Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| dari wrote:Nicoleta eu nu as risca,cateii nostrii numai cand aud pisicile vecinilor latra si se agita de nu ii mai poti linistii
Pai nu stiu cum as putea sa descurc itele pentru ca nici de Traistutza mea nu as vrea sa ma despart . Ma tot gandesc ca o sa treaca prin usa de sticla cainii ca sa ajunga la ei, offf, nu stiu cum o sa fac inca. Tu Dari cred ca stii cum este daca ti-ai papat iepurasul |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| AdrianaC wrote:Absolut superbi ! Si mie mi-ar placea sa am unul, dar cum stam la bloc si avem deja si pesti si un perush... cred ca vom lua caine numai cand ne vom muta la casa, din pacate. Tare mult imi doresc un golden retriever sau un labrador maro.
A mai trecut un an prin noi...
Si gandul mi-e tot la Golden Retriever !
Imi doresc foarte, foarte mult un Golden Retriever, puiut, de ziua mea....
Sunt atat de dragalasi si atat de usor de dresat...
|
|
| |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Adriana eu am 4 caini...am avut si mai multi si tot as lua un puiut din asta. M a cucerit. Sper sa l poti avea candva. |
|
|
Si eu sper sa il pot avea.... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Sunt frumosi foc! Adriana, tin pumnii! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Adriana sa ti se indeplineasca dorinta!Goldenul este un caine deosebit,mai ales daca sunt si copii in familie.Mai nou am observat cand copii mei se joaca in curte la nisip merge si Blonduta si impinge cu botul nisipul vrand sa participe si ea la joaca copiilor.Trebuie sa le fac poze. Poza de mai jos este de la joaca lor din iarba
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Acesta este Don :

si acesta este Bary care este mai batran:

-sunt cainii cu care am crescut ,sunt fenomenali ne jucam cu ei si fac parte din familia noastra!

Adriana,la apartament cred ca-ti va fi putin c-am greu de crescut un pui doar sa il tii la curte o perioada fiindca distrug totul cand sunt mici dar se linistesc cum cresc .Trebuie si scos sa-si faca nevoile afara si trebuie sa fie unul din familie raspunzator de asta ,nu stiu daca poti sa te bazezi numai pe copii ,iti spun ca sa stii ce te asteapta fiindca la urma urmei totul cade pe capul vostru.Dar cu toate astea se merita efortul sunt superbi!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumusete! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sunt adorabili ! Si se merita efortul ! Insa trebuie luat in considerare si nevoile lui - pentru a fi fericit ! Spatiu - mare , timp la dispozitie pentru scos afara dimineata f devreme si seara , plus tura de plimbarit - alergat , plus spatiu unde sa le faci pe toate astea afara , plus un colt al lui in casa , plus toate cele care vin cu el ( curatenie extra , periat , mancare speciala, igiena lui de peste zi etc etc etc etc .... La curte , DA , la apartament Il chinui mai mult ! Cand o sa am si eu o curte mai mare si timp pentru un catel , vom incerca iar ! Ca ultima data ne-a tinut fix 2 saptamani !  |
|
| Oana, si tu zici ca si Tzepii. De aia nu vrea sa imi cumpere caine ca e munca multa si stam la apartament. Cica e ca si un copil mic.
Dar voi stiti cat iubesc eu copiii mici !
Mai bine imi faceti galerie, poate - poate vede topicul si imi ia si mie un Golden cadou... |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Adriana , sper sa ti se indeplineasca dorinta cat de curand posibil !
Cere-i lui Tzepii sa va mutati ca curte si apoi nu o sa mai aiba scuze sa nu te bucure cu un asa cadou pufos ! |
|
| Pai incercam sa ne mutam la curte, insa deocamdata preturile sunt mult peste ce ne permitem....
PS> Si oricum, in secunda in care m-am mutat la curte, imi iau singura cainele, nu mai astept sa mi-l ia el , ba poate imi iau chiar 2 |
|
| Ziua mea a venit si a trecut asa cum a venit, adica fara Golden... Sunt tare trista, caci imi doresc mult de tot un pui de Golden. Daca nu e sa fie Golden, ma multumesc si cu un labrador..., dar parca tot de golden m-am lipit... |
|
|