|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Sunt total dezamagita si suparata. Dupa ce acum trei saptamani la echo imi spunea ca nasc pe 28 martie, ca bb are 2800g si ca am 35 de saptamani, astazi s-au modificat ciudat...am 36 de saptamani, 2800g bb si nasc pe 6 aprilie. Nu ma iau dupa calendar? Doar am mai nascut un copil, ce naiba!!! Nu mai pot astepta doua saptamani, zau. Pe 22 m-a chemat iar la consult. Sunt tare intoarsa pe dos, ma simt rau, mi-e greata si toate alea. Cred ca mi-am si creat starea. Cah... Multumesc pentru sustinere, da' mai am putin si devin apatica, zau! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Leut, iti inteleg perfect supararea! Si mie imi spusesera la Dav ca nasc pe 20 octombrie si apoi pe 28 octombrie, ca in final sa nasc pe 5 noiembrie. Hai ca suntem aici si poate reusim sa te ajutam sa treci mai usor peste aceste saptamani! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| leuto ... cred ca medicii se iau in ultima vreme dupa datele de la masuratorile din echografii si mai putin dupa ultima menstruatie. dar aceste masuratori nu pot fi cu precizie mm. hai ca mai ai putin si toate stim cum e pe ultima 100 de m.
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Offf, Leut, eu nu ma pricep, dar iti sunt alaturi cu sufletul. E greu, dar totusi mai e atat de putin. Hai, mami, curaj, ca Mateias acusi acusi apare si sa vezi tu atunci fericire! O sa uiti cu siguranta de toate astea. Te pup dulce si sarcina cat mai usoara! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Leutule, poate se hotaraste Matei al tau sa dea peste cap toate calculele medicilor si sa vina mai repede. Si daca nu, tu tot ai sa-l astepti cuminte, ca mult a fost, putin a ramas! Hai, de marti cica iese soarele! Daca il prind, il trimit repede pe strada ta! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| Leutule,stai linistita ca totul o sa fie bine! Sunt alaturi de tine si ma gandesc la tine... Am fost si eu ieri la eco si e totul bine...bebe al meu a ramas fetita,are 2170 grame si data probabila a nasterii este 28 aprilie...se afla in prezentatie craniana...si cam atat. Nu cred ca mai fac alta eco , sunt de ajuns atatea cate am facut... Va pup pe toate burticile!!! |
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Angelica, cel mai bun calcul il faci tu insuti, asa ca ... You know the best. Te pup. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Continuarea |
|
|