Gradinite amendate pentru mancare expirata si nu numai...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, November 26, 2010 12:46 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
ANPC a gasit peste 300 de gradinite care nu respectau normele. Copiii erau hraniti cu mancare expirata, fara acte de provenienta, fara etichete...

Mancarea nu respecta necesarul de calorii, retetele lipseau cu desavarsire, meniurile nu erau avizate de catre un medic nutritionist...

Spatiile de servit masa erau improprii, vesela lipsa, scaune rupte...

Unele gradinite nu aveau autorizatii sanitare, in altele numarul maxim de copii dintr-o grupa depasea maximul admis (de 20 copii), nefiind conform cu OMS 1955/1995.

Spatiile destinate somnului erau subdimensionate, daca tinem cont de faptul ca pentru un copil e nevoie de 8 metri cubi, nu existau destule paturi...

Sursa: Adevarul din 16.11.2010

Cum se prezinta gradinitele la care merg copiii vostri, ce nereguli ati observat?
raly
Scris: Friday, November 26, 2010 5:39 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Gradinitza noastra mi se pare ok!Singurul lucru care nu-mi plac sunt tacamurile:sunt dinalea de inox exact cum aveam noi pe vremea cand mergeam la gradi.De curate sunt curate insa mi se pare cam ciudat!De atiatia ani oare nu s-o fi putut inlocui cu alte tipuri?ras
marivic
Scris: Friday, November 26, 2010 6:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu am 26 de copii la grupa dintre care 3 foarte agitati ca sa nu spun altfelbanghead banghead Ar trebui sa am 15 minim si maxim 20,alta colega are 31nervi nervi Vai de capul nostruuff uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.