Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| multumesc oanamaria |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Yaya,frumoasa livada! |
|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| multumesc oanamaria yaya felicitari sotului cred ca e pe aceeasi lungime de unda cu sotul meu ca lui ii place sa aibe multe,multe in gradina si isi doreste o livada ,dar dabia acum a pus catva pomi |
|
|
| multumesc fetele |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Si mie-mi place livada ta, yaya! Am vazut ca esti din Buzau ...plaiuri foarte dragi mie . |
|
| delfinasa |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Yaya si tu ai gradina mare |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Yaya ce gradina mare ai! |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| anul acesta am pus si eu ptr prima data ceva in gradina (nu ca n-as fi vrut pana acum dar nu e gradina mea ... stau cu soacra).... am pus ridichi, salata, ceapa mazare (pe care le-am pozat) si marar, patrunjel, cartofi, usturoi si dovlecel.... sunt la inceput asa ca astept sa ma indrumati daca vedeti ceva ineregula roxy_oxxy attached the following image(s):

|
|
| Asa gradina mi-ar placea si mie, Roxy ...cu toate verdeturile...sa aveti recolta buna! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| si noi experimentam anul asta pt prima data cu gradina de verdeturi.. sper sa iasa ceva comestibil din ea
Roxy, arata bine gradina ta, mie nu prea mi-a iesit deocamdata.. mai nimic.. Sa ai spor!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| ROXI,arata foarte frumoasa gradina ta si a soacrei.Felicitari!Mie nu mi-a iesit nimic decat ceapa,....in rest nimic,...si am pus marar,patrunjel,salata,morcovi,...simt ca innebunesc.Cred ca pun din nou dupa Paste adoua oara. In schimb am pus rosiile in micutul solar si 3 cuiburi momentan de castraveti |
|
| A fost frig? Le-ai pus de curand? Eu inca nu ma-ncumet sa pun nimic, ca nu s-a stabilizat vremea. Mai astept una-doua saptamani. Am avut 2-3 zile calduroase, dar s-a racit iar...noaptea e frig. Nici ghivecele de flori nu le-am scos din casa pe terasa din cauza frigului si saracele sunt amarate rau. Rasadurile mele de ardei, gogosari romanesti si rosii organice puse in casa s-au inaltat cam de 7-10cm. Din cateva seminte de castraveti, a iesit doar unul care e lungan si frunzos, dar o sa mai pun seminte direct in gradina ca se dezvolta repede. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Le-am pus cam de 2-3 sapt....a fost perioada calda, apoi a venit frigul acela urat,...cred ca de aceea nu au iesit.Mai pun o serie dupa Paste,ce sa fac?daca nu iese nici atunci ma las pagubasa,....eu care aveam o mandrete de gradina ,acum imi vine sa plang cand ma uit la ea. Am mai pus in solar in paharele, seminte de castraveti,si ardei iute sa vedem daca ies |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| marivic noi le-al acoperit cu folie si eu le-am pus cam acum 2-3 saptamani si mi-a iesit... mararul, ridichile, am vazut un cartof , morcovi, salata, ceapa verde, usturoi....dar nu a iesit deloc patrunjel ... aaaa si leutean a iesit am uitat sa-l pozez Cele din pahare mie mi-au iesit am pus varza si rosii si abia acum vad ca ies ardeii.
Am si eu o problema ... salata mea nu prea e verde e mai mult galben-verzui o creste??? Ca nu vreau sa ii pun chimichale |
|
|
|