Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Sarcina usoara burticilor !!! Mely si eu am fost 2in1 la licenta si ai mare dreptate ca unde`s doi puterea creste Mie dr. ginecolog mi-a spus sa nu mai port burtiera pt ca-mi fac muschii de la burta "puturosi". |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Ariel, ce frumos m-au coplesit emotiile cand am citit. spor la treaba si sanatate multa si nastere usoara. Pup la burticuta |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| cate un pupic si de la mine pentru fiecare burticutza |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Pup dulce toate burticoasele! Sarcina usoara la toate si nastere usoara celor care se apropie de termen! P.S. Si eu sunt pro burtiera!Eu am purtat de cand am nascut fetita...oricum purtam si inainte sa raman insarcinata,din cauza problemelor cu spatele! |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Ariel, la ce doctor esti?
Liz, ce-as mai vrea sa-l simt si eu pe bebe in burtica! Nu-i asa ca e cel mai minunat sentiment pe care l-ai trait pana acum?!
Burtiera am purtat si eu la prima sarcina, dar acum nu am mai reusit din cauza problemelor de la operatie, si-mi pare tare rau! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2009 Mesaje: 91
| Eu sunt la Zoican Gabriela, mi-a recomandat-o cineva si mi se pare ok |
|
| Ninetem, acum observ ca esti din Bacau.Pupici la baieteii tai |
|
| Gata,am luat o pauza.Am facut un fluturas si cateva manute pe pereti, abia astept sa vina tati, sper sa nu se sperie si sa o ia la fuga |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ariel, imi aduc aminte cu mare drag de vremurile cand zugraveam camera lui Tudor si toti ma dadeau afara ca vaporii de la varul lavabil nu sunt indicati in sarcina. Acum astept sa aflu sexul copilasului si ne apucam si noi de redecorat. La mine greturile s-au rarit, dar nu mai pot bea strop de cafea acasa si am caderi de tensiune. Ultima oara aveam 10 cu 7, ceea ce e foarte putin pentru mine, chiar luand in considerare si sarcina. Astept sa vina primavara, sa creasca burtica, sa simt bebelusul miscand si sa aflu daca e burtica roz sau bleu. Inca mai am feeling-ul de bleu, dar mi-a ramas speranta, asa mica... |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| ariel_baby wrote:Eu sunt la Zoican Gabriela, mi-a recomandat-o cineva si mi se pare ok
Stiu si eu pe cineva care a fost la ea si a zis ca e buna. Eu am nascut ambii copilasi cu dr. Dinu Silviu.
Sa faci poze la camera sa vedem si noi ce artista esti! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Teo, suntem super bine, multumim de intrebare. Energie cat cuprinde... Diana, la mine doua luni dupa sarcina de-abia puteam sa ma asez normal pe scaun si ma schimbam foarte des cu lohiile alea...asa incat un chilot cu tot cu burtiera foarte stramt imi facea rau. De fapt nici dr. ginecolog nu a fost de alta parere. Asaaaaaaaa...
Cute, sanatate si ia nu mai gandi asa...si daca o sa fie baiat, ce? O sa fie o minune insa tot mai cred ca o sa aveti o fetita, na! Azi...cu starea mea pink cu tot: De-abia astept sa nasc si sa ma uit la topicul asta cu nostalgie...
|
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Leut,,arati No comment |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Leut, arati super!!! Dar unde-ai ascuns cele 31 de sapt? |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Leut arati minunat mamii. Esti o burticutza foarte foarte frumoasa. Si ai si starea de spirit "pink" asta conteaza foarte mult zic eu.Cu mare drag iti daruiesc o floricica
Iar pentru toate gravidutele un buchetel |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Rody, Simo...multumesc frumos! Ei...sunt 31 de saptamani clar...e burtica tuguiata, poate de-aia! Teo...minunata floare, iti multumesc din suflet! |
|
|