Gravidutele noastre cu care ne mandrim - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Saturday, March 14, 2009 2:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Sunt total dezamagita si suparata. Dupa ce acum trei saptamani la echo imi spunea ca nasc pe 28 martie, ca bb are 2800g si ca am 35 de saptamani, astazi s-au modificat ciudat...am 36 de saptamani, 2800g bb si nasc pe 6 aprilie. sorry1 Nu ma iau dupa calendar? Doar am mai nascut un copil, ce naiba!!! Nu mai pot astepta doua saptamani, zau. Pe 22 m-a chemat iar la consult. Sunt tare intoarsa pe dos, ma simt rau, mi-e greata si toate alea. Cred ca mi-am si creat starea. Cah...
Multumesc pentru sustinere, da' mai am putin si devin apatica, zau!plans
Kiki
Scris: Saturday, March 14, 2009 3:03 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Leut, iti inteleg perfect supararea! Si mie imi spusesera la Dav ca nasc pe 20 octombrie si apoi pe 28 octombrie, ca in final sa nasc pe 5 noiembrie. sorry1 Hai ca suntem aici si poate reusim sa te ajutam sa treci mai usor peste aceste saptamani! pupici hearts
Lilly of the valley
Scris: Saturday, March 14, 2009 3:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
leuto coeur ...
cred ca medicii se iau in ultima vreme dupa datele de la masuratorile din echografii si mai putin dupa ultima menstruatie. dar aceste masuratori nu pot fi cu precizie mm.
hai ca mai ai putin si toate stim cum e pe ultima 100 de m.
pupici pupici pupici
Anelise
Scris: Saturday, March 14, 2009 3:19 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Offf, Leut, eu nu ma pricep, dar iti sunt alaturi cu sufletul. coeur E greu, dar totusi mai e atat de putin. Hai, mami, curaj, ca Mateias acusi acusi apare si sa vezi tu atunci fericire! dance O sa uiti cu siguranta de toate astea. angel Te pup dulce si sarcina cat mai usoara! pupici pupici iloveyou iloveyou iloveyou
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, March 14, 2009 4:14 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Leutule, poate se hotaraste Matei al tau sa dea peste cap toate calculele medicilor si sa vina mai repede. Si daca nu, tu tot ai sa-l astepti cuminte, ca mult a fost, putin a ramas! Hai, de marti cica iese soarele! Daca il prind, il trimit repede pe strada ta!pupici pupici pupici pupici
dora27
Scris: Saturday, March 14, 2009 5:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/14/2008
Leutule,stai linistita ca totul o sa fie bine! Sunt alaturi de tine si ma gandesc la tine...
Am fost si eu ieri la eco si e totul bine...bebe al meu a ramas fetita,are 2170 grame si data probabila a nasterii este 28 aprilie...se afla in prezentatie craniana...si cam atat.
Nu cred ca mai fac alta eco , sunt de ajuns atatea cate am facut...
Va pup pe toate burticile!!!pupici pupici pupici
Alina
Scris: Saturday, March 14, 2009 6:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Angelica, cel mai bun calcul il faci tu insuti, asa ca ... You know the best.
Te pup.computerlove computerlove
Alina
Scris: Saturday, March 14, 2009 6:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.