Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| leut wrote:[b]Mateias al meu face figuri noaptea...parca are si-o minge de fotbal prin burtica mea. Nu prea mai pot respira
Oare s-o fi vorbit cu Bursucel al meu ? ca nici noi nu servim somnik noaptea de ceva vreme ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Leut,o prezenta minunata !
Sarcina usoara burticilor ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Leut,esti tare frumoasa! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Elida, Criss, Carla, multumesc furmos pentru cuvinte! M-am cam umflat in pene...da' o sa-mi treaca-n doua luni! Oana de Maria...ce ciufuleala iau ei cand o sa-i vedem...lasa! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| leut wrote:Oana de Maria...ce ciufuleala iau ei cand o sa-i vedem...lasa!
Daaaa, s-o credeti voi! O sa picati pe spate seduse de micii barbatei si nici "pis" n-o sa le mai ziceti; numai in pupaceli o s-o tineti.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| kali wrote:
Daaaa, s-o credeti voi! O sa picati pe spate seduse de micii barbatei si nici "pis" n-o sa le mai ziceti; numai in pupaceli o s-o tineti.
asa este ii dau dreptate lui Kali!! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Oana, tu tii cu lupu' ? Vreau si eu sa dorm ! Cer chiar atat de mult ? Deja ma gandesc - cu groaza - ca daca nu se schimba lucrurile - nici putere sa nasc nu voi avea ! Astazi m-a luat tati de la munci in timpul programului ca lesinam acolo de rau si oboseala . Am stresat tot staff ul cu starile mele ! |
|

| Maria & mami wrote: Oana, tu tii cu lupu' ?  Vreau si eu sa dorm ! Cer chiar atat de mult ? Deja ma gandesc - cu groaza - ca daca nu se schimba lucrurile - nici putere sa nasc nu voi avea ! Astazi m-a luat tati de la munci in timpul programului ca lesinam acolo de rau si oboseala . Am stresat tot staff ul cu starile mele ! eu atat stiu ca daca te rogi vei primi putere si inca ffff multa!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Maria & mami wrote:Oare s-o fi vorbit cu Bursucel al meu ? ca nici noi nu servim somnik noaptea de ceva vreme !
FEtelor,stiti de ce simtiti loviturii de minge de fotbal in burtica? Va aduceti aminte cand va povesteam si eu la fel ,ei acuma Oshri i-a educat cum trebuie si pe ai vostrii
doar are nevoie de o echipa de fotbal. Leut,asa de frumoasa esti si cand te vad cum radiezi de fericire mai,imi face asa o pofta de burtica.
Burtelelor de baietei vorbim noi mai incolo ce indragostite ve-ti fi de cuculeti,eu una numai se uita la mine si zambeste deja imi vine sa-l maninc cu tot cu mingea de fotbal!
Sarcina usoara in continuare si astept echipa de fotbal! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Shirel,ce dulce esti! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Maria & mami wrote: Oana, tu tii cu lupu' ?
Nuuu, eu tin cu bursucelul
Maria & mami wrote:Vreau si eu sa dorm ! Cer chiar atat de mult ? Deja ma gandesc - cu groaza - ca daca nu se schimba lucrurile - nici putere sa nasc nu voi avea ! Astazi m-a luat tati de la munci in timpul programului ca lesinam acolo de rau si oboseala . Am stresat tot staff ul cu starile mele !
Te cred ca ti-e greu si cu cat creste burtica devine si mai greu. Poate ar trebui sa intri in medical pentru ca e dificil si cu burtica, si cu casa, si cu serviciul... cu Maria si mi se pare important sa fii odihnita cand se naste bebe pentru ca urmeaza atatea nopti cu treziri dese... si atata solicitare din partea amandurora! O sa uiti totul cand vei tine minunea in brate, promit! ... si cand vei realiza ca esti norocoasa cu 2 copii minunati si sanatosi.
|
|

| Sanatate multa tuturor gravidutzelor!!! sa aveti un weekend fara greturi fara stari de rau,fara oboseala,sa profitati de multa liniste si pace!!eu am scapat de greturi dupa cum se vede!!!ma simt bine...va doresc la toatae sa va simtiti asa cum ma simt si eu BINEEEEEEEE...pupici la fetite si baieti din burtici...sanatate la maxim 1!!!
|
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Leutule, esti frumoasa rau de tot!
Mai, nu ma intelegeti gresit! Daca e baiat va fi la fel de iubit, ca doar si Tudor a fost baby Runi (Miruna) pana la 4-5 luni de sarcina. Dar eu stiu ca noi ne vom opri la doi copii, asa ca ma gandesc si cum ar fi daca ar fi creata... In fine, Ovidiu a pregatit si numele pentru creata; pentru baietel nu gasim niciun nume care sa ne placa, asa ca el e sigur ca nu poate fi baiat! Dar asta nu inseamna ca daca e cu cuculet nu o sa-l iubim la fel de mult! Unde mai pui ca Tudor vrea fratior, ca el nu are papusi sa-i dea surioarei! In plus, ar fi ceva avantaje daca e baiat: de la haine la experienta...
Va pupam dulce pe toate!!!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Cute, cand eram insarcinata cu Matei, ziceam ca e fata, de sa avem pereche! La fel, aveam si nume pentru ea, deja aveam si hainute programate sa ajunga la noi (si ce frumuseti de rochite), si pe la 5 -6 luni cand am aflat ca e tot baiat, de fapt, nu stiu de ce m-am simtit f bine.Si m-am gandit la avantaje, poti sa-i tii in aceeasi camera, paturi etajate pana cand se insoara, ai si haine, si lenjeria de la patut, si multe altele...Asa ca e foarte bine! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Va pup si va imbratisez pe toate, burticoaselor! |
|
|