Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna, felicitari pentru a doua sarcina. Angajatorul trebuie anuntat de nasterea celui de al doilea copil pentru a emite o noua adeverinta necesara la dosarul pentru continoare indemnizatiei de crestere. De aseamea Agentia fortelor de munca va opera in continoare si cel de-al doilea concediul de crestere al copilului (chiar daca contractul este suspendat pentru moment). Concediul pre si post natal nu se acorda deoarece tu esti deja in cel de crestere al copilului.
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/14/2012 Mesaje: 1
| Buna ziua! si eu sunt cam in aceeasi situatie, adica voi termina concediul pentru cresterea copilului in iunie 2013 si voi naste la inceputul lui august. Intrebarile mele sunt: ce se intampla cu perioada dintre sfarsitul concedului si data nasterii (e concediu, e fara plata, cum e?) si cum se va calcula indemnizatia pentru urmatorul concediu? Va multumesc mult! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/2/2013 Mesaje: 2
| Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine legat de revenirea din CIC! Pe 23 iulie trebuie sa revin la munca ....insarcinata fiind(in 22 sapt ) cu al 3-lea bebe ..cu cezariana nr 3! Beneficiez de concediu pre si post natal ? mi-ar trebui 45 de zile pana in luna a 7!!!!(medical, eventual) Sau trebuie sa merg la munca pana in luna a 9 a!? Mentionand ca este a 3 cezariana ...medicul recomanda repaus total!!!! Ce este de facut in acest caz? |