Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Din cauza frigului,Roxie,...isi revine ea,... Mersi,Roxie,...am sa pun alta tura dupa Paste |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Marivic imi pare rau pentru semintele tale,poate doar au stagnat si acum odata cu caldura or sa si creasca.Patrunjelul nici mie nu mi-a rasarit dar il mai las pentru ca stiu ca acesta creste mai greu.O sa pun si eu ceva poze de Paste ca atunci o sa am timp liber |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Mari si la mine e la fel.Din cauza frigului nu prea au rasarit. Mai astept o saptamana . |
|

| Si eu mai astept sa vad ce se intampla zilele acestea de Paste,si apoi voi vedea |
|

| Vor rasari..fi fara grija.Daca nu le punem iar |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Succes cu rasadurile dragelor
Am pus si eu intr-o ladita niste salata si marar,sper sa iasa ceva,macar cateva frunze La o dalie au iesit cateva frunzulite |
|

| Multumesc ,Mihaela,....cele din solar mi-au iesit intr-o zi dar cele din pamant nici in 3 saptamani Cred ca le pun pe toate in solar voi vedea pana saptamana viitoare,cica s-ar incalzii mai mult |
|

| ingerash wrote:Succes cu rasadurile dragelor Am pus si eu intr-o ladita niste salata si marar,sper sa iasa ceva,macar cateva frunze  La o dalie au iesit cateva frunzulite
Harnicuta |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am patit-o si eu cu patrunjelul care n-a iesit neam...nici macar un fir din 2 pachete de seminte ...l-am pus cand s-a incalzit afara, deci la mine n-a fost de vina frigul...l-am acoperit cu foarte putin pamant, l-am udat si uite ca nu a vrut sa incolteasca deloc .
Cum sa raresc niste castraveti? Zici sa lasi barbatul sa te ajute si mai bine nu-l implici ...barbata-miu tare priceput la gradinarit mi-a plantat semintele de castraveti toate pe o linie de 20cm ...cum scot rasadurile acum ca sunt efectiv unul ingramadit in altul si nu vreau sa le rup radacinile ? Au crescut frumos si n-as vrea sa ii pierd. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Avem si noi in gradina 4 fire de rosii (aveam 6, dar le-a ros ceva), ceapa, busuioc, capsune, marar si patrunjel. Am avut si leustean, dar...a murit... |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| sunt foarte bucuroasa... rosiile arata bine (chiar daca sunt inca gogonele), morcovii la fel, mazarea, vinetele, fasolea roxy_oxxy attached the following image(s):
  ![p08-06-11_20-03[1].jpg](/i.ashx?a=41108)   ![p08-06-11_20-05[2].jpg](/i.ashx?a=41111)
|
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Ce gradina frumoasa si bogata ai Roxi. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Roxi,super recolta!
Cam asa arata productia mea si "mica devoratoare de verdeata":018: ingerash attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Roxi ce rod bogat ai tu acolo, se vede munca acolo Ingerash, ce bine-i sa culegi salata proaspata , eu m-am bagat cu ele intre trandafiri, numai sa am si eu marar, patrunjel , rosii proaspet culese...
|
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| ingerash cred ca daca ati avea o curte cu teren mult... ati avea gradina plina de verdeturi. Felicitari meritati toate laudele |
|
|