nu era sigura de asta, era chiar suparata, pt ca ea nu e adepta cezarienei decat in caz de nevoie.Si a inceput sa-mi explice ca daca copilul nu se intoarce are el un motiv, poate am uterul cu o forma care nu ii permite sa se mai intoarca, sau poate e cordonul prea scurt(ca s-a cam foit in burtica mititelul) si nu ii da voie sa coboare.Abia astep pe 20 atunci stiu si eu sigur.steag
teea09
Scris: Tuesday, February 3, 2009 10:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Ariel o sa fie bine. Nu iti mai face griji ca nu ii face bine lu bebe. computerlove
Anelise
Scris: Tuesday, February 3, 2009 11:54 AM
Nivel

Salutare burtici dragi: Leut, Oana, Anabella, Lenus, Fluturas, Mely angel si burticilor mai noi, Ariel si Tumpika, va doresc de pe acum nastere usoara ca la voi nu mai e foarte mult si neaparat sa ne aratati si noua minunile mici! pupici pupici pupici
Ariel oricum ar fi, trebuie sa fie bine! angel Si eu as dori sa optez pentru nasterea naturala, dar daca cumva va fi nevoie de cazariana, asta este; ideea e ca o sa astept cu mare, mare nerabdare bebelina si nu o sa mai conteze prin ce metoda va veni pe lume! coeur coeur coeur Iti doresc toate cele bune si tie si bebelului! computerlove
Fluturas, asa rau imi pare ca inca nu ti-au trecut starile de rau. uff Hai, mami, ca poate nu mai e chiar atat de mult. iloveyou
Lenus, spuneai la un alt topic ca astazi mergi la analize. Cum a fost? angel Si eu am fost de dimineata tot pentru analize. Am dat peste un tinerel si mi-era putin teama ca sa vezi ce ma inteapa asta acum, de iar mi se invineteste mana. Da' de unde? ras Foarte, foarte atent, chiar am ramas placut surprinsa. angel Si foarte grijuliu. Asa sa tot mergi la medici. ras Vineri iau rezultatul la triplul test si sambata la analizele de astazi. Sper si ma rog ca rezultatele sa fie bune, sa nu fie probleme. coeur coeur
In rest, va pupacesc cu mare drag si va doresc zile cat mai frumoase alaturi de bebeii din burtici! pupici pupici pupici pupici pupici iloveyou
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, February 3, 2009 1:37 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Liz, am fost azi la analize si a fost ok. Eu le fac la Medical Test de multi ani. Chiar am vazut azi ca fac si echo endovaginala si morfologie fetala, si cred ca o sa fac cel putin morfologia tot la ei.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.