Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17859
|  |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Adriana, e superba! Seamana cu a mea. O intrebare: nu te deranjeaza mirosul? Mie mi se pare ca miroase groaznic. |
|
| Se simte miros de caine in casa si nu numai, din pacate, pentru ca nu a terminat toate vaccinurile si nu am putut sa o scot afara pana acum... deci strang zilnic si pishu si kk la greu, dar asta e...
Azi a facut ultimele vaccinuri si peste 2 saptamani o pot scoate afara si sper sa invete rapid unde trebuie sa isi faca nevoile 
Oricum, a fost asteptata atat de mult si e atat de adorabila incat nu pot sa ma supar pe ea... Si cand o mai cert, in 5 min ma duc si o iau in brate ca mi-e mila de ea ca e mica si nu stie ce face, ea se joaca, roade, latra... cum ii sta bine unui caine  |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Cand vedeam in filme goldeni muream de drag. Dar nu stiu cum ca la televizor nu mirosea! Oricum cu toaleta, abia catre 6 luni invata. Depinde de catel. |
|
| Iubita mea, Nola... la 2 anisori
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| E o frumoasa, sa va bucurati de ea! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| sousourel wrote:E o frumoasa, sa va bucurati de ea!
Subscriu!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Superba! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Bellissima! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nola, esti o frumusica si o draga asa cu miros de catel cu tot,cine te iubeste iti iubeste si parfumata ,va rog, nu "miros de caine " ci parfum de Nola ,ei, chiar asa.Eu am cunoscut de curand dragostea unui patruped si sincer poate sa miroase si a kk ( uneori chiar a kk miroase )tot il iubesc de mor,e sufletul meu pe langa copii ...si Kaze, da am uitat de el ,dar Kobi vine primul in ierarhie, sorry Cine are catel stie... Iubi al meu e lab mixat cu collie ,e un nazdravan si jumatate si ii place sa alerge pe langa bicicleta

|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Nazdravan tare, Kobi al tau! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ce caine frumos!!! |
|
| Multumim frumos |
|
| Multumesc, fetelor !
Miha, si Kobi al vostru e frumos foc si jucaus ! De ros / distrus... ceva... orice? |
|
| De ros nu roade decat papuci de casa De fapt nu ii roade ci ii muta de colo colo.Cand e bucuros are el un dans al lui cu un papuc in dinti ,misca din fundulet si invarte coada ca o elice .Eu nu mai am papuci pereche de mult daca gasesc doi papuci e suficient nu mai am pretentii sa fie pereche,si daca gasesc unul drept si unul stang asta e adevarat bonus ca de obicei umblu cu doi stangi sau doi drepti .De distrus nu distruge dar cand il vad ca isi roade jucaria cu prea mult zel inseamna ca se plictiseste si tre sa-i dau mai multa plimbare sau ceva sa-l tin ocupat. Eu am avut si noroc ca l-am luat deja dresat nu distruge, nu kk-pipi in casa ,nu latra aiurea e cainele perfect pentru interior ...insa in exterior e problema ca e cam nebunel .L-am adus eu cat de cat pe linia de plutire ,merge cuminte pe langa mine... pana vede o veverita,inca nu il pot face sa ignore veveritele ,astea ma omoara cu zile in plimbarile noastre, TREBUIE sa le fugareasca , nu se poate abtine .Dar nu pierd speranta ,daca il dresez pe Kobi sa nu alerge veveritele imi skimb meseria, dresor de catei ma fac Kobi are 5 ani deci si varsa il mai pune la punct.Nola e adolescenta la 2 ani, ai multa munca cred .Eu am deja un adolescent nu as mai suporta inca unul , as iesi la pensie inainte de termen. |
|
|