Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| salutare mamici de pitici. Sunt o mamica de 2 baietei, unul de 5 ani si unul de 11 luni. Am o mica problema. Doamna de la gradi le-a dat ca tema pentru acasa sa faca un cosulet al toamnei cu tot felul de legume dar legumele sa fie desenate, imbracate,etc. Stiti vreun site cu astfel de tema? va pupacesc si sanate la pitici. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ai putea cumpara un cosulet,sau sa-l faci din carton si sa faci legumele din "zapada artificiala",apoi sa le pictezi pe fiecare dupa cum arata |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu stiu cum le-ai putea desena, insa m-as gandi sa pun un dovleac mic (gen Halloween, scobit asa cum cred ca stii- e si octombrie, deci merge), apoi diferite fructe sau legume cu ochi, nas, gura... maini, picioare. Ochii ii poti face din masline mici- fixate cu scobitori-... piper boabe, cirese confiate, mazare, etc. Maini si picioare din bete din alea (am un lapsus) pentru frigarui si papucei- eventual pe astea le poti fixa imbracaminte din hartie creponata sau ceva de genul...
Cosuletul din carton nu stu daca sustine toate fructele si legumele din el. Oricum, daca l-as face, l-as orna pe exterior cu frunze de toamna incat sa-l imbrac cu totul, iar pe interior cu hartie lucioasa de culoare neutra. Insa mai degraba as face cosulet dintr-un dovleac mare scobit (renuntand la cel mic. din interior), ori- si mai simplu- as cumpara unul din nuiele si l-as decora. Idei sunt, rabdare sa fie! Spor la treaba!
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ca sa nu deschid un alt topic caci mi se pare inutil,cer permisiunea de a posta aici.Sper sa nu supar pe nimeni. Am o mare dilema;as vrea un film de animatie dublat in romana despre iarna,ca de ex.CRAIASA ZAPEZII.Nu am gasit pe strong si nu stiu de unde sa iau?Ceva de genul acesta,caci am zis ca sa mearga acum iarna.Voi aveti vreo poveste video cu sau despre iarna sau care se petrece iarna?Imi trebuie sa le pun strumfilor mei dimineata. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| marivic wrote:Ca sa nu deschid un alt topic caci mi se pare inutil,cer permisiunea de a posta aici.Sper sa nu supar pe nimeni. Am o mare dilema;as vrea un film de animatie dublat in romana despre iarna,ca de ex.CRAIASA ZAPEZII.Nu am gasit pe strong si nu stiu de unde sa iau?Ceva de genul acesta,caci am zis ca sa mearga acum iarna.Voi aveti vreo poveste video cu sau despre iarna sau care se petrece iarna?Imi trebuie sa le pun strumfilor mei dimineata.
Eu am cumparat acum vreo luna/doua "Fetita cu chibrituri"...in italiana, taaaaaaaaaare lacrimogena , numai buna pentru a da de gindit copiilor . Poate o gasesti de descarcat. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Cu placere Mioara |