Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| multumesc fetelor
|
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Wow, ce frumoasa ceapa ai! spor la recoltat! |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Cristina ce gradina mare ai ,foarte frumoasa.Eu m-am mutat cu gradina anul asta si pana acum abia am scos via cu spalierii pentru a pregati locul,am insirat putin balegar ca mai mult n-am avut de unde,sotul a dat cu motosapa iar eu am reusit sa pun asa: arbagic,usturoi,mazare,salata,spanac,ridichii,fasole urcatoare(cred ca pe asta trebuia sa mai astept)pastarnac, morcovi si am facut si rasadnita,aa si am uitat de capsuni Revin cu poze cand vor rasari. . |
|
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| am terminat si eu ieri de pus in gradina am pus:arbagic,salata,ridichi,usturoi,patrujel,morcov si restul mai astept putin ca este devreme sa le pun de acum. aaa si seminte de flori am foarte multe |
|

Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| ce doamne harnicute sunt pe aici...pup harnicuta mea de departe... georgy |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bravo harnicutzelor ,mult spor sa aveti in continuare |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Cristina,dar ai pus ceapa nu gluma Arata tare frumos! Eu nu am mai pus ceapa si usturio asa mult ca in anii trecuti.Am pus foarte putin,....de mancat ca ceapa verde.Restul astept sa rasara si sa se mai incalzeasca ca sa mai pun |
|

| [quote=marivic]Cristina,dar ai pus ceapa nu gluma Arata tare frumos!
am si familie mare si e primul an cand avem gradina ca ne-am mutat din bucuresti ,deci totul e nou pentru mine ,invat sa ma adaptez cu toate
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ceapa si usturoiul verde iti aduc primavara si-n gradina, nu numai pe masa...Cristina, bravo ...si ai mei au gradina mare desi sunt doar ei doi, dar le place asa...mai alimenteaza si rudele din cand in cand, fac conserve si depozite de iarna numai din productie proprie, uneori mai si vand surplusul. Mult spor sa va faceti o gradina cu tot ce va doriti! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| cristinapatrascu66 wrote:cam asa arata geadina mea acum,caisul in prim-plan care vrea sa infloreasca , am pus in octombrie-noiembrie arpagic si usturoi si asa arata acum ,iar restul abia am inceput sa punem Cristina acuma am fost vazut pozele,ce gradina frumoasa ai,bravo |
|

| |
|
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| Aveti gradini frumoase ,la mine nu a rasarit nimic pana acum .Poate se mai incalzeste . yaya attached the following image(s):

|
|

| ce frumos se vede la tine in gradina |
|
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| e meritul sotului |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cristina ce gradina de oameni gospodari aveti! Yaya felicitari sotului pentru gradina! |
|
|
|