Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Thursday, January 29, 2009 6:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Leut,iloveyou ce frumos e rozul tau hearts computerlove
Maria & Mario
Scris: Thursday, January 29, 2009 6:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Leuto , computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
ariel_baby
Scris: Thursday, January 29, 2009 7:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/19/2009
leut wrote:
Teo, suntem super bine, multumim de intrebare. Energie cat cuprinde...
Diana, la mine doua luni dupa sarcina de-abia puteam sa ma asez normal pe scaun si ma schimbam foarte des cu lohiile alea...asa incat un chilot cu tot cu burtiera foarte stramt imi facea rau. De fapt nici dr. ginecolog nu a fost de alta parere.
Asaaaaaaaa...

Cute, sanatate si ia nu mai gandi asa...si daca o sa fie baiat, ce? O sa fie o minune insa tot mai cred ca o sa aveti o fetita, na!
pupici
Azi...cu starea mea pink cu tot:

De-abia astept sa nasc si sa ma uit la topicul asta cu nostalgie...

dance

Uau, ce bine arati,si ai o burtica asa micuta si dragalasa pentru 31 saptamani.pupic la bebe si la mamicuta
Anelise
Scris: Thursday, January 29, 2009 7:29 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Leut frumos si dragalas, spuneai de mine ca ma mentin bine. ras
angel coeur Esti supeeeeeerrrbbbaaaaaaaaa!!! computerlove computerlove computerlove Pup burtica ta frumoasa! pupici pupici pupici angel Imi plac ambele pozici extraordinar de mult si rozul te prinde foarte bine, chiar daca burticuta e bleu! sic yes hearts hearts
Te pupic dulce, dulce si sarcina usoara atat cat mai este, ca maine poimaine iar ma apuca emotiile mari pe forum. Ma topesc de drag cand apare cate un puiut nou. bounce bounce iloveyou coeur

Ninetem, ai foarte mare dreptate! computerlove Nu pot descrie in cuvinte! coeur coeur angel
Lenus iti doresc o sarcina cat mai usoara! pupici pupici computerlove Saptamana trecuta cand am fost la medicul de familie si mie mi-a iesit tensiunea 10 cu 6, deci sa inteleg ca e mica? Inainte sa raman eram mare bautoare de cafea, dar am renuntat la ea brusc. Acum mai beau cate un 3 in 1. angel
Ana
Scris: Thursday, January 29, 2009 7:55 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Leut pupici love love love arati betonras bravo
Kiki
Scris: Thursday, January 29, 2009 8:27 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Leutule, ce bine arati! iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou Ce burtica frumoasa ai! Blue, in hainute pink! hearts hearts hearts Sarcina usoara!

Lenus, asta e, daca e burtica din nou blue! Si eu am acelasi feeling ca si tine, legat de mine. Parca vad ca bebe 2 va fi tot baietel. uff Sarcina usoara, mami!

Va doresc tuturor cat mai putine stari de rau (daca ar fi deloc ar fi mai bine, dar asta e) si bebelusi sanatosi!
kali
Scris: Thursday, January 29, 2009 8:32 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Leut,computerlove Ce dor iti va fi dupa ce vei naste...
Lenus, daca ti-as spune ca am fost sigura ca Alexia e baietel... feeling de mamica, cica- si culmea e ca aveam incredere maxima in intuitia mea. Pe Eric l-am dorit fetita si a iesit cu surubel...
Ely
Scris: Thursday, January 29, 2009 9:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Leut esti o burticuta frumoasa si cu roz esti asa dulce.hearts
Si simtul meu pentru bebe 2 este tot fetita cu toate ca si eu am crezut cu toata inima la Karina ca o sa am baiat,dar acum nu ma deranjeaza chiar daca o sa fie fetita o sa ma bucur tare ,sanatosi sa fim ca nu conteaza daca este fetita sau baietel. hearts coeur
Andreea&Ariana
Scris: Thursday, January 29, 2009 9:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Leutule arati super computerlove computerlove !Ptiu sa nu te deochi,dar esti minunata mami....cand vad pozele cu tine,cu burtica ta minunata,imi amintesc cu nostalgie de vremea cand eram burticoasa...vreau si eu burtica :018: ! pupici pupici
Liz,te imbratisez cu drag!Pupici dulci pentru Mirunica de la Ariciul meu!
Lenus,eu cand eram insarcinata si nu stiam inca sexul bebelusului,eram foarte sigura ca D-zeu nu o sa-mi dea fetita,pt ca stiam ca daca iti doresti ceva foarte mult iti da opusul.... ziceam ca daca nu e fetita ii tai cuculetul ras ras !Nu conteaza sexul,sanatos sa fie....sper din suflet sa iti dea D-zeu si tie rozul mult dorit!pupici pupici pupici Ma bucur ca ti-au mai trecut greturile!
Pup dulce fiecare burtica in parte!pupici pupici pupici
leut
Scris: Thursday, January 29, 2009 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Sami, Oana, Ariel, Liz, Mami de Rik, Kiki, Ely, Deea, mi s-au umezit ochii si ranjesc de parca numai viata roz e pe pamant! Va multumesc din suflet pentru cuvinte, stiti si voi cum e cand cineva-ti spune numai lucruri frumoase! Poate fi starea mea si mai pink decat este? Daaaaaaaaaaaaa, datorita voua!computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Sarcina usoara tuturor si sa ne vedem cu pruncii in brate cat mai curand si cu zambetul pe buze!pupici pupici pupici
raly
Scris: Thursday, January 29, 2009 10:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Leut,esti minunata!computerlove computerlove computerlove
mommy
Scris: Thursday, January 29, 2009 11:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Leut, arati de milioane!!! love hearts bravo majoreta
Mada&Alexia
Scris: Friday, January 30, 2009 9:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Leut esti frumoasa tare si burticuta ta la fel sanatate multa si sa te vedem cu puisorul in brate. pupicei la burticuta
leut
Scris: Friday, January 30, 2009 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Raly, Miruleana, Madalina, multumesc frumos!
pupici pupici pupici
Mateias al meu face figuri noaptea...parca are si-o minge de fotbal prin burtica mea. Nu prea mai pot respira ca are piciorusele in diafragma mea, da' asta e. La fel a fost si la Alex. Mai am doua lunite si gata...dance
elida elena
Scris: Friday, January 30, 2009 1:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/19/2008
LEUT,esti o burticuta tare frumoasa!!!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.