Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Leut, ce frumos e rozul tau |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Leuto , |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| leut wrote:Teo, suntem super bine, multumim de intrebare. Energie cat cuprinde... Diana, la mine doua luni dupa sarcina de-abia puteam sa ma asez normal pe scaun si ma schimbam foarte des cu lohiile alea...asa incat un chilot cu tot cu burtiera foarte stramt imi facea rau. De fapt nici dr. ginecolog nu a fost de alta parere. Asaaaaaaaa... Cute, sanatate si ia nu mai gandi asa...si daca o sa fie baiat, ce? O sa fie o minune insa tot mai cred ca o sa aveti o fetita, na! Azi...cu starea mea pink cu tot:  De-abia astept sa nasc si sa ma uit la topicul asta cu nostalgie... Uau, ce bine arati,si ai o burtica asa micuta si dragalasa pentru 31 saptamani.pupic la bebe si la mamicuta |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Leut frumos si dragalas, spuneai de mine ca ma mentin bine.
Esti supeeeeeerrrbbbaaaaaaaaa!!! Pup burtica ta frumoasa! Imi plac ambele pozici extraordinar de mult si rozul te prinde foarte bine, chiar daca burticuta e bleu! Te pupic dulce, dulce si sarcina usoara atat cat mai este, ca maine poimaine iar ma apuca emotiile mari pe forum. Ma topesc de drag cand apare cate un puiut nou.
Ninetem, ai foarte mare dreptate! Nu pot descrie in cuvinte! Lenus iti doresc o sarcina cat mai usoara! Saptamana trecuta cand am fost la medicul de familie si mie mi-a iesit tensiunea 10 cu 6, deci sa inteleg ca e mica? Inainte sa raman eram mare bautoare de cafea, dar am renuntat la ea brusc. Acum mai beau cate un 3 in 1. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Leut arati beton |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Leutule, ce bine arati! Ce burtica frumoasa ai! Blue, in hainute pink! Sarcina usoara!
Lenus, asta e, daca e burtica din nou blue! Si eu am acelasi feeling ca si tine, legat de mine. Parca vad ca bebe 2 va fi tot baietel. Sarcina usoara, mami!
Va doresc tuturor cat mai putine stari de rau (daca ar fi deloc ar fi mai bine, dar asta e) si bebelusi sanatosi! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Leut, Ce dor iti va fi dupa ce vei naste... Lenus, daca ti-as spune ca am fost sigura ca Alexia e baietel... feeling de mamica, cica- si culmea e ca aveam incredere maxima in intuitia mea. Pe Eric l-am dorit fetita si a iesit cu surubel... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Leut esti o burticuta frumoasa si cu roz esti asa dulce. Si simtul meu pentru bebe 2 este tot fetita cu toate ca si eu am crezut cu toata inima la Karina ca o sa am baiat,dar acum nu ma deranjeaza chiar daca o sa fie fetita o sa ma bucur tare ,sanatosi sa fim ca nu conteaza daca este fetita sau baietel. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Leutule arati super !Ptiu sa nu te deochi,dar esti minunata mami....cand vad pozele cu tine,cu burtica ta minunata,imi amintesc cu nostalgie de vremea cand eram burticoasa...vreau si eu burtica :018: ! Liz,te imbratisez cu drag!Pupici dulci pentru Mirunica de la Ariciul meu! Lenus,eu cand eram insarcinata si nu stiam inca sexul bebelusului,eram foarte sigura ca D-zeu nu o sa-mi dea fetita,pt ca stiam ca daca iti doresti ceva foarte mult iti da opusul.... ziceam ca daca nu e fetita ii tai cuculetul !Nu conteaza sexul,sanatos sa fie....sper din suflet sa iti dea D-zeu si tie rozul mult dorit! Ma bucur ca ti-au mai trecut greturile! Pup dulce fiecare burtica in parte! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Sami, Oana, Ariel, Liz, Mami de Rik, Kiki, Ely, Deea, mi s-au umezit ochii si ranjesc de parca numai viata roz e pe pamant! Va multumesc din suflet pentru cuvinte, stiti si voi cum e cand cineva-ti spune numai lucruri frumoase! Poate fi starea mea si mai pink decat este? Daaaaaaaaaaaaa, datorita voua! Sarcina usoara tuturor si sa ne vedem cu pruncii in brate cat mai curand si cu zambetul pe buze! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Leut,esti minunata! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Leut, arati de milioane!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Leut esti frumoasa tare si burticuta ta la fel sanatate multa si sa te vedem cu puisorul in brate. pupicei la burticuta |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Raly, Miruleana, Madalina, multumesc frumos!
Mateias al meu face figuri noaptea...parca are si-o minge de fotbal prin burtica mea. Nu prea mai pot respira ca are piciorusele in diafragma mea, da' asta e. La fel a fost si la Alex. Mai am doua lunite si gata... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| LEUT,esti o burticuta tare frumoasa!!! |
|
|