Gradinita Aricel
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Scoala Primara Sf Maria
Scris: Monday, February 11, 2013 2:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/11/2013
Mesaje: 1
Bine ai venit la Sfânta Maria - scoala primara, gradinita si after – school Aricel.
Suntem o institutie autorizata pe învatamânt scolar si acreditata pe învatamânt prescolar, situata în zona rezidentiala Pipera, la intersectia Str. Vârtejului cu Sos. Pipera-Tunari.
Aici, la Sfânta Maria, ne concentram pe interesele fiecarui copil în parte. Într-un spatiu sigur si prietenos oferim o educatie individualizata, bazata pe cunoasterea nevoilor, capacitatilor si ritmului de învatare si dezvoltare specifice fiecarui copil.

Gradinita reclama interzisa fara acordul administratorului Ne desfasuram activitatile zilnice într-o cladire noua, cu doua etaje, împartita în asa fel încât sa raspunda cerintelor specifice fiecarei grupe de vârsta.

Avem o curte imensa, de aproape 2000 mp, unde copiii sunt liberi sa alerge si sa se joace pe tobogane, leagane, balansoare, salteaua gonflabila.

Suntem organizati în 5 grupe vesele: mini (18 luni – 3 ani), mica (3/4 ani), mijlocie (4/5 ani), mare (5/6 ani) si grupa mare cu predare în limba engleza (5/6 ani).

Pentru ca obiceiurile alimentare sanatoase se stabilesc din copilarie, preparam mâncarea zilnic, în bucataria proprie, folosind numai ingrediente naturale si sanatoase. Meniul este variat si adaptat nevoilor nutritionale ale copiilor de vârsta prescolara.

Va invitam sa descoperiti talentele copiilor dvs. prin participarea acestora la diferitele optionale pe care le organizam: engleza, germana, arte plastice, pian, Mind Lab, aikido, dans, înot.

Vino sa-ti înscrii copilul la gradinita Aricel! Ai nevoie doar de o fisa medicala completata de pediatru, precum si de completarea fisei de înscriere.

Acceseaza editat de moderator si editat de moderator pentru mai multe detalii!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.