Fetelor imi pare rau ca nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum... lipsa de timp...Si regret ca intru din nou cu vesti proaste. Din pacate sarcina oprita in evolutie la 6-7 saptamani. Fiind a doua sarcina oprita in evolutie, medicul a decis sa trimita la analize EHP ceea ce a chiuretat el. Imi puteti spune cumva ce ar trebui sa rezulte in urma analizelor? Va multumesc.
|
Noi avem noroc deoarece surioara intra in grupa mare pregatitoare si 3 ani facem in august. Dar cu surioara am avut "probleme acum 3 ani la inscriere. Eram cu burta mare(fratiorul)cand m-am hotarat sa o inscriu la gradi, avand 3 gradinite una langa alta (cu program prelungit)la 2-3 minute de mers. Cand am fost sa o inscriu (luna aprilie pentru toamna) mi s-a spua ca toate locurile sunt deja ocupate am fost chiar disperata, mai ales ca stiam ce ma va astepta acasa daca nu mergea din toamna la gradi...cu 2 acasa, unul nou nacsut.... Dar am mers la gradinita unde am fost eu cand am fost mica :D si acolo mi-au spaus ca inscrierile se fac in toamna am fost socata, am intrebat in toamna pentru anul scolar care incepe in toamna?!? si mi-au zis ca da. Inscrierile incep la 1 septembrie.... Binenteles ca l-am trimis pe sotul pe 1 septembrie cu noaptea in cap...i-am zis sa mearga de la 6 ca sa prinda loc la coada si saracul a ajuns la 7 la gradi de unde m-a sunat si m-a facut nebuna ca nu e nimeni la ora aia...si saracul a asteptat pana la ora 9 cand a venit asistenta si fata mea a fost prima pe lista.... .... Grupa a fost completa doar in grupa mare. Cand au fost la grupa mica, in grupa erau 17 copii din 25 de locuri...Am fost in al noualea cer
|
noi avem acvariul cam de o luna, si azi fetita mea a devenit "bunica"... A nascut 15 puiuti draguti. La unul din puiuti a "asistat la nastere", era atat de fericita... . In legatura cu pestii care v-au murit.....nu trebuie sa exagerati cu mancarea, ca ei mananca fara pardon si se umfla , si se intorc cu burta in sus Aveti grija cata papa le dati ca dupaia....
|
af-afanatori
|
Mama mia sunt betoooon.super Cred ca am sa incerc si eu.Daca am sa reusesc,cand am sa rusesc va pun poza.k?
|
Bine ati venit! :023: Fetelor am vazut ca aveti masini de cusut...Acuma sunt curioasa sa vad ce ati reusit sa faceti cu ele Sa ne mai inspiram si noi...
|
fetelor, va multumesc mult pentru mesaje... Si sincer... am facut poalele cam in 10-12 zile, doar noaptea, ca ziua...cu cei doi strengari... astept sa vad ce faceti si voi...
|
si eu am avut un test de sarcina la care se vedea foarte foarte slab a doua liniutza, mai mult o deduceam....dar era dupa 12 zile, asa ca era sarcina prea mica, si hormonii de sarcina care coloreaza liniutza, erau in cantitate mica, dar....... :801:
|
Va multumim frumos pentru mesajele voastre. Sotul meu cand ma vede ca fac ceva (lucru de mana), spune ca sunt sarita de pe fix uitati cusatura de pe poale mai de aproape , asa se vede pe dos, , asta e cartea din care am luat modelul si asta e modelul cum mi l-am scos pe foaie. sper sa se vada si sa se inteleaga sper sa va fie de folos si...spor la treaba
|
iti pun deseara si poza cu poalele si cu modelul.k?
|