|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| sunt foarte dezamagita de toate gradinitele particulare! este bataie de joc pe banii nostrii, ar fi cazul ca toate mamicile sa verifice cu strictete toate informatiile pe care directorul sau personalul le afiseaza sau le comunica....in gradinita DARIA din prelungirea ghencea este haos...cat mai mult profit si cat mai putin de oferit...scrie in meniu lapte 3,5 si copiii primesc lapte WINNY LA 1,5 SI ACELA IL DILUEAZA IN APA...ca sa aibe cat mai multe zile...iaurt numai CASA BUNA cand pe meniu este scris DANNONE.....le da portii minuscule copiilor si cu 2-3 bucatele mici de carne iar ei se lauda parintilor ca fiecare copil primeste UN COPAN...dar adevarul este ca un copanel primesc cam 5 copii, iar daca un copilas mai cere o portie ca nu ai cum sa te saturi din ce iti da bucatatreasa la cererea patronului, nu primeste nimic si i se spune NU MAI ESTE...adica un parinte ajunge sa plateasca si 1500 lei ca ce? ca cei mici sa mearga acasa cu burtica goala si mancand numai cele mai ieftine produse de pe piata...se serveste peste pangasus cand acesta este interzis la copii....se intampla foarte multe nenorociri in aceasta si in alte multe gardinite....si asta numai ca patronul sa incaseze csa aibe profitul cel mai mare.....asa ca eu dau un sfat tuturor mamicilor ca sa se prezinte la gradinita in intervale de timp diferite si fara sa anunte...sa vada in ce conditii se afla copilul... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/13/2011 Mesaje: 94
| https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
aSTA I-AU FACUT COPILUL MEU LA DISNEY BABY HOUASE DIN BACAU. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Nu stiam ca esti din Bacau,baby!Si eu sunt si chiar stau langa gradinita Disney baby House.Pe strada Neagoe Voda.Am vrut sa inscriu fata pe timpul verii acolo .Dumnezeu m-a luminat si mi-a aratat calea ceA buna.Am dat-o doar 2 saptamani la o gradinita de stat apoi am tinut-o acasa,ba la mine,ba la bunica.Eu am auzit numai de rau despre aceasta gradinita.Putere multa iti doresc si nu te lasa pana nu-i vezi ca plateste in instanta. |
|
| v-as [utea pune link cu toata povestea pe un alt forum unde sunt doar membru dar nu stiu daca e corect...rog pe cineva dintre moderatori sa-mi spuna. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Nu cred ca este permis asa ceva.Dar da copy/paste aici la poveste caci tot aia e.... |
|
| http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165895 ASTA E LINKUL..DACA AM GRESIT NU AM FACUT-O CU INTENTIE. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Teribil! |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Doamne Sfinte!!!!!!!! mie mi-au dat lacrimile |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Offff... Ce tragedie! Imi pare tare rau... Sper sa-i poti trage la raspundere. Sanatate micutei si sa ne tii la curent cu starea ei, da? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Brrr! Groaznic! Citeste bine contractul (daca ai asa ceva) si cu siguranta poti sa-i tragi la raspundere. Medicii de la urgenta ar fi trebuit sa sesizeze Protectia Copilului.
Sanatate fetitei! |
|
|