Gradinita pentru copii cu nevoi speciale
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ioana24
Scris: Monday, January 29, 2007 1:55 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Va recomand Centrul ESSMI
delfinasa
Scris: Tuesday, January 30, 2007 5:54 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Ma bucur ca exista asemenea gradinite cu centre destinate activitatilor copiilor cu nevoi speciale, in care sa nu se simta marginalizati si stigmatizati...toata admiratia si celor ce lucreaza cu ei thumleft
UrsacheA
Scris: Friday, November 14, 2008 7:15 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
stimate doamne si stimati domni,sunt noua pe acest forum deoarece nu am copii.sunt educatoare la o gradinita normala si am un copilas bolnav in grupa.este un copil luat de la plasament de catre un asistent maternal care spune ca Tomita are boala hohotului de plans ,insa dupa cate am vazut eu pe net aceasta boala trece de la sine ,insa Tomita este totusi bolnav si neavand calificare pt. copii cu nevoi speciale nu stiou cum sa ma port cu el .ma asculta dar nu asa cum as dori eu si nu are deloc stare ,ii deranjeaza pe ceilalti copii din grupa dandu-le cu creionul in cap ... etc. va rog frumos sa ma ajutati.
Lilly of the valley
Scris: Saturday, November 15, 2008 8:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
UrsacheA wrote:
stimate doamne si stimati domni,sunt noua pe acest forum deoarece nu am copii.sunt educatoare la o gradinita normala si am un copilas bolnav in grupa.este un copil luat de la plasament de catre un asistent maternal care spune ca Tomita are boala hohotului de plans ,insa dupa cate am vazut eu pe net aceasta boala trece de la sine ,insa Tomita este totusi bolnav si neavand calificare pt. copii cu nevoi speciale nu stiou cum sa ma port cu el .ma asculta dar nu asa cum as dori eu si nu are deloc stare ,ii deranjeaza pe ceilalti copii din grupa dandu-le cu creionul in cap ... etc. va rog frumos sa ma ajutati.

din descrierea dvs pare a fi un copil hiperactiv. hiperactivitatea lui poate avea multe cauze.
nu e chiar asa o mare problema, trebuie doar sa aiba mereu cate ceva de facut, ceva nou, altfel se va plictisi repede.
si in primul rand apelati la ajutorul unui psiholog-logoped. ei va pot lamuri mai bine si va pot sfatui ce metode de lucru sa abordati.
succes!
mikaela
Scris: Thursday, August 25, 2011 4:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
ingerash
Scris: Thursday, August 25, 2011 9:31 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Guest wrote:

Fiica mea a avut sindromul hohotului de plans ceea ce insemna ca daca plangea (de la o cazatura,lovire sau pentru ca vroia ceva si nu primea)pur si simplu i se oprea respiratia si cadea jos...ceea ce descri este un copil care are nevoie de atentie si o atrage prin violenta.
AITA
Scris: Wednesday, February 8, 2012 4:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/7/2011
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.